- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
-
- Konu Sahibi superisi96
nedenBu ne biçim üslup,haddimizi bilelim.
Aynen okulunu değiştirip nakil yaptığımız dönemde kullandık.19 gün özürsüz olan devamsızlık mı ayriyeten birde raporlu hakkı var onuda mı kullandı peki.
Ben kardeşim için kullandım kullanabilirim çünkü kardeşim ama siz beni ve ailemi genelleyerek kullanamazsınız.neden
sizde kardeşiniz için yani adam olmaz tabirini kullandınız bazı konularda öğreneceğimiz çok şey var adam olamadığız hata yaptığımız çok şey var
mesala insanlara güven konusunda bir türlü adam olamadım
bana kullanın benim kişiliğin oturmuş ne kadar adamım yada değilim bilirim ama ergenlik dönemindeki kardeşiniz için kulanmayın kişiliğine zarar verirsinizBen kardeşim için kullandım kullanabilirim çünkü kardeşim ama siz beni ve ailemi genelleyerek kullanamazsınız.
Ben sizin içinde kullanmam kullanamam,kaldı ki konu da bu değil.
Ben burada 4 aylık patlamam sonucu açtığım konuda kullandım,onun yanında gayet sakin ılımlı ve yapıcıyım.bana kullanın benim kişiliğin oturmuş ne kadar adamım yada değilim bilirim ama ergenlik dönemindeki kardeşiniz için kulanmayın kişiliğine zarar verirsiniz
burdaki amaç sizi kırmak değil sadece farklı bir bakış açısı lütfen onun gözünden bakın empati yapın okul herşey değil kişilikleri zarar görmesin yeterkiBen burada 4 aylık patlamam sonucu açtığım konuda kullandım,onun yanında gayet sakin ılımlı ve yapıcıyım.
O açıdan sıkıntı yok,teşekkürler.
simdi okudum psiyatriyede goturmusunuz soylemekten korktugu bir sey mi var acabaSert olan benim,annem babam gayet sakin konuşuyor.
Ben eylülden olan patlama ile buraya döküldüğüm için oldukça sert oldu üslubum haklısınız.
Sorunu çözüme kavuşturduk diye düşünüyoruz ama kafaya koymuş yani döndüremiyoruz
dr olmak istemiyodur belki ?Bu ne biçim üslup,haddimizi bilelim.
Beklentimiz açıköğretimle kazanılmayacak olan türkiyenin en iyi tıp fakültelerinin ilk 3ü :)
Evet maddi güveni var,evim param yeter kafasında sanırım.
Hayır,damdan beklentisi ne dedi beklentimizden kastım onun beklentisi.dr olmak istemiyodur belki ?
İşte ya seneye koşa koşa gitmezse? Bu ihtimal tüylerimi diken diken yapıyor.lise bir de çocuklara ne oluyor bilmiyorum, belkide bi sene ara verip çalışmalı, alt kademe çalışan olmanın zorluklarını yaşamalı, belki de seneye koşa koşa gider o zaman
bazen de çocuklar eğitim sistemini çok saçma buluyor, ikna edemiyorsun, kabullenemiyor, bu konuda da onları pek suçlayamıyorum doğrusu
Örgün okumak istemiyor.İlerde benimde çocuğum olursa şayet okumak istemezse asla zorlamıcam..
Sizde rahat bırakın okumak istemiyorsa okumasınn
Hayır,damdan beklentisi ne dedi beklentimizden kastım onun beklentisi.
Ne olmak isterse olur onun hayali o.
Meslek seçimine karışmıyoruz tabiki.
İşte ya seneye koşa koşa gitmezse? Bu ihtimal tüylerimi diken diken yapıyor.
Örgün okumak istemiyor.
Açıktan okuyarak hayalini kurduğu fakülteleri kazanacağını düşünüyor,hayal dünyasında.
agir iste çalisip eline uç kurus para geçince okula duz taban kosar tabikiHayır,damdan beklentisi ne dedi beklentimizden kastım onun beklentisi.
Ne olmak isterse olur onun hayali o.
Meslek seçimine karışmıyoruz tabiki.
İşte ya seneye koşa koşa gitmezse? Bu ihtimal tüylerimi diken diken yapıyor.
ogretmen deilim ama burdan bakinca ceza gibi durmuyor ki sanayiye gondermekburaya yazan öğretmenler nasıl okuldan alın atölyeyle cezalandırın matığını savunurlar cezayla eğitim olmayacağını bilmeyen öğretmenlerimiz mi var 21. yüz yılda bu falakanın bir diğer şekli malesef eğitim sistemi berbat
Ya inşallah.yani bu da bi ihtimal ama eğtime önem veren bi ailede bunun olasılığı düşük bence, ben de aynı şeyi erkek kardeşimde yaşadım yıllar önce, bi sene sanayide çalışmak onu öyle bi çarptı ki, seneye koşa koşa gitti ve başka hiç bi iş yerinde çalışmadığı bi daha hep kendi işini yaptı, yapıyor