Screenshot aldım,eğer arayı düzeltirsek deniycem:)istediğim şeyi söylerken yaptığında çok mutlu olacağımı belirtiyorum
ve tabiki istemeyerek de olsa yapıyor :)
teşekkür edip öpüyorum mesela, sanki dünyanın en önemli işini başarmış bir kahraman gibi davranıyorum hahah
yapamayacağı bişeyse de neden olmayacağını söylüyor
mantıksız şeylere ağlarsam beni teselli ediyor, çok aşırı ilgilenip çözüm bulmuyor ama en azından yanımda olduğunu biliyorum
anlattıklarından sevgilinin biraz bencil düşündüğünü çıkardım. yani kendisi için mühim bi mesele değilse ilgilenmiyor galiba.
dışarı çıkma mevzusunda falan da sıkıntılıysa işin biraz zor diyebilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Varsın olsun hatırla. Yaşayıp daha cok üzülürsün ve yıllar geçtikçe katlanır artar ilgisizliği kendini yorarsin degmeyen biri icin..Nişanlıyım,çok güzel jestler yapıyodu ama bu ara hep tartışma,çok sıkıldım. Ben bide böyle olunca soğuyorum,
Ama ayrılsakda hep güzel yanlarını hatırlıycam,biliyorum
- 11 Temmuz 2011
- 645
- 513
- 123
- 45
Kendin olmama sorunu. Yani ilk müdahalede baş eğmek sonrasinda fazlasını getiriyor. Onun istediği kişi haline dönüşmek kendini salmaya itiyor. Ben hep bendim. Canım ne istiyosa onu yaptım. Zorlamaya başladığında sessizce gittim. Aradı buldu getirdi. Beni ben olarak kabul etti. Ikizler burcunun en önemli özelliği özgürlüğüdür. Bana tam bir çalı kuşusun der.evet ben ilk günkü gibi değilim. ilk günlerde sevmiyordum. bana olan ilgisi beni ona aşık etti. ben değiştiğim için ben ilgisizim diye değişmesini kabul edemem. ben başta neysem şimdi çok daha fazlasıyım. evet herkes kendine bakacak haklısın. ama bi kadını ne kadar kısıtlarsan onu giyme buraya gitme şunlarla görüşme ne kadar eve kapatırsan o kadar kendine bakmayı bırakır. o kadar kendini salar. bizim ilişkimizi monotonluğa götüren ben değilim. hafta bi iki defa dışarı çıkmak, dolaşmak istediğimde bile evde oturup saatlerce oyun oynamak isteyen bi adam var ki biz sevgiliyiz.
Bende bir yay olarak özgürlüğüme düşkünüm,hemde çok...haliyle o kısıtladıkça,bana müdahale ettikçe ben uzaklaşıyorum ya da çatışıyoruz.sanırım sizin kadar şanslı değilimKendin olmama sorunu. Yani ilk müdahalede baş eğmek sonrasinda fazlasını getiriyor. Onun istediği kişi haline dönüşmek kendini salmaya itiyor. Ben hep bendim. Canım ne istiyosa onu yaptım. Zorlamaya başladığında sessizce gittim. Aradı buldu getirdi. Beni ben olarak kabul etti. Ikizler burcunun en önemli özelliği özgürlüğüdür. Bana tam bir çalı kuşusun der.
Ne kadar benziyo benim durumumaevet ben ilk günkü gibi değilim. ilk günlerde sevmiyordum. bana olan ilgisi beni ona aşık etti. ben değiştiğim için ben ilgisizim diye değişmesini kabul edemem. ben başta neysem şimdi çok daha fazlasıyım. evet herkes kendine bakacak haklısın. ama bi kadını ne kadar kısıtlarsan onu giyme buraya gitme şunlarla görüşme ne kadar eve kapatırsan o kadar kendine bakmayı bırakır. o kadar kendini salar. bizim ilişkimizi monotonluğa götüren ben değilim. hafta bi iki defa dışarı çıkmak, dolaşmak istediğimde bile evde oturup saatlerce oyun oynamak isteyen bi adam var ki biz sevgiliyiz.
Ama biz çıkıp gezeriz,yeni bişeyler keşfederiz,bunda sorun yok
Ama bunları yaparken hep kavga ediyoruz
- 11 Temmuz 2011
- 645
- 513
- 123
- 45
Çatışma olayın ruhunda var. Ama önemli olan kendini kabullendirme.Bende bir yay olarak özgürlüğüme düşkünüm,hemde çok...haliyle o kısıtladıkça,bana müdahale ettikçe ben uzaklaşıyorum ya da çatışıyoruz.sanırım sizin kadar şanslı değilim
- 22 Ocak 2011
- 344
- 416
- 103
Hehe:) napıcaz biz böyle,sanırım kendimizi değiştirmemiz gerekiyo
Çünkü adamlar başta romantikti,sonradan böyle oldular
Gerçi benim farklı problemler var ama olsun,hayal edeyim
sana verdiğim tavizleri geri alcam dedim güldü :) o istemiyo diye giyemediğim kıyafetlerim var. açık giyinen bi tip değilim. teşhir sevmiyorum. bana yakıştığı ve açık olmadığı halde karıştığı için sevdiğim kıyafetlerimi giymiyorum. o böyle yaptığı için kilo aldım artık yakıştırmadığım için giymiyorum o ayrı ama giyeceğim sonuçta ben yakıştırıyorum giyiyorum. o istemeyince içime sinmiyodu. kavgayla, tartışmayla, iknayla yapılan hiç bişeyden keyif almıyorum ben.
mesela yemeğe gideceğiz değil mi onun isteksizliğini görünce hevesim kaçıyor. ya da ben fotoğraf çekilmeyi seviyorum o da isteksiz çekiyorsa mutlu olmuyorum. ama artık kendim için yaşayacağım. benim canım bunu yapmak istiyo dicem istiyosa gelir istemiyosa gelmez. param da imkanım da var ama adamı beklyrm ahh ben ahh ben
ben tek tek konu konu konuşamıyorum onunla. bu hafta sonu oturup benden beklentilerini ve yapmadıklarımı, seni rahatsız eden davranışlarımı yaz dicem. vs vs konu başlıkları artabilir. bende yazcam. o da değiştircek kendini bende. değiştiremicekse de ne ben üzüleyim ne de o.
- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
AminAman allah aglatmasin
- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.662
- 133
Bana bugün çiçek geldi twenifor ayşe fatma gibi hissettim bugünsana verdiğim tavizleri geri alcam dedim güldü :) o istemiyo diye giyemediğim kıyafetlerim var. açık giyinen bi tip değilim. teşhir sevmiyorum. bana yakıştığı ve açık olmadığı halde karıştığı için sevdiğim kıyafetlerimi giymiyorum. o böyle yaptığı için kilo aldım artık yakıştırmadığım için giymiyorum o ayrı ama giyeceğim sonuçta ben yakıştırıyorum giyiyorum. o istemeyince içime sinmiyodu. kavgayla, tartışmayla, iknayla yapılan hiç bişeyden keyif almıyorum ben.
mesela yemeğe gideceğiz değil mi onun isteksizliğini görünce hevesim kaçıyor. ya da ben fotoğraf çekilmeyi seviyorum o da isteksiz çekiyorsa mutlu olmuyorum. ama artık kendim için yaşayacağım. benim canım bunu yapmak istiyo dicem istiyosa gelir istemiyosa gelmez. param da imkanım da var ama adamı beklyrm ahh ben ahh ben
ben tek tek konu konu konuşamıyorum onunla. bu hafta sonu oturup benden beklentilerini ve yapmadıklarımı, seni rahatsız eden davranışlarımı yaz dicem. vs vs konu başlıkları artabilir. bende yazcam. o da değiştircek kendini bende. değiştiremicekse de ne ben üzüleyim ne de o.
- 22 Ocak 2011
- 344
- 416
- 103
çok sevindim canım :) hayırlı olsun.Bana bugün çiçek geldi twenifor ayşe fatma gibi hissettim bugün
benim erkek arkadaşım da ben istemeden yapması gerekenleri kendi kendine yapmaya başladı, küçük şeylerde itiraz etmiyor bi süredir. bi iki defa sesinde azar hissettim bak ben çok ılımlıyım bozma beni dedim daha sesini de yükseltemiyo haftasonu onunla dışarı çıkıp ya da güzel bi sofra hazırlayıp daha detaylı konuşmak istiyorum. geri eski birbirimizden uzak halimize döneceksek bi anlamı yok. sonuçta bu ilişki ikimizin ve birlikte çaba göstermeliyiz.
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Ne kadar aynı şeyleri yaşıyoruz:) dün diyokiçok sevindim canım :) hayırlı olsun.
benim erkek arkadaşım da ben istemeden yapması gerekenleri kendi kendine yapmaya başladı, küçük şeylerde itiraz etmiyor bi süredir. bi iki defa sesinde azar hissettim bak ben çok ılımlıyım bozma beni dedim daha sesini de yükseltemiyo haftasonu onunla dışarı çıkıp ya da güzel bi sofra hazırlayıp daha detaylı konuşmak istiyorum. geri eski birbirimizden uzak halimize döneceksek bi anlamı yok. sonuçta bu ilişki ikimizin ve birlikte çaba göstermeliyiz.
Bak artık bişey diyormuyum
Hayır,çünkü sana bişey denmiyo,dünyayı ayağa kaldırıyosun
- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
Merhabalar Yanınızda sevdiğiniz biri var sımsıkı sarılın derim ben. Herşeyin başı sevgi değilmidir belki daha sıkı sarılmak gerekir? Gerçekten bunlar o kadar minik sorunlar ki. Hayat geçiyor hala yanınızdayken bilin değerini. Çiçeği ayda bir almasın yılda bir alsın
Benim yaşımda küçük değil ama sizin anlattığınz gb bir ilişki hiç yaşayamadım. Oku yavrum sevgili kötü bişey dediler yıllardır okuyorum şikayetim ona değil gerçi ama yaş geçiyor
Demem o ki yanınızda olanın kıymetini bilin kızçeler
Benim yaşımda küçük değil ama sizin anlattığınz gb bir ilişki hiç yaşayamadım. Oku yavrum sevgili kötü bişey dediler yıllardır okuyorum şikayetim ona değil gerçi ama yaş geçiyor
Demem o ki yanınızda olanın kıymetini bilin kızçeler