- Konu Sahibi voodoobebegi
-
İlişki yürütmeyi bilmiyorsun vodoo..Rahatsızlığının etkisi olabilir bunda..Lütfen tedavini bırakma hiç..Bir de lütfen paylaş bunu onunla..Bilsin..
Erken ve aceleci davranmışsın evet, ama olmuş bitmiş..
"Anneme çıtlatıcam" olayı da çok gereksiz. Çıtlatıcaksan da ona neden söylüyorsun? Ben onun yerinde olsam korkarım. 3 gün oldu daha yahu.
Bırak ondan bekle bu adımları. Annenlere söyleyip söylemediğini, onlarla tanışmak istediğini bırak o sorsun, istesin.
Adam çok doğal bir tepki vermiş. 3. günde anneme söylicem demişsin. Bir de üstüne ergen gibi trip atmışsın.
Yapma..Böyle yaparsan 1 aya kalmadan çeker gider, demedi deme.
Sakin ol biraz.
Kesinlikle terapilerime kaldigim yerden devam edecegim . Bende hissediyorum zaten işler kötüye gidiyor iyice kafamda konusan kadınları susturamiyorum . Çizdiğim o oturakli , sakin , kontrollü imaj yerle yeksan oldu .Voodoo bipolarsan mutlaka tedavi ol sekerim, yani bu herif icin degil ama kendin icin. Ilerleyen yaslarda cok kotu duruma dusersin.
Yani ben arkadaslara katiliyorum, lutfen biraz akilli davran, ani cikislar, tripler vs yapma.
Adam su anda muhtemelen ogrencimle cikmak iyi bir fikir degilmis, coluk cocukla mi ugrasicam diye dusunuyordur.
Ilerleyen gunlerde akilli davran, vaziyeti toparla derim.
Bipolar insan tedavisiz yaşarsa akıl hastanesine girer.
Mutlaka yatırırlar. Zaten genelde ataklarla anlaşılır. Öyle hastaneye yatırılır.
Yakından biliyorum bu hastalığı.
Beyinle alakalı sonuçta. Salgıların dengesizliği ile ilgili bir şey.
Sen nasıl bipolar olabilirsin ki? Şaşırdım.
Tavırların kişiliğinle, geçmiş yaşantının psikolojin üstündeki etkisiyle ilgilidir.
Ben de çok fazla dengesizlikler yaşadım ve hızlı davrandım ilişkilerimde.
Bağlanmayla alakalı sorunların sonucunda olur bunlar ama istenirse düzeltilebilir bence. Çok büyütme.
Sadece hareket etmeden önce daha iyi düşün.
Hakikatten . Sunlar sunlari yapayim sogusun benden desem ancak bu kadar olurdu sanirim .Ilişkiyi bitirmeye yeminlisiniz sanki her hareketinizle.
Kizlaar hala ne aradi ne yazdi . Ben arasam mi hastaydin nasil oldun diye ?
Arama madem biraz tedirginmiş bekle bakalım . ayrıca gerçekten de tedirgin olabilir . sonuçta sana açıldı hislerinide biliyorsun biraz zamana bırakırsan belki geleceğiniz açısından iyi olur . ben bu kadar kısa sürede erkek arkadaşıma kalmaya gitmezdim ama herkesin ilişki yaşama tarzı kendine özgüdür .bu yüzden yadırgamadım . sende yakında derslerimiz bitecek diyordun o zamana kadar beklemeni tavsiye ederim . ayrıca anneye söylemek doğru bir karar gibi geldi 3 şahıslardan duyacağına senden duymalı ama biraz zamana ihtiyacınız var gibi .
canım seni evine o mu davet etti? davet ettiyse bunu ne şekilde sordu anlatır mısın?Kizlar durumlar biraz acaiplesti .
Perşembe akşamı onun evinde kaldım. Her sey cok güzeldi makul ölçülerde yakinlastik. Sarilip uyuduk problemsizdi . Sabah kalkip kahvalti yaptık gün icinde 1 2 defa haberlestik .
Bugün bi öğlen konustuk yogunluktan firsat bulamadik . Aksam aradi .
12 saat dersi vardi yorgundu cok grip olmuş bi de hastaydi cok kotuyum yaticam falan dedi günün özetini geçtik. O sorada laf lafı açtı , ben annemden bir seyler gizlemeyi sevmem gorustugumuzu citlaticam dedim .
Acele etme daha birbirimizi yeni taniyoruz . Dillenmesin simdiden . Ben daha hala bir ogrencimle gorustugumu kendime kabullendiremedim falan dedi . Yuzyuzeyken konusalim bunlari dedi . Gorusmek istemiyorsan gorusmeyiz olur biter bende sana yarin gel beni iste demiyorum falan dedim gerildik biraz . Tamam kapatalim su konuyu dedim iyi geceler dedik kapattik .
Bu çıkışı beni cok huzursuz etti . Resmen panik oldu adam simdiden sakın böyle bir sey yapma diye .
Demek ki ciddi bir seyler düşünmüyor . Kötü bir sey yapiyormusum gibi hissediyorum dedi .
Cok huzursuz oldum kizlar cook
e iyimiş.. ama cidden o 'bu tip beklentin varsa uzak dur' olayı ilk görüşmede olmamış....SON DURUM SON MESAJIMDA KIZLAR
Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...
Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok
Kızlaaaar son durum , gelişmeler çok çok heyecan verici :)
Bir solukta anlatıyorum hemeeeen
Ders bittikten sonra bir kaç tane sorum vardı onları sordum .
Sonra direk ben çok acıktım sen yemek yiyecek misin birlikte yiyelim dedi .
Olur dedim bende çıktık . Oturduk bu arada ben düşmüştüm elim falan kanadı oturur oturmaz hemen ıslak mendil yarabandı falan istedi . Sandalyemi çekmeler üşümeyeyim diye beni önce indirip oturtup arabayı öyle çekmeler . Şekersiz kahve içtiğime dikkat etmiş yemekten sonra biri orta biri şekersiz kahve istedi vsvsvsvsvs :)
Direk konuya girdi . Senden uzaklaşmaya çalıştım ama senin önce güzelliğin , zekan , cesaretin çok dikkatimi çekti falan dedi .
O frekansı gördüm sende . Sende böyle hissettin demek ki ilk adımı attın dedi . Çok açık , çok net konuştu .
Seni tanımak istiyorum dedi açık açık . Ya çok deli bir aşk yaşayacağız yada bir halt olmayacak bizden arası , ortası yok dedi
Baya konuştuk . Her şey çok güzeldi ta ki vodoo salağı işin içine edene kadar !
Adama direk tecavüzcü Coşkun muamelesi yaptım . Eğer bu tip bir beklentin varsa benden uzak dur dedim direk . Adamcağız şaşırdı kaldı tabii geçmişte bu tarz bir sebepten dolayı çok irite olmuş gibisin dedi . Sadece ben bu tip yakınlaşmaların evlilik sonrasına bırakılmasından yanayım dedim .
Çok haklısın dedi . Zaten böyle bir şey istesem şu an karşımdaki kadın sen olmazsın ama kafandaki soru işaretlerini çözmen lazım dedi . Benimle alakası olmayan bir sebepten dolayı canın yanmışsa bunun cezasını bana kesme falan dedi . Ve bu tavrın bile geçmişin izini taşıdığını gösterir dedi .
Senin eski sevgililerin çoluk çocukmuş ben değilim dedi .
Sen netleşene kadar adını koymayalım . Bu şekilde bir güvensizlikle adım atamayız dedi .
Sonra da zaten benim öğrencim gelecekti özel derse hemen indim daha konuşamadık
Son durum budur kızlaar
canım sırf yoğunluktan dolayı görüşemiyonsunuz diye heyecanın azalamsın.. adam napsın yoğun bi işi var.. ve herşeyden öte seninle birlikte olmak istiyor, bu yoğunlukta sana vakit ayırıyor.. sabret :)Kizlar merhaba.
Uzuuuun zamandir giremiyordum hiç. Malum kpss hazirlik süreci yorucu ve cok yoğun.
Son durum şudur
Surekli sehirdislarinda , burada oldugundaysa gunde 10 saat derste olan bu paşayla günde 2 defa konusabiliyoruz ancak . Çoğu zaman o aramadan aramıyorum.
Sabret ediyor Temmuzdan sonra su kpss sureci bitsin her sey duzelecek diyor .
Ama bu gorusememek durumu benim hevesimi , heyecanimi oldukca azaltti ne yalan soyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?