Mesele adamların öküzleşmesi değil kadınların romantik filmlerdeki gibi bir beklentiye girmesi. Evliliklerin hiç biri sevgililkteki ilk günkü heyecanla ilerlemiyor. Adam pijamasıyla tv karşısında da oturuyor, koltukta sızıp horluyor da. Kadın bazı zamanlar dizleri çıkmış pijamayla saç baş dağınık durabiliyor evin içinde. Her dakika bakımlı her dakika elele göz göze diz dize değiliz hiç birimiz. Her akşam mum ışığında yemekler yiyip birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi fısıldamıyoruz. Bu beklentilere girmeyin, üzülürsünüz.
Eşiniz takipte mi hala
Umarım çaktırmadan okumuyordur sizden sonra Bi paranoya gelişti bende
Eşim değil sevgilim
Okusun koyverdim gitti takmıyorum o konuyu artıkın
canım haklısın ama ben daha evli değilim ki :)
çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. evet üslubum beni çoğu zaman haksız yapıyor. zaten sabırlı bi insan olmadığımı da belirtmiştim. ama bi şeyi 50. kez söylediğiniz de ilk üslubunuz kalmıyor malesef. aynı şeyleri tekrar etmek ilişkiyi de insanları da yıpratıyor. bende yıprandıkça agrasif bi insana döndüm.
Huhu doğumgünü nasıl geçti... okuzlukten cikarabildinmi sevgilinin? ?:))ahahaaabnm ki de meraklandı ne yazıyosun bu kadar bana da anlat diye.. bende 50 kere anlattım sana dinlemedin dedim
nasıl mutlu oldu hayatında geçirdiği en güzel doğum günüymüş. hep insanları toplayıp yapıyodum bu sefer ikimizdik sadece. çabamı görür de kendi de çabalar inşallah. biraz anlattım bu gün de derdimi. başta yine saçma şeyler bunlar dedi ama üzüldüğümü canımın sıkıldığını gördü. sinirlenmeden anlattm. hak verdi sanırım. tamam dedi daha dikkatli olcam. bakalım olur inş :)Huhu doğumgünü nasıl geçti... okuzlukten cikarabildinmi sevgilinin? ?:))
İşte evlenince bu beklentilerin olmasın. Sevgililik de böyle biraz. İki insan birbirine alıştıktan sonra heyecan azalıyor, bişeyler değişiyor. Özellikle uzun süreli ilişkilerde bu böyle. Çok kafaya takmamak lazım.
Ha üç beş ayda bu hale geldiyse adam sıkıntı vardır ama.
Belli ki sevgi var hala. Ki önemli olan da bu. Sinir, stres hayatımızın her alanında. Mümkün olduğunca törpülemek gerekiyor sadece.
Size de hak verdim. İnsan en yakınları için önemli ve özel olduğunu hissetmek istiyor. Özellikle biz kadınlarda bu ilgi açlığı daha fazla. Bazen bastırmak zor olabiliyor :)
Sevgilinize ayırdığınız zamanı biraz kısabilirsiniz gibi bir önerim olacak. Hem kafanız başka şeylerle meşgul olur hem kendinizi iyi hissedersiniz. Tabii, bir tür taktik yada plan gibi değil. Gerçekten faydalanacağınız, eğlenebileceğiniz bir program. Özgüveniniz yerine gelir ve sevgiliniz de biraz özler sizi. İhtiyacınız olan da biraz özlemdir belki. Bir tür kaybetme korkusu. Çok uzattım, kısaca mutluluklar dilerim.
2. yıldan sonra bu hale geldi. böyle ömür geçmez ki bende değişiyorum o değiştikçe. sonra bana neden böyle davranıyo diye düşünüp duruyorum. söylenmeyi bırakıp kendimi değiştiriyorum bende. görüp kendi de değişsin diye
Hahaaa bu çok iyidi işteDinginlik sorun değil, dingillik olmasa
Korkunun ecele faydasi yok maalesef canım. Kimle evelenirsen evlen hep ayni sorunlar :)
Ve maalesef bana o ev gorunuyorzaman zaman icim daraliyor boyle. Kaynanamin diger kaynana gibi fitne fesat huylari yok ama heryere bizle gelmek istiyor.
Senin dedigin daha mantikli kalabalik olsun pasta kesin. 100 kisi nedir? Gelmek isteyene gelmemi diyeceksiniz?
Sizinki öyle sürpriz yaparak düzelecek biri değil bence. Ancak yaptığınızla kalırsınız. Bu jesti hak ettiğini düşünür sadece. Dertleriniz güzelce anlattınız ama hala aynı ise istediğiniz gibi sihirli bir değnek yok. Değiştiremezsiniz. Ya öyle kabul edeceksiniz ya da sonuç belliçoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.
Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.
İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?
aslında sorunum tam olarak bu kızlar.. @minnikfare @pamela85 @caninfistigi @radyologg @felemez
Katılıyorum, şu durumda beklentiye girmek konu sahibini ancak üzer.Sizinki öyle sürpriz yaparak düzelecek biri değil bence. Ancak yaptığınızla kalırsınız. Bu jesti hak ettiğini düşünür sadece. Dertleriniz güzelce anlattınız ama hala aynı ise istediğiniz gibi sihirli bir değnek yok. Değiştiremezsiniz. Ya öyle kabul edeceksiniz ya da sonuç belli
Yok ya sıkılıyor insan. Keske banada yanimiza gelme deseler :)işte anlatamıyorum ona bu durumu zaten dayı amca teyze derken onlar var 30-40 kişi e arkadaş dost çevresi var sonuçta
kadın kadının derdini anlıyor ama o anlamıyor beni
abla kötü bir şey mi ki ya misal ben kaynanayla gezme taraftarıyım çok
hatta biz bi ara sevgilimle ailesinin yanına evlenmeyi istiyorduk onlar istemedi bizi yanlarında
ben hep bakıyorum kaynanasının yanına evlenenler çok rahat çalışırsam çocuğa da bakar diye felan da düşündüm tabi
Kız canım sıkkındı güldürdün şu haldeValla benimki ilk gün ki öküzlüğünü hala koruyorrr
hadi yaYok ya sıkılıyor insan. Keske banada yanimiza gelme deseler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?