ya o kötü kıza denk gelmemiş bence
kötü kızlara denk geldiklerinde akıllanıyor gibiler
sessiz kalınca, ya da sinirlenmeme sinirlenip susunca daha çok sinirleniyorum ben. yani biraz açıklama yapmak biraz sakinleştirmeye çalışmak zor olmasa gerek. sonra söyle bn sakinleşince hayatım bi daha küçük şeyleri takma de
bişeyleri kendime dert ettiğim zaman kendiyle alakalı değil mesela.. ona da cevabı yaa bunu mu takıyosun yine. tek cevap rutin olarak buCevaplarıda aynı
daha da düzelmedi kötü kızların eline bırakcam sevdiceğimi :) napym bende insanım bende arada bi mutlu edilmek gururumun okşanmasını istiyorum. kendimi beğenmiyorum artık. insan sevgilisi var diye kendini çirkin hissetmemeli, saçlarını yapmayı bırakmamalı, kilo almamalı... 10 yıllık evliler gibi oldum. cinsel bişey de yaşamadık hani onun verdiği bi rahatlık da değil adamdaki. doğuştan galiba ben görememişi demekki zamanında
ALLAH kavustursun. Benimki vardiyali calisiyor suna iste.
Gececi olduğu zaman gece kac kere uyanip iyimisin diye yazarim bi haber almadan icim rahat etmez. Illa sesini duyacagim yada mesajini gorecegim iyiyim diye. Tehlikeli yerde çalışıyor.
Haber alamazsam sabaha kadar uyuyamam. Bazen telefonu sarja takiyor gormuyor tabi ama ben uykusimuz kalıyorum.
Ilgi sevgi konusunda sorunumuz yok ALLAHA sukurler olsun.abla bu kadar severken bu kadar üzülmeyin ya beklentiyi düşür biraz eşinle ilgili zaten durumun farkındasın ağır işte çalışıyor falan
Ilgi sevgi konusunda sorunumuz yok ALLAHA sukurler olsun.
Yeteri kadar ilgi ve sevgi gosteriyor ve dilede getiriyor. Bir sorunumuz yok sadece istanbula tasinma konumuz var. O ailenin oturdugu binada oturmak istiyor bende kendimize ev alip kendi duzenimize devam edelim diyorum. Bir tek bu konuda hem fikir olamadik ama bu benim.icin onemli. 2 ay oturdum ilk evlendigimde o evde hic mutlu olamadim. Ve biliyorumki o mahallede yine mutsuz olacagim.
Mutsuz olacağım diye aglamistim. Sirf mutsuz olmayayim diye tamam ev bakariz dedi. Tamam mutluydum. Internetten ev bile baktim. Ama sonradan vazgecti ev alip kiraya verse daha karliymis. Bizde onlarin binasinin 1. Yada 2. Katinsa otururmussuz.
Kac gun nefes alamadim sanki.
Bu yuzden 3 gun surat yapmistim. Simdi surat asmiyorum.ama ev alalim diyorum lafi acilinca. Tek sorunumuz bu. Yoksa diger yonden hersey cok guzel.
.
Kızlar hepimizin bildiği gibi ilişki ilerledikçe zaman aşımına uğradıkça erkekler de değişiyor. bi süre sonra hayatınızın aşkı, otlanan bir öküzden farklı olmuyor. ama bazılarının elindekiler de ilk günkü beyazlığını hala koruyor. bu işin sırrı ne? insanlar neyi doğru yapıyor biz neyi yanlış yapıyoruz.
Aynı şeyi bende yaşadım... Büyük bir aşk yoktu benim öküze karşı bende ama huzurlu olurum diye başladım... Çünkü çok yıpratıcı bir ilişki sonrası onu bulmuştum sadece huzur istiyordum... Başlarda benimki aşk doluyken bende aşk dolu olabiliyordum... Ama zamanla öküze dönüştü inanılmaz derecede ben de çok sıkıldım... Nişanlıydık bozdum 1 hafta oluyor... 1 haftadır hala öküz hala bir çabası yok, doğru bir karar vermişim ayrılarak diyorum şuan... Nişanlıyken bu kadar öküzleşen sıkıcı olan adam, evlenince nasıl olurdu bilmem!çoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.
Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.
İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?
aslında sorunum tam olarak bu kızlar.. @minnikfare @pamela85 @caninfistigi @radyologg @felemez
Dinginlik sorun değil, dingillik olmasaBuradaki adamla kızın da yıllarca sürmüş bir ilişkisi mi var peki? Yıllanmış ilişkilerde oluyor sanki bu. Artık sık sık alınan çiçekler olmuyor. Ne biliyim yatağa gelen kahvaltılar. Daha sakin, daha dingin bir ilişkiye bırakıyor yerini.
Evlilik öküzlüğü pekiştiriyor, dikkatben daha evli bile değilim ki sadece onun ailesiyle tanıştımbirazdan gelir sürpriz yapcam belki odunluğu değişir diye yarın doğum günü. eğer değiştiremezsem daha devam edemeyeceğim.
Korkunun ecele faydasi yok maalesef canım. Kimle evelenirsen evlen hep ayni sorunlar :)biz de şimdi sevgiliyiz ama evlilikte istiyoruz
o tutturuyor 100 kişilik yemekli düğün
ben de diyorum ki onun yerine pasta keselim kalabalık bi düğün olsun
geçen akşam o meselelerden birazcık aramız açıldı
yani ben bile bu konuda bi türlü anlaşamıyorum abla kaynananın alt katı gözüküyor sana üzgünüm eşin anne baba yanı istiyor
korktum evlenince sorunlar daha büyük :/
canım gerçekten çok haklısın. onlar birey, tek, özgür bizse onlarla bir olmaya çalışıyoruz. herşeyi birlikte yapmak istiyoruz.
ben istediğim için yapmak istemiyor adam daha da itici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?