• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek

hadi ya
bizde üzülmüştük bizi istemiyorlar diye :KK70:
evliliğin acelesi yok bence diyorum bazen kızıyor ama bakınca evliliğin dertleri sevgililikten daha zor korkmamak elde değil
şimdi birde öğrenciyiz anneden babadan geliyor para rahatız ilerde geçim kaygısından çok çok korkuyorum :/

Olacak olan olur fazla kasma kendini strese girme. Belliki normal bir aile :) ne aikeler okudik surada. Piskopat aileleri.
Belliki normaller :)

çoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.

Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.

İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?

aslında sorunum tam olarak bu kızlar.. FatElephant FatElephant @pamela85 @caninfistigi @radyologg @felemez
Bir şey beklemeyi, ilgiyi kesin. Mesela doğum gününüzü geçiştiriyorsa siz de onunkini geçiştirin. Belki farkeder

kızlar aslında biz sevgilimle pek hediyeşelmiyoruz özel günlerde birbirimizle zaman geçiriyoruz sadece
zaten olan paramızı da birbirimizle harcadığımızdan ikimiz de öğrenciyiz istemiyorum pahalı şeyler yapıp sonra zorluk çekmesini
hiç çiçek felan beklemiyorum ben mesela sevgilimden
1 kere içinden alıp getirmişti gerçi onu bile nasıl tutacağımı bilememiştim alışkın olmamaktan kaynaklı olabilir bendeki durum :D
çiçek getirdiğinde de keşke para vermeseydi çiçeğe diye düşünmüştüm :D

Bir de ne kadardır birliktesiniz.? Biz 6. Yılımıza gireceğiz, hediyeler almalar sürprizler yapmalar son 2 senede çoğaldı, önceden daha öküzümsüydü ama sözcükleri yetiyordu. Kendimi saksı gibi hissettiğim oluyor mu konu Fenerbahçe ise oluyor ama ne yapalım :KK70:

Ay kızlar yorumlarınz harika hem gülfm hem hüzünlendim. Öküzlük erkeklerin kanında var bnce bnm eşimde öküz olduysa herkez olur. Biz sevgiliylen nişanlıyken birbirimize baktığımızda gözlerimz dolardı çok ciddiyim giç abartmıyorm birbirimzn gözüne bakamazdm ağlardk ger gün gül alırdı her güünn bana hayatımdaki tek şansmsn derdi ölüyordk ya birbirimz için bir gün nişanı atacam dedim tam akşama kadar evimzn karşı kaldırımnda oturp ağladı en son dayanamdm barıştk barıştığmz için yine ağladı. Tam beş dört sene beni bekledi okul zamnı okuln bahçe duvarında saatlerce beni görmk için gelirdi erkendn. Bunlar daha devede pire. Ama gel görün kii şimdimi aman allahım öküzlerin başçavuşu anlatamm yaa ööff:KK43:
Kader arkadaşım:) ben de benimkinin sevgiliyken ayrılmak istiyorum dediğimde kapımda sabahladığını vs vs lerini hatırladım. Benimki de inanılmaz cozuttu gözlerime inanamıyorum gerçekten. Offf of

işte anlatamıyorum ona bu durumu zaten dayı amca teyze derken onlar var 30-40 kişi e arkadaş dost çevresi var sonuçta
kadın kadının derdini anlıyor ama o anlamıyor beni
abla kötü bir şey mi ki ya misal ben kaynanayla gezme taraftarıyım çok
hatta biz bi ara sevgilimle ailesinin yanına evlenmeyi istiyorduk onlar istemedi bizi yanlarında :KK70:
ben hep bakıyorum kaynanasının yanına evlenenler çok rahat çalışırsam çocuğa da bakar diye felan da düşündüm tabi :KK70:
:halay::super:Onlar istemedi dedinya,ne güzel güldüm:KK70:acaba bende kv ile yaşamak istiyorum desem beni istemezlermi ki

Suan konusmuyoruz mesela donup ilk tanistigimiz gun ki msjlari okuyorum..benimki ayriligi hatirlatinca fabrika ayarlarina donuyordu artik o da kar etmiyo atar yapmaya basladi var mi yolu baska bende merak icindeyim : )))

:halay::super:Onlar istemedi dedinya,ne güzel güldüm:KK70:acaba bende kv ile yaşamak istiyorum desem beni istemezlermi ki

heralde bi taraf isteyince öbür taraf istemiyor
kaynana istese yanına gelin istemiyor
gelin istese kaynana istemiyorkaçan kovalanır misali
öyle dene ;)

Kızlar hepimizin bildiği gibi ilişki ilerledikçe zaman aşımına uğradıkça erkekler de değişiyor. bi süre sonra hayatınızın aşkı, otlanan bir öküzden farklı olmuyor. ama bazılarının elindekiler de ilk günkü beyazlığını hala koruyor. bu işin sırrı ne? insanlar neyi doğru yapıyor biz neyi yanlış yapıyoruz.

sürekli sevgiliymiş gibi davranıyorum

Bende kırılıyorum,üzülüyorum.canım,bitanemle düzeliyo,düşünüyorum
Ayşe,fatma.hale jale değerlide ben mi değersizim.onlar üzüldüğünde sevgililieri,nişanlıları,eşleri gönül almak için en azından bi çiçek gönderiyolar.benimkinin lafta:63::skandal:

Süper işte asma suratını. En azından görüyosun baksana , tamam belki cok üzülürsün bitirince. Ama kırıla kırıla gittikçe yıllar sonra hissizlesirsin ne gerek var ot gibi yaşamaya. Kendini sev, kendini düşün, kendin için yaşa. O kıymetlide sen değil misin
Ben hissizleşmiş gibiyim,sürekli onu söylüyorun iki gündür
Çok yıkıcı bi olay karşısında bişey hissetmiyorum
Çok güzel bi olay karşısında da kalbim çarpmıyo
Öyle gülüyorum ağlıyorum ama kalpten hissetmiyorum bunları
Ritm hep aynı

Ben hissizleşmiş gibiyim,sürekli onu söylüyorun iki gündür
Çok yıkıcı bi olay karşısında bişey hissetmiyorum
Çok güzel bi olay karşısında da kalbim çarpmıyo
Öyle gülüyorum ağlıyorum ama kalpten hissetmiyorum bunları
Ritm hep aynı
Dediğim tam da buydu. Biraz mecburluk biraz bıkkınlık. Kendini unutuyo insan sonunda bişeyler hissetmeyi unutuyo.. Bir kere daha gelmicez bu dünyaya hiç bişey için değmiyo. Değiştirebileceğin bi düzenin varsa hiç durma

çok mu kavga ediyosunuz?
bi eşimle senede 1 kere mutlaka bi badire atlatıyoruz
onun dışında anlık küsmelerim oluyor ama bi öpmesiyle barışıyorum[/QUOTE
kavga etmek için her zaman bi bahanemiz var. Ani siniri var,kalp kırıyo beş dk sonra bişey olmamış gibi davranıyo.ama bende birikiyo bunlar ister istemez

Dediğim tam da buydu. Biraz mecburluk biraz bıkkınlık. Kendini unutuyo insan sonunda bişeyler hissetmeyi unutuyo.. Bir kere daha gelmicez bu dünyaya hiç bişey için değmiyo. Değiştirebileceğin bi düzenin varsa hiç durma
Nişanlıyım,çok güzel jestler yapıyodu ama bu ara hep tartışma,çok sıkıldım. Ben bide böyle olunca soğuyorum,
Ama ayrılsakda hep güzel yanlarını hatırlıycam,biliyorum

Back