- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi superisi96
Çok üstelememek lazım diyorumÇıldırıyorum kızlar hemen konuya gireceğim
15 yaşında ergen akılsız bir kardeşim var,liseye geçti bu sene bayağı da iyi bir anadolu lisesini kazandı ama gel gelelim boğuluyorum istemiyorum okumayacağım diyor
Cidden ailecek çıldırıyoruz
Bugün kavga kıyamet gönderdik hastayım diye ağlayıp okuldan çıkmış.
Okula ısınamamıştır diye farklı okula aldık,kafası hala aynı
Arkadaşlarınla konuşalım dedik,hayır yine aynı istemiyorum
Arkadaşları konuşuyor kafası net açıktan okuyacağım
Öğretmenleri konuşuyor hayır okumuyorum açıktan okurum
Psikologa götürdük hayır etki yok
Dilinde tek kelime okumayacağım
Ailecek eğitime çok önem veriyoruz sürekli vurguluyoruz nasıl okumama ihtimalini düşünür anlamıyorum
Sanayide çalışacağım,devamsızlıktan sınıfta kalıp gitmicem,beni çırak verin açıktan okuyacağım diyip duruyor
Ne örnekler verdik,ne akıllar,kimler kimlerle konuşturduk ama YOK!!
Gerçekten son raddedeyiz yani okey okumuyorsan evde seni istemiyoruz dedik bi defa,tamam dedi giderim ama okumuyorum, açıktan okuyacağım
Yani tam olarak napmamız lazım,kaskafalı salak anlamıyor anlamıyor hayatını mahvedecek
Kavga kıyamet bağırdık çağırdık etki etmedi,güzel konuştuk yine etki etmedi
Belki değişik akıllar alırız,ne yapmalı?
ay ergenlik ne zorÇıldırıyorum kızlar hemen konuya gireceğim
15 yaşında ergen akılsız bir kardeşim var,liseye geçti bu sene bayağı da iyi bir anadolu lisesini kazandı ama gel gelelim boğuluyorum istemiyorum okumayacağım diyor
Cidden ailecek çıldırıyoruz
Bugün kavga kıyamet gönderdik hastayım diye ağlayıp okuldan çıkmış.
Okula ısınamamıştır diye farklı okula aldık,kafası hala aynı
Arkadaşlarınla konuşalım dedik,hayır yine aynı istemiyorum
Arkadaşları konuşuyor kafası net açıktan okuyacağım
Öğretmenleri konuşuyor hayır okumuyorum açıktan okurum
Psikologa götürdük hayır etki yok
Dilinde tek kelime okumayacağım
Ailecek eğitime çok önem veriyoruz sürekli vurguluyoruz nasıl okumama ihtimalini düşünür anlamıyorum
Sanayide çalışacağım,devamsızlıktan sınıfta kalıp gitmicem,beni çırak verin açıktan okuyacağım diyip duruyor
Ne örnekler verdik,ne akıllar,kimler kimlerle konuşturduk ama YOK!!
Gerçekten son raddedeyiz yani okey okumuyorsan evde seni istemiyoruz dedik bi defa,tamam dedi giderim ama okumuyorum, açıktan okuyacağım
Yani tam olarak napmamız lazım,kaskafalı salak anlamıyor anlamıyor hayatını mahvedecek
Kavga kıyamet bağırdık çağırdık etki etmedi,güzel konuştuk yine etki etmedi
Belki değişik akıllar alırız,ne yapmalı?
Kazandığı okul çok iyi bir lise ve o lisede okuyup geleceği yer ile açıktan okuyup geleceği yer aynı olmayacak,o yüzden ısrarcıyızİçinde yoksa ister kavga edin ister evden kovun okumaz istemiosa zorlamayn açıktan bitirsin bende açıktan bitirdm bankacılık kazandım 2. unv olarak sosyal hzmtlre kayıt yaptrdm kpssye girdim yani dışardan okumak kötü bise deil yine yükselip biyerlere gelebiliosnz
Hayır yok donduramıyoruz okulu.okulu dondurma imkanınız var mı? 1 sene dondurun, yollayın sanayiye , baban da yanında çalışacağı ustayı tembihlesin en ağır işleri ver, dayanacak gücü kalmasın falan diye.. bir musibet bin nasihatten iyidir. ha bu arada tamam sen bilirsin buyur çalış dersiniz.. olmaz mı?
Okuldan alırsak bir daha okula gitmez.Bence alın hemen okuldan. Ama seneyi beklemeyin şimdi alın ki okullar açılana kadar çalışsın. Maaşından da alın hatta eve para getir gibisinden.
İşten gelince temizliğe yemeye yardım etsin özellikle acımadan iş yaptırın
Görsün nasıl oluyormuş okumayıp çalışmak!!
Sınıf arkadaşlarını sevmiyor,konuşalım dedik konuştuk öğretmenleri araya koyduk ama yok okumada gözü yok kafayı açıköğretime takmış.Sebebi nedir acaba?
Gecen sene benim kız kardesimle aynı sorunlari yaşadik. Megerse sinıf arkadaşlarıyla sorunu varmış. Zar zor ikna ettik. Taviz vermeyin ve kararlı olun.
Benim ailemde bende üniversite mezunuyuz.ay ergenlik ne zor
okumayıp sanayide sürünecek yazık yani bu mudur mantığı...
şöyle iyi bir okumuş ya da ünv okuyan örnek yokmu çevrenizde azııck ailecek onlara gitseniz de özense filan
O zaman çalışsın ama açıktan da okusun. İş hayatını görsün ki en azından ona göre okulunu da bitirsin. Diğer türlü okul bitsin işe başlarım diye düşünür sonra iş beğenmez. Ben okudum bu işte çalışmam falan der bu seferOkuldan alırsak bir daha okula gitmez.
Yani onun ciğerini biliyorum eşek gibi pişman olur ama açıktan devam eder göz göre göre mahvediyor hayatını çıldırıyorum