• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek

ya o kötü kıza denk gelmemiş bence
kötü kızlara denk geldiklerinde akıllanıyor gibiler

daha da düzelmedi kötü kızların eline bırakcam sevdiceğimi :) napym bende insanım bende arada bi mutlu edilmek gururumun okşanmasını istiyorum. kendimi beğenmiyorum artık. insan sevgilisi var diye kendini çirkin hissetmemeli, saçlarını yapmayı bırakmamalı, kilo almamalı... 10 yıllık evliler gibi oldum. cinsel bişey de yaşamadık hani onun verdiği bi rahatlık da değil adamdaki. doğuştan galiba ben görememişi demekki zamanında

sessiz kalınca, ya da sinirlenmeme sinirlenip susunca daha çok sinirleniyorum ben. yani biraz açıklama yapmak biraz sakinleştirmeye çalışmak zor olmasa gerek. sonra söyle bn sakinleşince hayatım bi daha küçük şeyleri takma de

Cevaplarıda aynı :işsiz: "küçük şeyleri kafana çok takıyorsun onda mutsuzsun sen" der ÖKÜZÜM :kızgın:

kızlar ilk günleriniz çok güzel ondan böyle ilk güne getirmek istiyonuz ama siz
ben ne olursa olsun ilk güne gitmek istemiyorum kendi derdimi anlatayım
kesinlikle dış görünüşlerimiz birbirimize göre değildi ancak kanka olabilcek insanlardık
o sarışın renkli gözlü(hiç tarzım değildi öncesinde öyle erkekler şimdi onun gözlerinden başka şey görmez oldum)
özgüveni yüksek ukala birisiydi
bense tombik ve özgüvensiz içine kapanık, bakanlar olduğunda bile utanan kendisinden hoşlanan insanlara kaba davranan ve kendi hoşlandığı kişilere de kaba davranan biriydim ve bir ilişkiye başlamak için korkaktımda onunla tanıştığım zamanlarda
falan filan üf çok uzun :)
:D

daha da düzelmedi kötü kızların eline bırakcam sevdiceğimi :) napym bende insanım bende arada bi mutlu edilmek gururumun okşanmasını istiyorum. kendimi beğenmiyorum artık. insan sevgilisi var diye kendini çirkin hissetmemeli, saçlarını yapmayı bırakmamalı, kilo almamalı... 10 yıllık evliler gibi oldum. cinsel bişey de yaşamadık hani onun verdiği bi rahatlık da değil adamdaki. doğuştan galiba ben görememişi demekki zamanında

ben de kendimi çirkin hissediyorum bazen ama dışarda yaz geldi malum bazı hatunlar kendisine çok dikkat ediyor
onları gördüğümde biraz topluyum ve makyaj yapmayı da beceremiyorum kendimi çirkin hissediyorum
sonrasında o davranışlarıyla bana kendimin güzel olduğuma inandırıyor yine
zaten ne zaman kendimi beğenmesem fark ediyor
ama bazen dost var düşman var kendimize dikkat edelim diyip kendisine dikkat etmeye başlıyor benimde makyaj yapmamı felan isteyebiliyor ben de kırmamak için 2-3 kere yapıyorum sonra bunalıp yeniden yapmayı bırakıyorum

ALLAH kavustursun. Benimki vardiyali calisiyor suna iste.
Gececi olduğu zaman gece kac kere uyanip iyimisin diye yazarim bi haber almadan icim rahat etmez. Illa sesini duyacagim yada mesajini gorecegim iyiyim diye. Tehlikeli yerde çalışıyor.
Haber alamazsam sabaha kadar uyuyamam. Bazen telefonu sarja takiyor gormuyor tabi ama ben uykusimuz kalıyorum.

abla bu kadar severken bu kadar üzülmeyin ya beklentiyi düşür biraz eşinle ilgili zaten durumun farkındasın ağır işte çalışıyor falan

abla bu kadar severken bu kadar üzülmeyin ya beklentiyi düşür biraz eşinle ilgili zaten durumun farkındasın ağır işte çalışıyor falan
Ilgi sevgi konusunda sorunumuz yok ALLAHA sukurler olsun.
Yeteri kadar ilgi ve sevgi gosteriyor ve dilede getiriyor. Bir sorunumuz yok sadece istanbula tasinma konumuz var. O ailenin oturdugu binada oturmak istiyor bende kendimize ev alip kendi duzenimize devam edelim diyorum. Bir tek bu konuda hem fikir olamadik ama bu benim.icin onemli. 2 ay oturdum ilk evlendigimde o evde hic mutlu olamadim. Ve biliyorumki o mahallede yine mutsuz olacagim. :(
Mutsuz olacağım diye aglamistim. Sirf mutsuz olmayayim diye tamam ev bakariz dedi. Tamam mutluydum. Internetten ev bile baktim. Ama sonradan vazgecti ev alip kiraya verse daha karliymis. Bizde onlarin binasinin 1. Yada 2. Katinsa otururmussuz.
Kac gun nefes alamadim sanki.
Bu yuzden 3 gun surat yapmistim. Simdi surat asmiyorum.ama ev alalim diyorum lafi acilinca. Tek sorunumuz bu. Yoksa diger yonden hersey cok guzel.
.

Zor iş bacim. .ama ben bunun elde etmeyle alakali olduğunu düşünüyorum. Artık cepte görüyor tinnamiyor. Daha da kötüsü kadın adım atsa değişiklik yapsa bunu bile farketmiyor. Bence erkeklerin fabrika ayarı bu. Elde edince bu ayarlara dönüyorlar :stop:

Ilgi sevgi konusunda sorunumuz yok ALLAHA sukurler olsun.
Yeteri kadar ilgi ve sevgi gosteriyor ve dilede getiriyor. Bir sorunumuz yok sadece istanbula tasinma konumuz var. O ailenin oturdugu binada oturmak istiyor bende kendimize ev alip kendi duzenimize devam edelim diyorum. Bir tek bu konuda hem fikir olamadik ama bu benim.icin onemli. 2 ay oturdum ilk evlendigimde o evde hic mutlu olamadim. Ve biliyorumki o mahallede yine mutsuz olacagim. :KK43:
Mutsuz olacağım diye aglamistim. Sirf mutsuz olmayayim diye tamam ev bakariz dedi. Tamam mutluydum. Internetten ev bile baktim. Ama sonradan vazgecti ev alip kiraya verse daha karliymis. Bizde onlarin binasinin 1. Yada 2. Katinsa otururmussuz.
Kac gun nefes alamadim sanki.
Bu yuzden 3 gun surat yapmistim. Simdi surat asmiyorum.ama ev alalim diyorum lafi acilinca. Tek sorunumuz bu. Yoksa diger yonden hersey cok guzel.
.

biz de şimdi sevgiliyiz ama evlilikte istiyoruz
o tutturuyor 100 kişilik yemekli düğün
ben de diyorum ki onun yerine pasta keselim kalabalık bi düğün olsun
geçen akşam o meselelerden birazcık aramız açıldı
yani ben bile bu konuda bi türlü anlaşamıyorum abla kaynananın alt katı gözüküyor sana üzgünüm eşin anne baba yanı istiyor
korktum evlenince sorunlar daha büyük :/

Kızlar hepimizin bildiği gibi ilişki ilerledikçe zaman aşımına uğradıkça erkekler de değişiyor. bi süre sonra hayatınızın aşkı, otlanan bir öküzden farklı olmuyor. ama bazılarının elindekiler de ilk günkü beyazlığını hala koruyor. bu işin sırrı ne? insanlar neyi doğru yapıyor biz neyi yanlış yapıyoruz.

Basligi okur okumaz özünde zaten öküzlük oldugunu butun cabalarinin nafile olacagini dusundum niyeyse

Yani öküzlük sonradan olusan bi duygu degil bence

çoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.

Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.

İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?

aslında sorunum tam olarak bu kızlar.. @minnikfare @pamela85 @caninfistigi @radyologg @felemez
Aynı şeyi bende yaşadım... Büyük bir aşk yoktu benim öküze karşı bende ama huzurlu olurum diye başladım... Çünkü çok yıpratıcı bir ilişki sonrası onu bulmuştum sadece huzur istiyordum... Başlarda benimki aşk doluyken bende aşk dolu olabiliyordum... Ama zamanla öküze dönüştü inanılmaz derecede ben de çok sıkıldım... Nişanlıydık bozdum 1 hafta oluyor... 1 haftadır hala öküz hala bir çabası yok, doğru bir karar vermişim ayrılarak diyorum şuan... Nişanlıyken bu kadar öküzleşen sıkıcı olan adam, evlenince nasıl olurdu bilmem!

Konu sahibi ben sizi hatalı buldum. Belki de üslubunuzdan dolayı, çok sinirli ve gergin bir hava çizmişsiniz ki İsmail Cem'in dediği gibi «üslup haklı olmaktan önemlidir» Hep beklenti içerisindesiniz ve kendi ilişkinizi çevrenizle kıyaslayınca daha da geriliyorsunuz. Bu sadece mutsuz eder sizi. Her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Arkadaşlarının yanında sevgilisini övenler biraz sosyal mecralarda abartılı mesajlar yayımlayan çiftler gibi. Biraz samimiyetsiz, zoraki. Onaylanmaya ihtiyaç duyar gibi bir savunmaya benziyor, bence.

Erkek de kadın da zamanla değişiyor. Fikirleri, alışkanlıkları, davranışları... İnsanın tabiatı böyle. Eskiden çok iyi anlaştığımız insanlarla zamanla mesafeli olabiliyoruz. Bu durumda, bence, karşıdakini değiştirmek yerine o ilişkiyi bitirmek daha makul. Siz de belirtmişsiniz zaten, ısrarla yapınca bir anlamı kalmıyor. Üç günlük dünya, üzmeye de üzülmeye de değmez. Kıymetinizi bilin, mutluluklar dilerim.

Buradaki adamla kızın da yıllarca sürmüş bir ilişkisi mi var peki? Yıllanmış ilişkilerde oluyor sanki bu. Artık sık sık alınan çiçekler olmuyor. Ne biliyim yatağa gelen kahvaltılar. Daha sakin, daha dingin bir ilişkiye bırakıyor yerini.
Dinginlik sorun değil, dingillik olmasa:rapci:

ben daha evli bile değilim ki sadece onun ailesiyle tanıştım :KK43: birazdan gelir sürpriz yapcam belki odunluğu değişir diye yarın doğum günü. eğer değiştiremezsem daha devam edemeyeceğim.
Evlilik öküzlüğü pekiştiriyor, dikkat:süslü:bizimki dört yıllık flörtte melek gibi adamdı şimdi evlilikte ikinci senemiz hala çok seviyorum ama öküzlük çanları çın çın acı avı çalmaya başladı malesef:rapci:

İlk zamanki halleri karşılarındaki kadının hala gizemli oluşundan dolayı duydukları heyecan,tutku ve aşktan kaynaklanıyor.Sonra gizem kalkınca, iki tarafta birbirini tanıyınca sıradanlaşıyor ve o duygular gidiyor, erkeğinde içinden öyle davranmak gelmiyor.Ama kadını tanıdıktan sonra hala ilgi çekici ve farklı bulan erkekler değişmiyor.işin sırrı bu..

Benim eşim ona öküz dediğimde küsüyor. Hiç öyle arkasından falan değil direk yüzüne söylüyorum. Öküzsün diyorum. Ama öküz olması beni rahatsız etmiyor öyle her hafta çiçek alsa sıkılırdım mesela özel günlerde alsın yeter alamasa da bikaç güzel söz tamam.

İlişkinizi başkalarıyla kıyaslamayın öncelikle. Çoğu abartılı abartılı ilişkisini anltanlar yalan dolan. Karşınızdaki insan öküzse hep öküzdü. İlk günler heyecanlı bi aşkın pençesindeydi sadece. Tabiki ömür boyu o ilk haller olmaz. Bi yerden sonra insanlar rutin hayatına döner ilişkisini de buna dahil edip. İlişkinin en güzel tarafı bu değil midir zaten? Evde akşamları hiçbir şey yapmadan bazen hiç konuşmadan oturmak. En büyük kavganın bulaşık yıkamak olması.
Öküzlükten kastınız ne anlamıyorum ama sürekli güzel sözler bekliyorsanız çiçekler kelebekler istiyorsanız bence yılda bir eş değiştirmek gerekir. :)

biz de şimdi sevgiliyiz ama evlilikte istiyoruz
o tutturuyor 100 kişilik yemekli düğün
ben de diyorum ki onun yerine pasta keselim kalabalık bi düğün olsun
geçen akşam o meselelerden birazcık aramız açıldı
yani ben bile bu konuda bi türlü anlaşamıyorum abla kaynananın alt katı gözüküyor sana üzgünüm eşin anne baba yanı istiyor
korktum evlenince sorunlar daha büyük :/
Korkunun ecele faydasi yok maalesef canım. Kimle evelenirsen evlen hep ayni sorunlar :)

Ve maalesef bana o ev gorunuyor :( zaman zaman icim daraliyor boyle. Kaynanamin diger kaynana gibi fitne fesat huylari yok ama heryere bizle gelmek istiyor.
Senin dedigin daha mantikli kalabalik olsun pasta kesin. 100 kisi nedir? Gelmek isteyene gelmemi diyeceksiniz?

canım gerçekten çok haklısın. onlar birey, tek, özgür bizse onlarla bir olmaya çalışıyoruz. herşeyi birlikte yapmak istiyoruz.
ben istediğim için yapmak istemiyor adam daha da itici geliyor

çözmüşsün işi ya tebrikler :)
iyi bi gözlemcisin hayatla ilgili o zaman sen :)[/QUOTE]

aynen kızlar .aslında ben de çok severim o dediğiniz şeyleri.ama bazen tarz değiştirmek gerekiyor hayatta.çözüm olmayan şeyi bir ömür yapmaya devam etmek boş bir çaba.hemen değiştireceksin.

aynen onlar zevklerine bireysel olarak zaman ayırır .aynısını ben de yapıyorum işte.çok işe yarıyor. çünkü psikoloji bu.

Back