- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
yine mi yapamadım ahaha ıkı gundur bı ölçü alamıyorumbaseni niye tek bacak ölçtün aradaki farkın bu kadar cıkması normal tabi kalcada yukardan olmus sanki biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine mi yapamadım ahaha ıkı gundur bı ölçü alamıyorumbaseni niye tek bacak ölçtün aradaki farkın bu kadar cıkması normal tabi kalcada yukardan olmus sanki biraz
biz ölçüyü yapana kadar zatenyine mi yapamadım ahaha ıkı gundur bı ölçü alamıyorum
gorunce dayanamadım napıyımlanarey fotoğrafımı neden koyuyorsun her yere
saol canmm sıkılaşcam mesela ben vucudumu sevıyorum basenım de yumusacık olmasa yururken kenardan hop dıye cıkmaz sanırım.. sıkı olsa daşş gibi hatun olurumgorunce dayanamadım napıyım
hem senin vucut goruntun ondan daha guzel bikeremmm ciddiyimde he guldugume bakma bel ve kalca oranını begendim sıkılas ama incelme sakın
sıkılasma derdi bende de var artık takıntı oldu bi popom kalksın bu kızında poposu cok kalktı desinler ehehe sen kac kiloydun boyumuz hemen hemen aynı cunkusaol canmm sıkılaşcam mesela ben vucudumu sevıyorum basenım de yumusacık olmasa yururken kenardan hop dıye cıkmaz sanırım.. sıkı olsa daşş gibi hatun olurum
61.5 kıloyum tatlım.. ben de popmu oyle ıstıyorum .. squatla mı yaparız bunu nasıl uaparız? squat baldırları kalınlastırıyor dıye duydum ama..sıkılasma derdi bende de var artık takıntı oldu bi popom kalksın bu kızında poposu cok kalktı desinler ehehe sen kac kiloydun boyumuz hemen hemen aynı cunku
bn sguat yapıyorum 5-6 aydır ekstra baska egzersizlerde yapıyorum agırlık kullanarak yapınca daha etkili oluyor baldırlarım kalınlasmadı kas olusmaya baslıyorda ondan kalınlasıyor gibi geliyor61.5 kıloyum tatlım.. ben de popmu oyle ıstıyorum .. squatla mı yaparız bunu nasıl uaparız? squat baldırları kalınlastırıyor dıye duydum ama..
hmm anladm canmbn sguat yapıyorum 5-6 aydır ekstra baska egzersizlerde yapıyorum agırlık kullanarak yapınca daha etkili oluyor baldırlarım kalınlasmadı kas olusmaya baslıyorda ondan kalınlasıyor gibi geliyor
selam kızlar zeynep beni tanıyor
27 yasındayım
163 boy
61,5 kg
göğüs 98
bel 82
kalça 102
uyluk(üst bacak) 58,5
üst kol:28,5
bacak 36,5 ama siz bacak diye diz kapağının üstünü mü kastediyorsunu öyleyse diz kapağının üstü 43,5
zeynepcim sen de resmini paylaştın mı ben göremedim
merak da ettim
benim derdim aslında sıkılasmak ve kalınlasmak biraz daha hani kilo vermeyim almaya calısıyorum zaten biraz daha olculerim artsın ama sıkı bir vucut olsun istiyorum popo kalksın diklessin falan filan ben uygunmuyum acaba size sıkılasmak okeyde kilo vermek istemiyorum kendim egzersizler yapıyorum sıkılasmak icin onları paylasabilirim ama işe yarayanlardan
Ayyy kızlar çok fitsiniz ya...Ben böyle olsam hiç spor felan yapmam. Ayy bende böyle olmak istiyorum.....
benım de popo kalksın accıkkk :)
biz ölçüyü yapana kadar zaten
bende boyle biliyorum bak harika paint calısmamda gosterdim
kız sen nasıl olctunde kalcan 52 cıktı
tek bacagı ölçmüşde odan 52 cıkmıskızzzz ne 52 siii senin kalçan benim bacagım kadar mı ?
e yok ol o zaman kayboldun sen
tek bacagı ölçmüşde odan 52 cıkmıs
ahahah gözdeme bak yavvvv
tatlım sen ölçülerini ileticekmisin
iletmek zorunda değilsin yinede aramızda olabilirsin
ben iletiyim ama işte ben olculerin artmasını istiyorum oyuzden dedim uygun olucakmıyım ben genelde incelmek isteyenler var:)) hem sıkılasıp hemde biraz dolgunlasmak niyetim
Fotograflara baktin canm kalcami daha alttan olctum basenlerimi de ikisini de olctum hahahkızzzz ne 52 siii senin kalçan benim bacagım kadar mı ?
e yok ol o zaman kayboldun sen
Adim ezgi kiiiz .D[QUOTezu_zey, post: 38350231, member: 499699"]
ahahah gözdeme bak yavvvv
tatlım sen ölçülerini ileticekmisin
iletmek zorunda değilsin yinede aramızda olabilirsin
Fotograflara baktin canm kalcami daha alttan olctum basenlerimi de ikisini de olctum hahah
Kalca 102
Basen 103,cikri