- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
memnun gözüktüğüne göre kötü bişey değil aksine iyi olmuş gibi :)Mesajda sizi rahatsiz etmek istemem falan demiştim. Rahatsiz olmuyorum memnunum halimden dedi . Farketmis olabilir tabii .
Ama farketmesi kötü bir sey degil mi: (
İmkan dahilinde olmayan ne.yani olumlu olma ihtimali yok mu diyorsnGerçi doğru. Zaten bir şeyler hissediyorsa ki benimde ilgilendigimi bir şekilde anlamistir adım atar. Eğitim duzeyimiz yas farkimiz beni ürkütüyor biraz aslında uyusamayiz diye korkuyorum . O kadar bilgili bir adam ortak ne konusabiliriz ki
O kötü olmuş iste .
Yani hayirlisi olsun tabii ama cok imkan dahilinde degil gibi..
Sen okuyor muydun o sirada ? Okuyorduysan buyuk risk çünkü.
1 sene boyunca akli neredeymis . Cok kızdım!
arkadaşımında buna benzer bır hıkayesi vardı onlar evlendi inşallah sizin hikayenin sonuda güzel biterMerhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...
Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok
bi de hevesini kirmak istemem ama cok umitlendirme kendini.. ne olur ne olmazHeveslendirdiniz beni :)
Bende 3 gundur hadi insallah olucak olucak olucak diye sarkilar soyluyorum :)
Gerçi dogru . Ben bugune kadar Hiç bu kadar donanimli biriyle sohbet etmedim de :)
Baktim o beni hukuk bigisiyle eziyor bende yillarca limit turev integral anlattim . Acar integral çözerim: ))
Ilgimden de hoslanmis olabilir ama o da var.memnun gözüktüğüne göre kötü bişey değil aksine iyi olmuş gibi :)
Ya çekiniyorum sirf bu yüzden olmaz diye düşünüyorum yoksa Allah bilir tabii.İmkan dahilinde olmayan ne.yani olumlu olma ihtimali yok mu diyorsn
Bu tarz kurslarda hocalar yasitlarina ders verdikleri icin biraz fazla egolu olabiliyorlar.
Sizin ilginiz ego besleyici oldugu icin hosuna gidiyor olabilir.
Onun sizden hoslandigini tam olarak anlamak icin mesafenizi koruyun bakalim ne yapacak.
Sizden ilgi mi bekliyor yoksa o mu size ilgi gösterecek
Arada ince bir cizgi var dikkat edin
Erkekler kizdan hoslandim saniyor bazen ama sadece kizin ilgisinden hoslaniyor,
daha sonra is ciddiye binince hemen kaciveriyorlar,
yada kendisine ilgi gisteren baska birine yöneliyorlar.
Hayirlisi sizin icin
Yaa ne kadar güzel. Hayirlisiysa olsun insallaharkadaşımında buna benzer bır hıkayesi vardı onlar evlendi inşallah sizin hikayenin sonuda güzel biter
bi de hevesini kirmak istemem ama cok umitlendirme kendini.. ne olur ne olmaz
Bence basarisindan etkilenmissiniz..
Yoksa ilk basta zannettiginiz dogru ciksaydi
ve toy bir ogretmen olsaydi yuzune bile bakmazdiniz...
kendin gibi ol, yetmez mi? ilgini belli etmek ne demek, yine diyorum, sen kizsin, olacaksa sen belli etmeden de adim atar.. olmasi gereken de bu..hocasına aşık liseli kız gibi gorunmeden bu adama ilgimi nasil belli ederim acaba
En olgvncası yalnız bir zamanı ni bulup musait bir zamanınzda bir konu hakkında konuşabılr miyiz de.tamam derse konuyu o zaman düşünürüz:)hocasına aşık liseli kız gibi gorunmeden bu adama ilgimi nasil belli ederim acaba
Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...
Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok
Canım seninle ilgileniyorsa zaten illa ki ağzından laf almaya bakacaktır.:) Beni tekrar lise yıllarıma götürdü hissettiklerim :)
Lisede de matematik öğretmenime aşık olmuştum sonra da matematik okudum :)
Adam zaten o kadar yoğun ki seminerler , dersler , kurslar . Öyle sürekli dizdize olacağımız bir durum yaşanacağını sanmıyorum .
Ama haklısın temkinli olmakta fayda var . Kaptırısam fena çuvallarım
Etik kurallar düşünebilir , yada hayatımda biri var mı yok mu ?
En azından yalnız olduğumu vurgulasam iyiydi :)
Aynen oyle hele ki kesinlikle atlamamam lazım digerlerinden farkım olmali :)kendin gibi ol, yetmez mi? ilgini belli etmek ne demek, yine diyorum, sen kizsin, olacaksa sen belli etmeden de adim atar.. olmasi gereken de bu..
Yok 30 31 yaşında cok Hızlı olmus her seyDoç olduğuna göre 35 üstü mü yaşı?
Ben olsam kaptırmazdım kendimi.
Tamam işte bak dediğim gibi oluyor. Sen sotaya yat bekle yavaş yavaş yanına yanaşır.Kizlaaaar yazdi yazdiii :)
En son konustugumuzda yildiz kaysa dilek tutsam demiştim.
Yildizlara bakip dilek diliycem dedin, hala yagmur dinmedi, ne dilediysen artik :) yazmis :))
Bende zavalli voodocuk ne diler ki yazdim tam ders calisiyodum masanin fotografini yolladim :))
Tamam işte bak dediğim gibi oluyor. Sen sotaya yat bekle yavaş yavaş yanına yanaşır.
Yas farki ideal bence de. Sen arada soru sormaya devam et. Onun da ilgisi varsa birakmayacaktir seni.Senin adam da evliymiş zaten :) İstesende imkansız ama tabi o yıllarda hayranlıkla aşk karıştırılıyor daha çok .
Evet ben bir öğretmen gözüyle de düşündüğümde ilgisiz , aklı başka yerlerde bir öğrencim olduğunda ( ki öğrencileriyle içli dışlı , ders dışında da görüşen egosuz bir öğretmendim ) ilgiyi alakayı kesiyordum .
Eee peki sonuç :)
Aramızda 9-10 yaş var . Çok aman aman bir yaş farkı değil zaten .
Hayırlısı olsun tabii ama nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum
Kestirip atma tabii ama çok hevesli de görünme, seni merak etmesini sağla herşeyi bir anda anlatma.Muhabbeti uzatayim mi sence kestirip atmali miyim ?
Yazdığına göre onunda aklından geçmiş: )
Evrene nasil enerji gonderdiysem mesaj attı:)Yas farki ideal bence de. Sen arada soru sormaya devam et. Onun da ilgisi varsa birakmayacaktir seni.
Kestirip atma tabii ama çok hevesli de görünme, seni merak etmesini sağla herşeyi bir anda anlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?