- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
onlarında poposu yok farkındamısınSecret meleklerine mi ozel acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlarında poposu yok farkındamısınSecret meleklerine mi ozel acaba
Bizim var iste onlar da cok zayf oyle olmaya gerek yok sen tam idealsinonlarında poposu yok farkındamısın
ben 55 kiloya bile zor geldim alamıyorum ogun atlasam anında veriyorum bide cevreden bazen kilo al zayıfsın gibi seyler duydugum icin almaya basladım
bazıları bozuk plak gibi he aynı seyleri tekrar edince insan etkileniyor suan icin iyi aslında 55 kiloya cıkmıs olmam bile mucize 10 senedir hep 50 kiloydum
victoranın melekleride neymiş bizim yanımızda dimi kendimizi motive edelim bizBizim var iste onlar da cok zayf oyle olmaya gerek yok sen tam idealsin
dogru.. insanlar konusmak icin illa birsey buluyor cunku kiloda alsam yine bulurlar bişilertatlım önemli olan senin kendini hangi kiloda nasıl hissettiğin
çevrende seni kıskanan kişiler olabilir bunu bilemezsin bence gayet iisin
sen kendini ii hissediyorsa cevreyi takma
ben böyle iyiyim de geçç
dogru.. insanlar konusmak icin illa birsey buluyor cunku kiloda alsam yine bulurlar bişiler
Kızlarrr
günlük sporlarınızı paylaşmayı unutmayın lütfen
kaç dk kaç adet ne bilim iste ne yaptıysanız yazın
Dökülünnnnnn
İsinmak icin ne yapiyorsun canm ilk bastaben gunluk programımı yazıyım ozaman buraya..
squat 12 kez 3 set halinde sabah ve aksam yapıyorum
geriye tekme hareketi selulitlerden kurtulmanızada yardımcı oluyor 3 set halinde 15 kez yapıyorum
popo kaldırma hareketi sıkılasmak icin ideal bir hareket kalcanızı sıkarak kaldırmanız gerekiyor
bu hareketde bacak ve kalca sıkılastırmak icin ideal
karın hareketi olarakda bu iki egzersizi yapıyorum yarım mekik
daha baska egzersizlerde yapıyorum ne varsa deniyorum ama belli baslı yaptıklarım bunlar işede yarıyor denemenizi tavsiye ederim
İsinmak icin ne yapiyorsun canm ilk basta
bu hareketleri uyguluyorum genelde
Ah bi yapabilsem totomu kaldırıp onca hevesle Ebru Şallı cdlerini aldım 1 kere yaptım yetişemiyorum ben ona perişan oldum yapcm derken ama yapmalıyım ağustosa kadar sıkılaşmalıyım
Kıssslar beni de aranıza alın nolur
ben gunluk programımı yazıyım ozaman buraya..
squat 12 kez 3 set halinde sabah ve aksam yapıyorum
geriye tekme hareketi selulitlerden kurtulmanızada yardımcı oluyor 3 set halinde 15 kez yapıyorum
popo kaldırma hareketi sıkılasmak icin ideal bir hareket kalcanızı sıkarak kaldırmanız gerekiyor
bu hareketde bacak ve kalca sıkılastırmak icin ideal
karın hareketi olarakda bu iki egzersizi yapıyorum yarım mekik
daha baska egzersizlerde yapıyorum ne varsa deniyorum ama belli baslı yaptıklarım bunlar işede yarıyor denemenizi tavsiye ederim
buyrun kizlar birlikte basaralimmm
tabiki aramiza katılabilirsinizzz
olculerinizi iletirseniz listwye eklim sizleri
harikasin tatlim
Ask olsun neden goz zevkimiz bozulsun lutfen ekle ve burdan mezun olurken gururla bakalim oncesi sonrasi fotograflara :)Göğüs 95
bel 79
göbek 97
kalça 100
basen 97
Bacak 57
Kol 30
kilo 62
boy 165
25 yaşındayım, öğretmenim. İki aylık evliyim kocaman bi göbeğim ve göbek çevremde simitm var foto çektim ama göz zevkinizi de bozmak istemiyorum, daha önce çok zayıftım bi kaç yıldır kilo aldım hiç egzersiz yapmadım bol bol yedim kilo alicam diye. Kilomdan rahatsız olmıycam 65 70 e de varsa ama şeklim canımı çok sıkıyor. Lütfen yardımcı olun