- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
Konu sahibi ben sizi hatalı buldum. Belki de üslubunuzdan dolayı, çok sinirli ve gergin bir hava çizmişsiniz ki İsmail Cem'in dediği gibi «üslup haklı olmaktan önemlidir» Hep beklenti içerisindesiniz ve kendi ilişkinizi çevrenizle kıyaslayınca daha da geriliyorsunuz. Bu sadece mutsuz eder sizi. Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Arkadaşlarının yanında sevgilisini övenler biraz sosyal mecralarda abartılı mesajlar yayımlayan çiftler gibi. Biraz samimiyetsiz, zoraki. Onaylanmaya ihtiyaç duyar gibi bir savunmaya benziyor, bence.
Erkek de kadın da zamanla değişiyor. Fikirleri, alışkanlıkları, davranışları... İnsanın tabiatı böyle. Eskiden çok iyi anlaştığımız insanlarla zamanla mesafeli olabiliyoruz. Bu durumda, bence, karşıdakini değiştirmek yerine o ilişkiyi bitirmek daha makul. Siz de belirtmişsiniz zaten, ısrarla yapınca bir anlamı kalmıyor. Üç günlük dünya, üzmeye de üzülmeye de değmez. Kıymetinizi bilin, mutluluklar dilerim.
Eşiniz takipte mi halaFarklı bir örnek vereyim.
Normalde erkek arkadaşıma kızdığımda carlarım özür dilemesini isterim vs vs.
Oda inadına özür dilemez tartışma büyür de büyür.
Geçen beni çok sinirlendirdi tepkisiz kaldım. Sadece "tamam askm, iyi geceler askm" gibi tepkiler verdim.
Sabah mesaj atmış günaydın prensesim dünki tavrım için özür dilerim diye.
Tartışma çıkarıp özür beklesem eminim ki yapmazdı.
Tabiki hemen yelkenleri suya indirmedim. Sonra konuşuruz aşkım dedim. Önceden özür dileyince hemen bıcır bıcır oluyordum artık öyle değilim.
İnan doğru tepki vermek her zaman işe yarıyor.
Farklı bir örnek vereyim.
Normalde erkek arkadaşıma kızdığımda carlarım özür dilemesini isterim vs vs.
Oda inadına özür dilemez tartışma büyür de büyür.
Geçen beni çok sinirlendirdi tepkisiz kaldım. Sadece "tamam askm, iyi geceler askm" gibi tepkiler verdim.
Sabah mesaj atmış günaydın prensesim dünki tavrım için özür dilerim diye.
Tartışma çıkarıp özür beklesem eminim ki yapmazdı.
Tabiki hemen yelkenleri suya indirmedim. Sonra konuşuruz aşkım dedim. Önceden özür dileyince hemen bıcır bıcır oluyordum artık öyle değilim.
İnan doğru tepki vermek her zaman işe yarıyor.
Eşim değil sevgilimEşiniz takipte mi hala
Umarım çaktırmadan okumuyordur sizden sonra Bi paranoya gelişti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?