- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
Cok teşekkür ederim . Umarim bir daha oyle davranmaz da bende uyarmak zorunda kalmam :))Bence de çok erken davranmışsın bazı uyarılar için..Gereksiz olmuş..
Ama gelişmeler iyi gidiyor..Bir daha o yaptığın uyarıyı tekrarlama..Olacağına varır her şey..O şekilde yakınlaşırsa o zaman ne diyeceğine ya da nasıl davranacağına karar verirsin.
Hadi hayırlısı :)
ayyy gercekten mi yaa çok sevindim :) ben de böyle bi aşk yaşamak istiyorum artık ya unutmuşum böyle duyguları
Hic tahmin etmedigin ummadigin anda cikacak karsina insallah canim benim . Cok yardimci oldun sende cok tesekkur ederim :)
İşte bu harika.Mutluluklar.
Cook teşekkür ederiiim :)
ayy cok sevindim ne guzel hep kotu haber sıkıntılı seyler boyle guzel haberler insanin icini aciyor bana olacak gibi geliyordu zaten aferin cesaret edip acilmis artik konuyu acma hersey yoluna girer hayirli ugurlu olsun
Bende hadi insallah hadi insallah dedim durdum :)
Cok teşekkür ederim . Hep boyle güzel konular okuyalim guzel.seyler yasayalim insallah :)
Konuyu hatırladım, müfettiş olmak isteyip aşık olan kızdın sen, ben de sevindim senin adına :)
Ama aşkı bulup idealleri bırakmak yok, unutma! (niye ben de böyle sorumlu ebeveyn moduna girdim bilmiyorum)
Cok tesekkur ederim . Gercekten mufettislikten leylaliga
Kulagimin cekilmeye ihtiyacı var galiba biraz evet :) .
Zira bu ara ayaklarim basmıyor yere :)
Cok cok tesekkurler :)ayy hadi mutluluklar