• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olamaz mı ? Olabilir :)

Bence de çok erken davranmışsın bazı uyarılar için..Gereksiz olmuş..
Ama gelişmeler iyi gidiyor..Bir daha o yaptığın uyarıyı tekrarlama..Olacağına varır her şey..O şekilde yakınlaşırsa o zaman ne diyeceğine ya da nasıl davranacağına karar verirsin.

Hadi hayırlısı :)
Cok teşekkür ederim . Umarim bir daha oyle davranmaz da bende uyarmak zorunda kalmam :))

ayyy gercekten mi yaa çok sevindim :) ben de böyle bi aşk yaşamak istiyorum artık ya unutmuşum böyle duyguları :KK43:

Hic tahmin etmedigin ummadigin anda cikacak karsina insallah canim benim . Cok yardimci oldun sende cok tesekkur ederim :)
İşte bu harika.Mutluluklar.

Cook teşekkür ederiiim :)

ayy cok sevindim ne guzel hep kotu haber sıkıntılı seyler boyle guzel haberler insanin icini aciyor bana olacak gibi geliyordu zaten aferin cesaret edip acilmis artik konuyu acma hersey yoluna girer hayirli ugurlu olsun

Bende hadi insallah hadi insallah dedim durdum :)
Cok teşekkür ederim . Hep boyle güzel konular okuyalim guzel.seyler yasayalim insallah :)

Konuyu hatırladım, müfettiş olmak isteyip aşık olan kızdın sen, ben de sevindim senin adına :)
Ama aşkı bulup idealleri bırakmak yok, unutma! (niye ben de böyle sorumlu ebeveyn moduna girdim bilmiyorum)

Cok tesekkur ederim . Gercekten mufettislikten leylaliga :D
Kulagimin cekilmeye ihtiyacı var galiba biraz evet :) .
Zira bu ara ayaklarim basmıyor yere :)

ayy hadi mutluluklar
Cok cok tesekkurler :)

Cok teşekkür ederim . Umarim bir daha oyle davranmaz da bende uyarmak zorunda kalmam :))

Hic tahmin etmedigin ummadigin anda cikacak karsina insallah canim benim . Cok yardimci oldun sende cok tesekkur ederim :)

Cook teşekkür ederiiim :)

Bende hadi insallah hadi insallah dedim durdum :)
Cok teşekkür ederim . Hep boyle güzel konular okuyalim guzel.seyler yasayalim insallah :)

Cok tesekkur ederim . Gercekten mufettislikten leylaliga :D
Kulagimin cekilmeye ihtiyacı var galiba biraz evet :) .
Zira bu ara ayaklarim basmıyor yere :)

Cok cok tesekkurler :)
canım benim ne demek yardımım dokunduysa ne ala :) inşallah hep mutlu olursun, gelişmeleri yaz ama merakta bırakma beni :)

Bende merakla bekliyordum gelişmeleri hayırlısı olsun hakkınız da yeni gelişmelerden olursa bekleriz :)

canım benim ne demek yardımım dokunduysa ne ala :) inşallah hep mutlu olursun, gelişmeleri yaz ama merakta bırakma beni :)

Dokunmaz olur mu hiç: )
Gelişmeleri an an yazicam :)
Darısı başına. Amiiin :)

Bende merakla bekliyordum gelişmeleri hayırlısı olsun hakkınız da yeni gelişmelerden olursa bekleriz :)

Cok tesekkur ederim :) hayirlisi olsun insallah . Gelismeleri paylasicam :)

Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...

Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok

Kızlaaaar son durum , gelişmeler çok çok heyecan verici :)
Bir solukta anlatıyorum hemeeeen
Ders bittikten sonra bir kaç tane sorum vardı onları sordum .
Sonra direk ben çok acıktım sen yemek yiyecek misin birlikte yiyelim dedi .
Olur dedim bende çıktık . Oturduk bu arada ben düşmüştüm elim falan kanadı oturur oturmaz hemen ıslak mendil yarabandı falan istedi . Sandalyemi çekmeler üşümeyeyim diye beni önce indirip oturtup arabayı öyle çekmeler . Şekersiz kahve içtiğime dikkat etmiş yemekten sonra biri orta biri şekersiz kahve istedi vsvsvsvsvs :)
Direk konuya girdi . Senden uzaklaşmaya çalıştım ama senin önce güzelliğin , zekan , cesaretin çok dikkatimi çekti falan dedi .
O frekansı gördüm sende . Sende böyle hissettin demek ki ilk adımı attın dedi . Çok açık , çok net konuştu .
Seni tanımak istiyorum dedi açık açık . Ya çok deli bir aşk yaşayacağız yada bir halt olmayacak bizden arası , ortası yok dedi
Baya konuştuk . Her şey çok güzeldi ta ki vodoo salağı işin içine edene kadar !
Adama direk tecavüzcü Coşkun muamelesi yaptım . Eğer bu tip bir beklentin varsa benden uzak dur dedim direk . Adamcağız şaşırdı kaldı tabii geçmişte bu tarz bir sebepten dolayı çok irite olmuş gibisin dedi . Sadece ben bu tip yakınlaşmaların evlilik sonrasına bırakılmasından yanayım dedim .
Çok haklısın dedi . Zaten böyle bir şey istesem şu an karşımdaki kadın sen olmazsın ama kafandaki soru işaretlerini çözmen lazım dedi . Benimle alakası olmayan bir sebepten dolayı canın yanmışsa bunun cezasını bana kesme falan dedi . Ve bu tavrın bile geçmişin izini taşıdığını gösterir dedi .
Senin eski sevgililerin çoluk çocukmuş ben değilim dedi .
Sen netleşene kadar adını koymayalım . Bu şekilde bir güvensizlikle adım atamayız dedi .
Sonra da zaten benim öğrencim gelecekti özel derse hemen indim daha konuşamadık

Son durum budur kızlaar
canım ilk yazdığın mesajı tekrar okudum ilk başta facete soru sormuşsun ya ona öyle başlamış, ne sordun :)

Gelişmeler harika kızlar : )
Bugün ogleden sonra aradı beni . Akşam musaitsen gorusmek istiyorum falan dedi .
Bulustuk . Direksiyon senin elinde dedi . Nasıl davranmak , ne yapmak istersen oyle olsun dedi . Beni kaybetmek istemediğini söyledi. 3 4 saat oturduk . Cok ince davrandı. Bu adamdan olacak sanirim :)
:KK49::KK9::KK9::KK73::KK73:
Çooook sevindim canım,hayırlı olsuuunnnn :) Çaaaaakkk :KK5:

Konuyu ilk defa okudum ve adamdan çok ben yıkıldım şu an.

Voodoom Bebegim niye yapıyosunuz kuzum siz kendinize bunu?

Hayatınızda radikal bi degisiklik yapacak cesareti göstermissiniz giriş süper.
Etkilendiginiz adamın pesinden gidecek cesareti de gösterip olumlu sonuç almışsınız, onu etkilemeyi basarmıssınız bu kısma da bravo.

E tüm bunlardan sonra biri voodoo bebeginize igne saplayıp lanetledi mi sizi de böyle bi laf ettiniz :KK57:

Yani suraya kadar cesaretiyle ön plana cıkan modern bi kadın konu cinsellik olunca niye demode yeşilçam filmlerinin pısırık kadın karakterlerine dönüsmüs anlamadım ki ben.

Yanlıs anlamayın cinsel yasantınızın, iliskinizin hangi döneminde ne seviyede ilerleyecegi sizin tercihinize kalmıs tabi ki. Ben genel baglamda yine elestiririm ama sahsınızın tercihine de saygı duyarım ve su anda anlatmak istedigim sey bu degil.

Anlatmak istedigim sey kendinize ve iliskinin akısına neden güvenmiyosunuz ki? İş sözleşmesi mi bu her detay önceden konusuluyo? Cinsellik dogal, duygusal ve spontane gelismesi gereken bi konuyken bu ön konusma niye? Bu lafı hic etmeden de böyle bi sey istemediginizi yeri geldiginde söyleyebilirdiniz veya davranışlarınızla belli edebilirdiniz.

Siz böyle yapınca adamın aklı karısmıs tabi. Bana söylense önce bi kendime bakarım oturdugum yerin ortasında kadının üstüne atlayacak bi sapık gibi mi görünüyorum niye böle bi laf etti ki simdi diye. Sonra da karsı tarafı sorgularım haliyle.

Neyse ben size bi nazarlık gönderiyorum yine de bundan sonrası gafsız devam eder umarım da cok mutlu olursunuz :nazar:

Son düzenleme:
:KK49::KK9::KK9::KK73::KK73:
Çooook sevindim canım,hayırlı olsuuunnnn :) Çaaaaakkk :KK5:

Çoooook tesekkur ederim canim :) ✋

Konuyu ilk defa okudum ve adamdan çok ben yıkıldım şu an.

Voodoom Bebegim niye yapıyosunuz kuzum siz kendinize bunu?

Hayatınızda radikal bi degisiklik yapacak cesareti göstermissiniz giriş süper.
Etkilendiginiz adamın pesinden gidecek cesareti de gösterip olumlu sonuç almışsınız, onu etkilemeyi basarmıssınız bu kısma da bravo.

E tüm bunlardan sonra biri voodoo bebeginize igne saplayıp lanetledi mi sizi de böyle bi laf ettiniz :KK57:

Yani suraya kadar cesaretiyle ön plana cıkan modern bi kadın konu cinsellik olunca niye demode yeşilçam filmlerinin pısırık kadın karakterlerine dönüsmüs anlamadım ki ben.

Yanlıs anlamayın cinsel yasantınızın, iliskinizin hangi döneminde ne seviyede ilerleyecegi sizin tercihinize kalmıs tabi ki. Ben genel baglamda yine elestiririm ama sahsınızın tercihine de saygı duyarım ve su anda anlatmak istedigim sey bu degil.

Anlatmak istedigim sey kendinize ve iliskinin akısına neden güvenmiyosunuz ki? İş sözleşmesi mi bu her detay önceden konusuluyo? Cinsellik dogal, duygusal ve spontane gelismesi gereken bi konuyken bu ön konusma niye? Bu lafı hic etmeden de böyle bi sey istemediginizi yeri geldiginde söyleyebilirdiniz veya davranışlarınızla belli edebilirdiniz.

Siz böyle yapınca adamın aklı karısmıs tabi. Bana söylense önce bi kendime bakarım oturdugum yerin ortasında kadının üstüne atlayacak bi sapık gibi mi görünüyorum niye böle bi laf etti ki simdi diye. Sonra da karsı tarafı sorgularım haliyle.

Neyse ben size bi nazarlık gönderiyorum yine de bundan sonrası gafsız devam eder umarım da cok mutlu olursunuz :nazar:

Ellerinize kollariniza sağlık uzuuun uzun yazmissiniz :)
Çok da haklısınız . Benim bu guvensizligim basima daha ne işler açacak acaba :) . Cinsel anlamdaki tutuculugumu da BEN ISTEDIGIM ÖLÇÜDE: ) biraz daha esnetmeyi de dusunuyorum .
Karsimdaki adamin 35 yasinda olduğunu ve genç kız triplerinin ona komik geleceğini unutmamaliyim :)

Çoooook tesekkur ederim canim :) ✋

Ellerinize kollariniza sağlık uzuuun uzun yazmissiniz :)
Çok da haklısınız . Benim bu guvensizligim basima daha ne işler açacak acaba :) . Cinsel anlamdaki tutuculugumu da BEN ISTEDIGIM ÖLÇÜDE: ) biraz daha esnetmeyi de dusunuyorum .
Karsimdaki adamin 35 yasinda olduğunu ve genç kız triplerinin ona komik geleceğini unutmamaliyim :)
canım 32 yaşında değilmiydi? 35 yaşında mıymış?

Aksine aksine daha çok çalışıyorum adam o kadar bilgili ki küçücük hissediyorum kendimi yanında :)

Benim öğrencilerim lisedeydi . O yüzden ben baya samimiydim ama kız öğrencilerimle çok çok daha fazla .
Tabii dediğiniz çok mantıklı şimdi ne yapsa üzerime alınıyorum .
Şöyle ki numarasını buldum whatsapptan ekledim son görülmesine bakıyorum hemen hemen hiç girmiyor gibi .
Hayatında biri olsa muhtemelen aktif olarak kullanırdı .
Bir de sürekli sanki hayatında sadece ailesi ve yakın arkadaşları varmış gibi konuşuyor bir şeyler anlatırken . hissiyatıma güveniyorum bence hayatında kimse yok :)

whatsappı sürekli kullanması bir kriter düşünme derim :) ben mesela whatsapp dan msjlaşmam ama sevgilim var yani diyeceğim her sevgili whatsapp kullanıyor değildir .ve hayatında güzel bir adım atmışlşsın inş hedefinle beraber mutlu olursun hislerin seni yanıltmasın :)

Kizlar durumlar biraz acaiplesti .
Perşembe akşamı onun evinde kaldım. Her sey cok güzeldi makul ölçülerde yakinlastik. Sarilip uyuduk problemsizdi . Sabah kalkip kahvalti yaptık gün icinde 1 2 defa haberlestik .
Bugün bi öğlen konustuk yogunluktan firsat bulamadik . Aksam aradi .
12 saat dersi vardi yorgundu cok grip olmuş bi de hastaydi cok kotuyum yaticam falan dedi günün özetini geçtik. O sorada laf lafı açtı , ben annemden bir seyler gizlemeyi sevmem gorustugumuzu citlaticam dedim .
Acele etme daha birbirimizi yeni taniyoruz . Dillenmesin simdiden . Ben daha hala bir ogrencimle gorustugumu kendime kabullendiremedim falan dedi . Yuzyuzeyken konusalim bunlari dedi . Gorusmek istemiyorsan gorusmeyiz olur biter bende sana yarin gel beni iste demiyorum falan dedim gerildik biraz . Tamam kapatalim su konuyu dedim iyi geceler dedik kapattik .
Bu çıkışı beni cok huzursuz etti . Resmen panik oldu adam simdiden sakın böyle bir sey yapma diye .
Demek ki ciddi bir seyler düşünmüyor . Kötü bir sey yapiyormusum gibi hissediyorum dedi .
Cok huzursuz oldum kizlar cook :(

Çok hızlı olmamış mı yani şekersiz kahve içtiğinizi biliyormuş da filan bu hocalar hep öğrencileriyle mi oturuyor kantinde bir de doğru düzgn tanımadığı halde ya çok güzel bir aşk yaşıcaz ya ayrılıcaz gibi iddialı konuşması filan hem de ne olsa öğrencisisiniz yani temkinli ve ağır başlı olması gerekirdi ben direkt acaba her face da birkaç saat konuştuğu ve güzel olan kızlara yazıyor mu acaba diye düşünürdüm yani. Eğer gerçekten bunu yaşadıysanız ki açık konuşmak gerekirse bana inandırıcı gelmedi de, öyleyse de temkinli olun bir hoca olarak bu kadar hızlı olması normal değil hiç.

Bence de çok aceleci davranıyorsun, öncesinde adama benden beklentilerin varsa olmaz demişsin sonra evinde kalıp sarılıp uyumuşsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Hangi erkek olsa bu şekilde davranan bir insandan farklı şeyler de bekler. Bu söylediğini bir erkek yapsa ne kadar dengesiz, davranışlarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor diye yerden yere vururduk. 10 gün içinde sarılıp uyuyorsan 1 ay sonra ne yaşayacaksınız ? Ben bir takım şeylerin bu kadar çabuk tüketilmesine karşıyım. Kaldı ki bence adam haklı, sonuçta çok yeni ailelerin bilmesi olaya tabii ki ciddiyet katacak, liseli aşıklar değilsiniz sonuçta.

Bir de evinde kalmışsınız bence bu olmamış daha dün bir bugün iki biraz birbirinizi tanımanız gerekirdi bir ağırlığınız olmanız gerekirdi ilk görüşmenizde adama nuri alço muamelesi yapıp bu tarz düşüncelerin olmasın demişsin oda sen geçmişten yaralı gibisin ama böyle düşüncem olmaz evlendikten sonraya bırakma taraftarıyım demiş şimdisen bu konuda hassasın deyip evinde kalırsan senin samimiyetine nasıl güvenebilir söylediğin sözü yemişsin resmen tamam birlikte olmamışsınız ama yakınlaşmışsınız işte. Çok çok erken yani bu ne acele tanımıyorsunuz bile çok tezat söylediklerinizle yaptıklarınız. Bir de annenize çıtlatmak hiç yani anlaşamazsınız bu sefer de annenize açıklama yapacaksınız. Ayrıca arada 10 yaş var demişsin senin okul bitmiş bir dönem öğretmenlik yapmışsın yaşın 24 den az değildir adam 30 yaşında diyorsun. Bana çapkın biri gibi geldi evine çağırması filan dediğiniz gibiağır efend ideğilmiş bence.

Kizlar durumlar biraz acaiplesti .
Perşembe akşamı onun evinde kaldım. Her sey cok güzeldi makul ölçülerde yakinlastik. Sarilip uyuduk problemsizdi . Sabah kalkip kahvalti yaptık gün icinde 1 2 defa haberlestik .
Bugün bi öğlen konustuk yogunluktan firsat bulamadik . Aksam aradi .
12 saat dersi vardi yorgundu cok grip olmuş bi de hastaydi cok kotuyum yaticam falan dedi günün özetini geçtik. O sorada laf lafı açtı , ben annemden bir seyler gizlemeyi sevmem gorustugumuzu citlaticam dedim .
Acele etme daha birbirimizi yeni taniyoruz . Dillenmesin simdiden . Ben daha hala bir ogrencimle gorustugumu kendime kabullendiremedim falan dedi . Yuzyuzeyken konusalim bunlari dedi . Gorusmek istemiyorsan gorusmeyiz olur biter bende sana yarin gel beni iste demiyorum falan dedim gerildik biraz . Tamam kapatalim su konuyu dedim iyi geceler dedik kapattik .
Bu çıkışı beni cok huzursuz etti . Resmen panik oldu adam simdiden sakın böyle bir sey yapma diye .
Demek ki ciddi bir seyler düşünmüyor . Kötü bir sey yapiyormusum gibi hissediyorum dedi .
Cok huzursuz oldum kizlar cook :(
konunuzu okudum ve 2 gune yani 48 saatcik bir dilime daha kac gerginlik sigdirabilirsiniz merakla bekliyorum. fazlasiyla problemli kiz imaji ciziyorsunuz, fark etmeseniz de. ayrica o kadar soylenip kisa zamanda evine gitmek kendiyle celismek eminim adamin gozunden kacmamistir, birlikte uyumayi siz ciddi bir adim sayabilirsiniz ama annenize citlatacaginizi soylemeniz bana imm nasil desem fazlasiyla tuhaf, ve evet urkutucu.zira tanisali cok az bir vakit oldu. bu dengesizlik hali umarim duzelir.

Çok aceleci davranmışsın evinde kalmak için.
Yakınlaşmak için de...
Sarılıp uyumak...Bilemiyorum.
Dediklerinle çeliştin,tükürdüğünü yaladın bu şekilde.

Hemde nasıl yaladim tukurdugumu hemde nasil ...

aceleci bir ruha sahipsiniz sanirim. Biraz sabir biraz zaman herseyin bir zamani vardir (evinde kalmanizdan bahsetmiyorum bu beni ilgilendirmez)

Genel olarak bütün hayatimda bu oldu . Oldu bittiye gelsin her sey gibi .
Net olsun guzel olsun devlerin aşkı olsun ...

Çok hızlı olmamış mı yani şekersiz kahve içtiğinizi biliyormuş da filan bu hocalar hep öğrencileriyle mi oturuyor kantinde bir de doğru düzgn tanımadığı halde ya çok güzel bir aşk yaşıcaz ya ayrılıcaz gibi iddialı konuşması filan hem de ne olsa öğrencisisiniz yani temkinli ve ağır başlı olması gerekirdi ben direkt acaba her face da birkaç saat konuştuğu ve güzel olan kızlara yazıyor mu acaba diye düşünürdüm yani. Eğer gerçekten bunu yaşadıysanız ki açık konuşmak gerekirse bana inandırıcı gelmedi de, öyleyse de temkinli olun bir hoca olarak bu kadar hızlı olması normal değil hiç.

İnan bende başta oyle düşündüm ama piyasada cok tanınan bir hoca sorup sorusturdum . Bu tip seyler duyulur . Cekirge 1 sıçrar 2 sıçrar ama hiç hakkinda olumsuz bir sey duymadim ben .
Ama gizliden gizliye de yürütüyor olabilir tabi o da ihtimal dahilinde .

Bence de çok aceleci davranıyorsun, öncesinde adama benden beklentilerin varsa olmaz demişsin sonra evinde kalıp sarılıp uyumuşsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Hangi erkek olsa bu şekilde davranan bir insandan farklı şeyler de bekler. Bu söylediğini bir erkek yapsa ne kadar dengesiz, davranışlarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor diye yerden yere vururduk. 10 gün içinde sarılıp uyuyorsan 1 ay sonra ne yaşayacaksınız ? Ben bir takım şeylerin bu kadar çabuk tüketilmesine karşıyım. Kaldı ki bence adam haklı, sonuçta çok yeni ailelerin bilmesi olaya tabii ki ciddiyet katacak, liseli aşıklar değilsiniz sonuçta.

Ben çok aceleci davrandim evet ama engel olamadim kendime .
Sanki arkamdan atlı kovalıyor gibi .
Ne salaksin vodoo ne salaksin !

Bir de evinde kalmışsınız bence bu olmamış daha dün bir bugün iki biraz birbirinizi tanımanız gerekirdi bir ağırlığınız olmanız gerekirdi ilk görüşmenizde adama nuri alço muamelesi yapıp bu tarz düşüncelerin olmasın demişsin oda sen geçmişten yaralı gibisin ama böyle düşüncem olmaz evlendikten sonraya bırakma taraftarıyım demiş şimdisen bu konuda hassasın deyip evinde kalırsan senin samimiyetine nasıl güvenebilir söylediğin sözü yemişsin resmen tamam birlikte olmamışsınız ama yakınlaşmışsınız işte. Çok çok erken yani bu ne acele tanımıyorsunuz bile çok tezat söylediklerinizle yaptıklarınız. Bir de annenize çıtlatmak hiç yani anlaşamazsınız bu sefer de annenize açıklama yapacaksınız. Ayrıca arada 10 yaş var demişsin senin okul bitmiş bir dönem öğretmenlik yapmışsın yaşın 24 den az değildir adam 30 yaşında diyorsun. Bana çapkın biri gibi geldi evine çağırması filan dediğiniz gibiağır efend ideğilmiş bence.
Evinde kalmak büyük hata kabul .
Adamin ateşe dokunmus gibi sakın söyleme ben zaten kendimi bu konuda kötü hissediyorum yanlis bir sey yapiyor gibi hissediyorum demesi cok tatsiz oldu . Verdigi tepkiyi yorgunluguna , hastaligina baglamak istiyorum . Eger yarin yada öbür gün gönlümü almak için adim atmazsa bu işi bitireceğim.
konunuzu okudum ve 2 gune yani 48 saatcik bir dilime daha kac gerginlik sigdirabilirsiniz merakla bekliyorum. fazlasiyla problemli kiz imaji ciziyorsunuz, fark etmeseniz de. ayrica o kadar soylenip kisa zamanda evine gitmek kendiyle celismek eminim adamin gozunden kacmamistir, birlikte uyumayi siz ciddi bir adim sayabilirsiniz ama annenize citlatacaginizi soylemeniz bana imm nasil desem fazlasiyla tuhaf, ve evet urkutucu.zira tanisali cok az bir vakit oldu. bu dengesizlik hali umarim duzelir.

Ben bipolarim . Hayatimin tümü dengesizlik tedavi olmayi reddettikce hayatim boyunca hep boyle aptalliklar yapmaya devam edecegim sanirim .
Şu da var evet anneme citlatma fikri guzel bir fikir degil ama adaminda bu kadar dur daha noluyor dün 1 bugün 2 yaklaşımı cok tatsiz oldu .
Kafasindaki oturakli sakın vodoo imaji yerle yeksan .
Ve bu asla duzelmez artik .

Konunuzu başından beri takip ediyordum şimdi yorum yapma gereği hissettim .Ben hocanızın (sevgiliniz ne ise artık) net olmasını sevdim ,ne istedigini bilen olgun bi insan gibi geldi bana .Ama siz sürekli hata yapıp sonra pişman oluyorsunız ilk cinsel anlamda bi anda adamı suclamalar simdi de daha ilşkiniz çok çok tazeyken evine gidip sarılıp uyumalar bunlar için daha çok çok erken bence .tamam adamın verdigi ani tepki kırıcı olabilir ama bence o sizden daha haklı bu konuda ilşkiniz çok yeni daha kimsenin duymasını istememei şu anlık gayet doğal. Biraz ilşkinizi akışına bırakın acele etmeyin bazı şeyler için ,adam daha dedigi gibi alısamamıs olabilir ;biri duyarsa ne der ögrencimle görüsüyorum itibarım ne olur diye kaygıları var muhtemelen bu da cok dogal
Üstünü çiziyorum lütfen biraz rahat bırakın adamı ve acele etmeyin

Back