• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek

Nişanlıyım,çok güzel jestler yapıyodu ama bu ara hep tartışma,çok sıkıldım. Ben bide böyle olunca soğuyorum,
Ama ayrılsakda hep güzel yanlarını hatırlıycam,biliyorum
o sinirliyken konuşma sen de onunla
gereksiz şeylere mi sinirleniyo?
kıskançlık falan mı sorun?

Bende kırılıyorum,üzülüyorum.canım,bitanemle düzeliyo,düşünüyorum
Ayşe,fatma.hale jale değerlide ben mi değersizim.onlar üzüldüğünde sevgililieri,nişanlıları,eşleri gönül almak için en azından bi çiçek gönderiyolar.benimkinin lafta:63::skandal:

bide ayşe fatma eksiklendiğini bildiği zaman gelir ballandıra ballandıra anlatır daha çok içine düşersin.

Ben biraz sabırsızım. bi kaç küçük şey söylüyorum senin yaptığın gibi mesela. o susuyor. o sustukça ben daha çok sinirleniyorum. sonra küçücük şeyden kavga.

Sevgiliyken mi böyle,bir de evleneceksin??

Sevgi dilenirsin bence ondan,perşembenin gelişi çarşambadan belli..

Bile bile lades demek olur senin ki,..

aslında çok iyi bi insan. sadece ilgisiz diye adam terkedilir mi bilmiyorum. haksızlık olur mu bu? sonra bende vicdan yapar mıyım. ama insanların içinde bi kere de ben kendimi prenses gibi hissedeyim. hep birileriyle görüştüğümüzde başka kadın prenses ben de ona özenen yardımcı karakterim. çünkü o kadar çok şeyi içimde bıraktı ki

İlgisizlikten terk edilir aslında adam,illa sana el kaldırması,sövmesi,hakaret etmesi mi gerekiyor?
Ben anlamadım..Kadın, sevgiden beslenir.İlgisiz adam dünyanın en iyi adamı olsun,ne anladım ben onun iyiliğinden..
Benim ruhum aç kalıyorsa ,istemez..
Bir adam çok iyi olabilir,ama ilişki adamı değildir mesela.
Seninki de bunlardan bence

Hiç sorma,gözüne gözüne sokarlar:KK12:

ben anlamıyorum işte onların benden fazlasını ne ? benim konum çiçek falan değil ilk zamanlar çiçek çok aldı şimdi çikolata bile alıp gelmez. şimdi bana çiçek al desem ben al dedim diye yine almaz. gerçekten bu diğer kadınlar hani yıllar geçse de eşleri, sevgilileri ağzının içine bakanlar bunu nasıl başarıyor. istediklerini nasıl hangi dilde anlatıyorlar.

Kader arkadaşım:) ben de benimkinin sevgiliyken ayrılmak istiyorum dediğimde kapımda sabahladığını vs vs lerini hatırladım. Benimki de inanılmaz cozuttu gözlerime inanamıyorum gerçekten. Offf of
Ya kabullenecz öküzlüklerini yada krndimizi yiyip bitrcz çünkü bu adamlar birdaha eskisi gibi olamazlar:(

Sevgiliyken bulusmak için kıpır kıpır, süslü püslü, kaçak Göçek buluşan tipler (kadin/erkek) evlenince kendini bi Salma, bi bosverme, bi umursamazlik gidiyor. Sonra vay efendim ilk günkü gibi değil. Tabi olmaz sen ilk günkü gibi misin elbette değil. Evliliği monoton yapıp sonra sihirli deynek isteyene kızılcık sopası lazım. Herkes kendine baksin önce. Kadın tutkulu, sevecen olursa erkek de ilk günkü gibi olur.

İlgisizlikten terk edilir aslında adam,illa sana el kaldırması,sövmesi,hakaret etmesi mi gerekiyor?
Ben anlamadım..Kadın, sevgiden beslenir.İlgisiz adam dünyanın en iyi adamı olsun,ne anladım ben onun iyiliğinden..

evet ilişki adamı değil haklısın. sevildiğimi biliyorum seviyorum. bu eksilerinin yanında bi çok artısı da var. düzeltmeye çalışmadan koyup gitmem hem kendime hemde ona haksızlık olur. bi de mücadele etmeden pes etmek istemiyorum. tabii yine değişmezse olanla ölene çare yok

Sevgiliyken bulusmak için kıpır kıpır, süslü püslü, kaçak Göçek buluşan tipler (kadin/erkek) evlenince kendini bi Salma, bi bosverme, bi umursamazlik gidiyor. Sonra vay efendim ilk günkü gibi değil. Tabi olmaz sen ilk günkü gibi misin elbette değil. Evliliği monoton yapıp sonra sihirli deynek isteyene kızılcık sopası lazım. Herkes kendine baksin önce. Kadın tutkulu, sevecen olursa erkek de ilk günkü gibi olur.

evet ben ilk günkü gibi değilim. ilk günlerde sevmiyordum. bana olan ilgisi beni ona aşık etti. ben değiştiğim için ben ilgisizim diye değişmesini kabul edemem. ben başta neysem şimdi çok daha fazlasıyım. evet herkes kendine bakacak haklısın. ama bi kadını ne kadar kısıtlarsan onu giyme buraya gitme şunlarla görüşme ne kadar eve kapatırsan o kadar kendine bakmayı bırakır. o kadar kendini salar. bizim ilişkimizi monotonluğa götüren ben değilim. hafta bi iki defa dışarı çıkmak, dolaşmak istediğimde bile evde oturup saatlerce oyun oynamak isteyen bi adam var ki biz sevgiliyiz.

evet ilişki adamı değil haklısın. sevildiğimi biliyorum seviyorum. bu eksilerinin yanında bi çok artısı da var. düzeltmeye çalışmadan koyup gitmem hem kendime hemde ona haksızlık olur. bi de mücadele etmeden pes etmek istemiyorum. tabii yine değişmezse olanla ölene çare yok
mücadeleye devam twenifor:) bende o noktadayım,hayırlısı
Hayatının merkezine beni alıyo,farkındayım ama jest yok,sürpriz yok,anca kalp kırıyo:110:

mesela biraz bahseder misin bize?

evet ben bu adamı kazandım artık benim demiyorum
o da az da olsa beni kaybetme korkusu yaşıyor ben de onu
yanında kendime özen gösteriyorum
bakımsız olabilirim ama pis olmuyorum :D
saygıyı kaybetmiyorum, sonradan pişman olacağım şeyleri söylememeye çalışıyorum
eşim benim onu sevmeyi bırakmamdan korkuyor mesela, bu yüzden o da özenli davranıyor.
gün içinde mesajlaşıyoruz birbirimize güzel bişeyler yazıyoruz falan.
bilmiyorum ki ya böyle şeyler işte
11 sene olacak her geçen gün daha iyi olduğunu düşünüyoruz ikimiz de.
belki ilerde değişir ama hayatımızın ve ilişkimizin her dönemi bizim için yeni bir sayfa gibi.

mücadeleye devam twenifor:) bende o noktadayım,hayırlısı
Hayatının merkezine beni alıyo,farkındayım ama jest yok,sürpriz yok,anca kalp kırıyo:110:
bence bizim isteklerimizi dile getirecek yöntemler bulmamız lazım. ben direk bişeyler isteyince o da yapmak istemeyince moralim bozuluyo. liste mi hazırlayıp versem :D zamanla yap bunları diye. sana bişey sorcam ilişkinde kontrolcü müsün

bence bizim isteklerimizi dile getirecek yöntemler bulmamız lazım. ben direk bişeyler isteyince o da yapmak istemeyince moralim bozuluyo. liste mi hazırlayıp versem :KK70: zamanla yap bunları diye. sana bişey sorcam ilişkinde kontrolcü müsün
Hayır hiç değilim,o aşırı kontrolcü ve baskın. O yüzden çok sorun yaşıyoruz
Aslında ben şuan güleryüzlü davransam bişeyler yapar,ama ben küstüm.gönlümü alsın istiyorum,almak için uğraşmıyo,ben küstüm diye daha çok sinirleniyo:)) o simirlendikçe de ben daha çok küsüyorum:)

evet ben bu adamı kazandım artık benim demiyorum
o da az da olsa beni kaybetme korkusu yaşıyor ben de onu
yanında kendime özen gösteriyorum
bakımsız olabilirim ama pis olmuyorum :KK70:
saygıyı kaybetmiyorum, sonradan pişman olacağım şeyleri söylememeye çalışıyorum
eşim benim onu sevmeyi bırakmamdan korkuyor mesela, bu yüzden o da özenli davranıyor.
gün içinde mesajlaşıyoruz birbirimize güzel bişeyler yazıyoruz falan.
bilmiyorum ki ya böyle şeyler işte
11 sene olacak her geçen gün daha iyi olduğunu düşünüyoruz ikimiz de.
belki ilerde değişir ama hayatımızın ve ilişkimizin her dönemi bizim için yeni bir sayfa gibi.

ondan yapmasını istediğin bişey onun için saçma da olsa seni dinleyip yapmaya çalışıyor mu ya da yapamayacağı bişeyse sana açıklama yapıyor mu yoksa sadece konuyu kapatıp geçiştiriyor mu?
ona mantıksız da gelse üzüldüğün konularda seni dinleyip seninle çözüm üretiyor mu ya da sadece of yine bunlara mı takıyorsun diye mi karşılıyor.
biz erkeklerden daha farklı düşünüyoruz. onlara basit hatta anlamsız gelen duygusal konular bizim sorunlarımız olabiliyor. o beni dinlemediği, önemsemediği zaman kendime kızıyorum. of buna mı takıyosun demeye başlıyorum sonra konu aklımda büyüyor. halbuki beni dinlese 10 dk konuşsa benimle o mesele unutulup gidecek.

Hayır hiç değilim,o aşırı kontrolcü ve baskın. O yüzden çok sorun yaşıyoruz
Aslında ben şuan güleryüzlü davransam bişeyler yapar,ama ben küstüm.gönlümü alsın istiyorum,almak için uğraşmıyo,ben küstüm diye daha çok sinirleniyo:)) o simirlendikçe de ben daha çok küsüyorum:)

benim erkek arkadaşımda ben sinirlenip küsünce konunun ne olduğunu unutup sinirlenmeme ya da küsmeme takıyo

ondan yapmasını istediğin bişey onun için saçma da olsa seni dinleyip yapmaya çalışıyor mu ya da yapamayacağı bişeyse sana açıklama yapıyor mu yoksa sadece konuyu kapatıp geçiştiriyor mu?
ona mantıksız da gelse üzüldüğün konularda seni dinleyip seninle çözüm üretiyor mu ya da sadece of yine bunlara mı takıyorsun diye mi karşılıyor.
biz erkeklerden daha farklı düşünüyoruz. onlara basit hatta anlamsız gelen duygusal konular bizim sorunlarımız olabiliyor. o beni dinlemediği, önemsemediği zaman kendime kızıyorum. of buna mı takıyosun demeye başlıyorum sonra konu aklımda büyüyor. halbuki beni dinlese 10 dk konuşsa benimle o mesele unutulup gidecek.

istediğim şeyi söylerken yaptığında çok mutlu olacağımı belirtiyorum
ve tabiki istemeyerek de olsa yapıyor :)
teşekkür edip öpüyorum mesela, sanki dünyanın en önemli işini başarmış bir kahraman gibi davranıyorum :D hahah
yapamayacağı bişeyse de neden olmayacağını söylüyor
mantıksız şeylere ağlarsam beni teselli ediyor, çok aşırı ilgilenip çözüm bulmuyor ama en azından yanımda olduğunu biliyorum

anlattıklarından sevgilinin biraz bencil düşündüğünü çıkardım. yani kendisi için mühim bi mesele değilse ilgilenmiyor galiba.
dışarı çıkma mevzusunda falan da sıkıntılıysa işin biraz zor diyebilirim

benim erkek arkadaşımda ben sinirlenip küsünce konunun ne olduğunu unutup sinirlenmeme ya da küsmeme takıyo
Hehe:) napıcaz biz böyle,sanırım kendimizi değiştirmemiz gerekiyo
Çünkü adamlar başta romantikti,sonradan böyle oldular
Gerçi benim farklı problemler var ama olsun,hayal edeyim

Back