- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi voodoobebegi
Ferah ol ferah,adam neden böyle söylediğini anlayacaktır bence :)Ya tabiki orasi oyle ama langır lungur da soylenmez ki ama benim gibi.
Bir cuval inciri berbat ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferah ol ferah,adam neden böyle söylediğini anlayacaktır bence :)Ya tabiki orasi oyle ama langır lungur da soylenmez ki ama benim gibi.
Bir cuval inciri berbat ettim
Valla ilginç bir hikaye...umarım düşündüğünüz gibi sonlanır da adama hemen baştan öyle söylemen iyi olmamış...zaten anlardınız bir süre sonra.
Şimdi gerçekten öyle bir niyeti varsa sinsiliğe vuracak işi...niyeti o değilse de ayıp olmuş yani....
Bunun dışında adam bana biraz ukala geldi...iyice araştırın adamı çaktırmadan. Görüştüğü biri var mı medeni durumu ne.... Sanki böyle öğrencisiyle hemen rahat bir şekilde böyle bir noktaya gelmesi garip geldi daha acemice olması lazımdı çok basma kalıp şeyler söylemiş, akademisyenim ve o tiplerdeki egoyu biliyorum az çok. Belki de fazla şüpheciyim.
Bence görüşmeye devam edin ama kendinizi çok da kaptırmadan, ipleri bırakmayın. :)
Ferah ol ferah,adam neden böyle söylediğini anlayacaktır bence :)
Adam defalarca dile getirdi aslında niyetim öyle bir sey olsa sen olmazsin diye ama ben naptim langır lungur konustum
Bende ogretmendim belki bu yuzden cok acik konuştu. Benimde net durusumdan etkilenmis zaten. Araştırdım adam bekar arkadasinin kardesi sinif arkadasimiz zaten o soylerdi evli falan olsa .
Ben bir cuval inciri berbat ettim ne desem de toparlasam bilemiyorum
Bekle bakalım acaba ipleri koparıcak mı,nasıl devranıcak..Eğer hala msj atmazsa o zaman ben onun hakkında birazcık kötü düşünürüm..Bikaç gün yazmazsa sen yazarsın bişeyler..Umarım. Bugun hic yazmadi her akşam yazardi mutlaka . Adami resmen ittim kendimden
Bir şey söyleme, yani bir gaf yaptım, olayı kişisel düşünme, bu konuyu konuşmayalım ben seni tanımak istiyorum vs. şeklinde konuşursun. Bekleyip görmek lazım.
Bu arada "evde film izleriz" lafına ben de hiç masum yaklaşmazdım, :) insan bunu niye söyler ki, her erkek bu cümlenin nasıl anlaşılacağını bilir, belki de nabız ölçtü...
Bekle bakalım acaba ipleri koparıcak mı,nasıl devranıcak..Eğer hala msj atmazsa o zaman ben onun hakkında birazcık kötü düşünürüm..Bikaç gün yazmazsa sen yazarsın bişeyler..
ilk olarak ben böyle cümle kuran birinin kaba biri olduğunu düşünürdüm''Benimle alakası olmayan bir sebepten dolayı canın yanmışsa ' bunun cezasını bana kesme ' falan dedi '' özellikle cümlede tırnağa aldığım yer için.Daha nazik bir cümle kurabilirdi ilk görüştüğünüz için fikrim bu yönde.Kimse bir şey demediğine göre sadece bana garip gelmiş sanırım.Yeni iyi geceler deyip konusmayi bitirdik .
Konusmaya basladigimizdan beri ogrencileriyle bu kadar konusmadigini benim ayri bir yerim olduğunu söylüyor sürekli :)
Bu iyi bir sey galiba :)
işte bu benimde dikkati mi çekti yorum yaptıktan sonra sizin yorumunuzu okudum dedim yalnız değilmişim bana da garip geldi sürekli bir tek seninle konuşuyorum diğerleri aynı değil falan.Konu sahibi de size cevap vermiş zaten aklı da karışmış.Haklı da.Erkekler stratejiktir kiz tavlama konusunda. İkidebir 'sen diger ogrencilerimden farklisin o yuzden muhabbet ediyorum seninle' ayagina yatmasi bana cok inandirici gelmedi, ozelliklede devamli tekrarlamasi.
Muhabbete devam, ama cokta guvenmeyin. Erkeklere guveniyor gibi gorunup huyunu suyunu ogrenmek gerekir.
Ayrica hatirlatayim; erkekler avlanmayi severler. Bir iki gun muhabbet icin musait olmayin. Olsanizda degilmis gibi davranin. Biraz panik yapmalari iyidir iyi
sormadan edemeyeceğim yaşın kaç ?İlk mesajın altında son durum :)
sormadan edemeyeceğim yaşın kaç ?
merak ettim o konuşmanın arkasından hiç konuşmadın mı ?
Son durum nedir canım?
ayyy gercekten mi yaa çok sevindim :) ben de böyle bi aşk yaşamak istiyorum artık ya unutmuşum böyle duyguları23 yaşındayım.
Gelişmeler harika kızlar : )
Bugün ogleden sonra aradı beni . Akşam musaitsen gorusmek istiyorum falan dedi .
Bulustuk . Direksiyon senin elinde dedi . Nasıl davranmak , ne yapmak istersen oyle olsun dedi . Beni kaybetmek istemediğini söyledi. 3 4 saat oturduk . Cok ince davrandı. Bu adamdan olacak sanirim :)
23 yaşındayım.
Gelişmeler harika kızlar : )
Bugün ogleden sonra aradı beni . Akşam musaitsen gorusmek istiyorum falan dedi .
Bulustuk . Direksiyon senin elinde dedi . Nasıl davranmak , ne yapmak istersen oyle olsun dedi . Beni kaybetmek istemediğini söyledi. 3 4 saat oturduk . Cok ince davrandı. Bu adamdan olacak sanirim :)