- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
Hayır bi gün arayla plates yapıyorum ya onu diyorum, yoksa iki haftada bi ölçü alicaz demiştik o tarihi bekliyorum
anladim canim
bende 2 gunde bi olcu aliyorsun sandimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bi gün arayla plates yapıyorum ya onu diyorum, yoksa iki haftada bi ölçü alicaz demiştik o tarihi bekliyorum
Ay ne bilym kiz can skintisi isteyu_zkoz s post: 38443750 .!.:saclarin cokda kisa degil sanki seninn neden citcit istiyorsun kii ?
ben kullanıyorum canımmya kızlar çıtçıt kullanan var mı aranızda almayı dusunuyorum da bu aralar
Yarimay almayi dusunuyorum internetten sentetik alcam buyuk ihtimalle hevesim sonradan gecicegi için büyük paralar yatirmak istemiyorum bu sefer sen parca mi kullaniyosun yarim ay mi canmlanareydüşünüyorum 44670 .!.:ben kullanıyorum canımm
yarım ayda kullandım onuda surekli onden sacımı toplayıp kullanıyordum:) simdi parca kullanıyorum birde toka seklinde olan var sentetik o ama tavsiye etmem sentetik canım ya cok birbirine giriyor yoluk yoluk duruyor alıcaksanda iyi biyerden alki yoksa verdigin paraya acırsın ben yine gercek sacdan yanayım digerleri gunesde ısıl ısıl parlıyor belli oluyor yani sahte olduguYarimay almayi dusunuyorum internetten sentetik alcam buyuk ihtimalle hevesim sonradan gecicegi için büyük paralar yatirmak istemiyorum bu sefer sen parca mi kullaniyosun yarim ay mi canm
Gunaydin kizlarrr
Ben de yapinca yazicamcanm
İkimiz variz gibi
Simdi meyvemi yedim bir bucuk saate baslarim gaza gelemedim daha[/QUOTE][QUOTEmeyvemsi yedy, post: 38460795, member: 499699"]sorun yokk ne dedikk
ikimizde olsak baslicaz dedikk
hep boyle olur bu tarz topikler
en basinda cok ilgi olur sonra bi cogu ortadan kaybolur
Light sütum yokta bi yoğurt kürüm var onu mu yesem
O zaman hic yemiym yatağa AC giriymki uykumda daha çok yakim olsun[/QUOTE][Qalan E="yu_zey, post: 38462433, member: 499699"]aksam yemegi niyetine olurdu ama yag yakimini hizlandirirmi bilmemm
hiesilcay ic tatlim[/QUOTE]O zaman hic yemiym yatağa AC giriymki uykumda daha çok yakim olsun