Olamaz mı ? Olabilir :)

İlişki yürütmeyi bilmiyorsun vodoo..Rahatsızlığının etkisi olabilir bunda..Lütfen tedavini bırakma hiç..Bir de lütfen paylaş bunu onunla..Bilsin..

Erken ve aceleci davranmışsın evet, ama olmuş bitmiş..
"Anneme çıtlatıcam" olayı da çok gereksiz. Çıtlatıcaksan da ona neden söylüyorsun? Ben onun yerinde olsam korkarım. 3 gün oldu daha yahu.
Bırak ondan bekle bu adımları. Annenlere söyleyip söylemediğini, onlarla tanışmak istediğini bırak o sorsun, istesin.

Adam çok doğal bir tepki vermiş. 3. günde anneme söylicem demişsin. Bir de üstüne ergen gibi trip atmışsın.
Yapma..Böyle yaparsan 1 aya kalmadan çeker gider, demedi deme.
Sakin ol biraz.

Voodoo bipolarsan mutlaka tedavi ol sekerim, yani bu herif icin degil ama kendin icin. Ilerleyen yaslarda cok kotu duruma dusersin.

Yani ben arkadaslara katiliyorum, lutfen biraz akilli davran, ani cikislar, tripler vs yapma.

Adam su anda muhtemelen ogrencimle cikmak iyi bir fikir degilmis, coluk cocukla mi ugrasicam diye dusunuyordur.

Ilerleyen gunlerde akilli davran, vaziyeti toparla derim.

Son düzenleme:
Bipolar insan tedavisiz yaşarsa akıl hastanesine girer.
Mutlaka yatırırlar. Zaten genelde ataklarla anlaşılır. Öyle hastaneye yatırılır.
Yakından biliyorum bu hastalığı.
Beyinle alakalı sonuçta. Salgıların dengesizliği ile ilgili bir şey.
Sen nasıl bipolar olabilirsin ki? Şaşırdım.
Tavırların kişiliğinle, geçmiş yaşantının psikolojin üstündeki etkisiyle ilgilidir.
Ben de çok fazla dengesizlikler yaşadım ve hızlı davrandım ilişkilerimde.
Bağlanmayla alakalı sorunların sonucunda olur bunlar ama istenirse düzeltilebilir bence. Çok büyütme.
Sadece hareket etmeden önce daha iyi düşün.

O kadar kontrolsuzum ki tıpkı bir aptal gibi davraniyorum . Yarindan itibaren yeniden tesavima başlayacağım . Dediğin gibi ben ilişki yurutmeyi bilmiyorum beceremiyorum .
Boyle davranmaya devam edersem 30larima gelince ciddi anlamda problemli biri olacagim

Kesinlikle terapilerime kaldigim yerden devam edecegim . Bende hissediyorum zaten işler kötüye gidiyor iyice kafamda konusan kadınları susturamiyorum . Çizdiğim o oturakli , sakin , kontrollü imaj yerle yeksan oldu .
Bu saatten sonra toparlanmaz artik bu vaziyet . Gecmisler olsun

Turlu turlu kisilik testleri ve kan testiyle anlaşıldı rahatsizligim .
Eger tedavime devam etmezsem sonu cok kötüye gidecek diye korkuyorum .
Artik toparlayamam ki bir daha .
Kac yasinda adam.benimle mi ugrasacak.

Ilişkiyi bitirmeye yeminlisiniz sanki her hareketinizle.
Hakikatten . Sunlar sunlari yapayim sogusun benden desem ancak bu kadar olurdu sanirim .

Kizlaar hala ne aradi ne yazdi . Ben arasam mi hastaydin nasil oldun diye ?

Arama madem biraz tedirginmiş bekle bakalım . ayrıca gerçekten de tedirgin olabilir . sonuçta sana açıldı hislerinide biliyorsun biraz zamana bırakırsan belki geleceğiniz açısından iyi olur . ben bu kadar kısa sürede erkek arkadaşıma kalmaya gitmezdim ama herkesin ilişki yaşama tarzı kendine özgüdür .bu yüzden yadırgamadım . sende yakında derslerimiz bitecek diyordun o zamana kadar beklemeni tavsiye ederim . ayrıca anneye söylemek doğru bir karar gibi geldi 3 şahıslardan duyacağına senden duymalı ama biraz zamana ihtiyacınız var gibi .

Esasinda bende gitmezdim ama basiretim baglandi işte bir anda ...
Kararsizim demesinin altinda aslinda hic baslamasaydik daha mi iyiydi gibi bir yaklaşım da olabilir bilmiyorum .
Bakalim ne zaman arayacak ...

canım seni evine o mu davet etti? davet ettiyse bunu ne şekilde sordu anlatır mısın?

gulumseyerek okudum guncellemeyi.
hakkinda hayirlisi canim.
hem bence bi pot felan kirmadin.
Vodoo salagi isi mahvetti demissin( voodo ne olaki diyodum snra bi baktim isminmis ).
Oyle bi tavir gostermeyle diger kizlar gibi olmadigini ortaya koymussun bence.

Ayrica niye herkes boyle yapmiyor ya, son gelismeleri direk bastaki mesaja eklese?
Daha iyi.

e iyimiş.. ama cidden o 'bu tip beklentin varsa uzak dur' olayı ilk görüşmede olmamış....

Tükürdüğünü yalamayı geçtim, erkekleri itecek hareketleri tek tek uygulamışsın adamın üstünde.
Muhtemelen bu tip adamlar elimi sallasam ellisi, ben deli divane liseliler gibi aşık olmam modlarında olurlar ve itecek hareketler yaptıgında itiş kuvvetin daha yüksek olur bu sayede.
Hani mantıkçı olmaktan çok duygucu olsa, belki "bunları söylüyo/yapıyo ama çok şirin kız, bu tavırlarıyla da severim onu" moduna girerdi.
Mantığını kullanıp senden uzaklaşması an meselesi bence. Ki umarım öyle olmaz. Umarım düzelir bi an önce herşey

adamin ogrencisine karsi bu sekilde adim atmasi buyuk cesaret istedigi halde, baya bi atak ve romantik takilmis.. senin de istedigin buydu ama kalkip 'benden uzak dur' tarzi konusmussun, adam feci bozulmustur icten ice, ve kendine kiziyo olabilir su an.. tabiki baliklama atlamayacaktin teklifine ama bu ifadeler olmamis.. sanirim 'zor kiz'i oynamak istedin ama ters tepebilir, adam dengesiz oldugunu dusunebilir, komple bitebilir.. hayirlisi insaAllah..

Kizlar merhaba.
Uzuuuun zamandir giremiyordum hiç. Malum kpss hazirlik süreci yorucu ve cok yoğun.
Son durum şudur
Surekli sehirdislarinda , burada oldugundaysa gunde 10 saat derste olan bu paşayla günde 2 defa konusabiliyoruz ancak . Çoğu zaman o aramadan aramıyorum.
Sabret ediyor Temmuzdan sonra su kpss sureci bitsin her sey duzelecek diyor .
Ama bu gorusememek durumu benim hevesimi , heyecanimi oldukca azaltti ne yalan soyleyeyim

canım sırf yoğunluktan dolayı görüşemiyonsunuz diye heyecanın azalamsın.. adam napsın yoğun bi işi var.. ve herşeyden öte seninle birlikte olmak istiyor, bu yoğunlukta sana vakit ayırıyor.. sabret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…