- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emegine saglik canmKızlarr
Callancımda gelsi onuda ekledim
Gelen olursa yine ekleriz ama bu haftadan sonra gelenleri 2. hafta dolduktan sonra listeye alırız biz 2 hafta sonra 2. ölçülerimizi bildirecegiz.
eski ve yeni halimi albume ekledim kilo aldım ama 60 kiloya ulasmak istiyorum sıkı bir sekilde:)bi fotonu koyda bi bakalım sana
dolgunlaşma için bişi diyemem ama sıkılaşmak için pilatesve sguat iidir
Kiz tek basenimi olcmusum teeeek ahaha o yuzden 52 cikmis bak simdi 100kusur hahah
Arimaya niye ince kiskandim haaa
Emegine saglik canm
eski ve yeni halimi albume ekledim kilo aldım ama 60 kiloya ulasmak istiyorum sıkı bir sekilde:)
tesekkur ederim suan 55 kiloyum 5-6 kilo daha almak istiyorumhey masallahhh ne güzelsin tatlım
fiziğin gayet güzel sekerim
suan kaç kilosun ?
tesekkur ederim suan 55 kiloyum 5-6 kilo daha almak istiyorum
Ben niye goremiyoruuuumeski ve yeni halimi albume ekledim kilo aldım ama 60 kiloya ulasmak istiyorum sıkı bir sekilde:)
du tekrar koyıcam baktın sandımBen niye goremiyoruuuum
ben 55 kiloya bile zor geldim alamıyorum ogun atlasam anında veriyorum bide cevreden bazen kilo al zayıfsın gibi seyler duydugum icin almaya basladım
ama seni kıskanıyoruzzzzz
bence alma yavrum yaa gayet fit ve iisin esneme payın olsun
sen 55 kal çıkma ihtimaline karşıı önlem almış olursun
tabiki yinede sen bilirsin
O cevreyi dinlemeben 55 kiloya bile zor geldim alamıyorum ogun atlasam anında veriyorum bide cevreden bazen kilo al zayıfsın gibi seyler duydugum icin almaya basladım
popo kaldırıyım sonra bacaklar daha sıkılassın bide bu bel oyuntusu varya hani o daha belirgin olsun istiyomda istiyomEy masallah yavrum benim
Sen ne yapmak istiyodun bi daha soyle de
O bel oyuntusunu bende istiyommpopo kaldırıyım sonra bacaklar daha sıkılassın bide bu bel oyuntusu varya hani o daha belirgin olsun istiyomda istiyom
bazıları bozuk plak gibi he aynı seyleri tekrar edince insan etkileniyor suan icin iyi aslında 55 kiloya cıkmıs olmam bile mucize 10 senedir hep 50 kiloydumO cevreyi dinleme
nette arastırdım bulamadım nasıl belirginleştirilir diyeO bel oyuntusunu bende istiyomm
Canm gayet guzelsin kilo vermek yok sana sikilasmak istiyosan yap ama kilon cok yerindebazıları bozuk plak gibi he aynı seyleri tekrar edince insan etkileniyor suan icin iyi aslında 55 kiloya cıkmıs olmam bile mucize 10 senedir hep 50 kiloydum