"Okumayacağım!!!!"

Kız meselesi mi ve acaba. Hiç okumayacagim demiyor çünkü. sebebini öğrenmek lazım esip gurlemeden önce. Ergen olduğunu siz de söylüyorsunuz. Yakın arkadaşları varsa ağız yoklayın bence.
Hayır yok,uyum sağlayamıyor asosyal.
Psikolog ile baya seans yaptık,adam bile şaşırdı yok kafasına koymuş ikna edemiyorum dedi.
Aynısını söyledim,yahu diyorum vasıfsız eleman bile çıkmaz senden,salak delirtiyor bizi
Ama bunun kafasında bir plan yok.
Açıktan okuyup iyi bir üniversite kazanacam hepiniz görürsünüz diyor.
Üniversiteyi kazanmak amacı ama lise okumadan.
Bizde buna çıldırıyoruz,hır gür
Off cok fena.
Allah yardimciniz olsun.
Teşekkür ederim,sağolun.
bir sorun varsa direk çözüme gitmek yanlıştır sorunun sebebine odaklanın
Soruna odaklandık,sebebine de odaklandık çözüme de kavuşturduk ama yine istemiyorum diyor.

Çok büyük ihtimalle size söylemediği bir sorunu var.
Kuzenimde böyleydi. meğer problem okul arkadaşlarındaymış.Kimseye de ağzını açmadı.mümkün değil gitmiyordu.
Sorun çözülünce okula devam etti.

Devamsızlıktan bir sene kalsın bir şey olmaz sene kaybı dışında. kesinlikle okuldan almayın örgün eğitim gibisi yok.
Bu sene evde oturtmayın sorumluluk yükleyin, sanayide çalışsın. bence seneye koşa koşa okula gider.

Arkadaşlarıyla ilgili bi durum olabilir yada size anlatamadığı bi şey yasamis ve travmatik ve tepki veriyor olabilir.

çocuk için rapor alın
iş öğrensin diye de bir yere çırak olarak verin iş öğreninceye kadar yaklaşık 5 yıl doğru dürüsy maaşı olmayacağını konuşun hemen işe sokun
işe girsin 1 hafta sonra fikri değişir

Benim ailemde bende üniversite mezunuyuz.
En iyi örnek biziz ama yok
Galiba baba parasına da güveniyor başka açıklaması yok çünkü.
aile olmaz ki
şöyle yakışıklı çevreli genç bir adam olacak
ya da ünv de okuyan genç bir çocuk
özeneceği birisi olmalı yani
ama düzgün efendi öyle bir kuzen varsa bence biraz onun yanına yollasanız bir süre?

Notları çok iyi ilk yazılılarda sınıfın 1.si oldu.
Devamsızlık 19 zaten sınırda tek günümüz var o yüzden dediğinizi şu aşamada yapamıyoruz,sömestra kadar devam et sonra sanayiye alırız dedik ama dinlemiyor. Pişman olacak biliyorum,ailecek bu kadar eğitim eğitim diye bağırıp destek verirken bizim başımıza gelen şey ne kadar ironik.

Dün telefonla konuşturduk,iyide bende açıktan liseyi okuyup çook güzel üniversite kazanacağım banane diyor.
Hayal aleminde yaşıyor,kafası çok toy.

İdare anlaşması ile dedim ya zaten, rapor alınacak şekilde. Bir de bazı özel durumlarda idare devamsızlık işini hallediyor, aile okula gelip sildirebiliyor; aklınıda olsun.

Soruna odaklandık,sebebine de odaklandık çözüme de kavuşturduk ama yine istemiyorum diyor.
hayır katılmıyorum sorunsuz bir öğrenci böyle davranmaz sorunların çözümü demek problem kalmamış demektir
anlamıyorsuz anlanadığınız için çözüm bulamıyorsunuz

Hayır açtı bize arkadaşlarımla anlaşamadım dedi,konuştuk hallettik.
Halletmiş olmamıza rağmen istemiyor.

Okulla konuşun.Bir süre alın okuldan.O na da tamam aldık seni okuldan deyip çok ağır bir işe koyun.İşverenle de konuşun avımasın çalıştırsın.Aklı başına gelir.

Dün telefonla konuşturduk,iyide bende açıktan liseyi okuyup çook güzel üniversite kazanacağım banane diyor.
Hayal aleminde yaşıyor,kafası çok toy.
ama siz ikna etmeye çalıştıkça inat etmiş
hiç iknaya çabalamayın direk o konuşturduğunuz kişinin yanına gönderseniz ?
öyle bir imkan yok mu
bir süre beraber yaşasınlar
karşılığında da biraz tabi ekstra harcama yaaprsınız gönderdiğiniz kişiye maddi olarak yük olmasın diye

İdare anlaşması ile dedim ya zaten, rapor alınacak şekilde. Bir de bazı özel durumlarda idare devamsızlık işini hallediyor, aile okula gelip sildirebiliyor; aklınıda olsun.
Raporluk haklarımızı da bitirdik ama yarın idare ile özel olarak konuşabiliriz,inşallah tolere ederler.

Bizim bulunduğumuz şehrin dışına çıkmaz katiyyen aile kuzusu,he bu aşamada zaten tepesi atar birşey yapar diye de korkuyoruz.
Geçen gün çamaşır suyu arıyordu içip kurtulacağım diye.

Okulla konuşun.Bir süre alın okuldan.O na da tamam aldık seni okuldan deyip çok ağır bir işe koyun.İşverenle de konuşun avımasın çalıştırsın.Aklı başına gelir.
Okulumuz pek tolere edemiyor,19 gün devamsızlığımız var tek günümüz kaldı cuma günü görüştüğümde durumu belirtmeme rağmen lütfen devamı konusunda hassas olun yoksa sınıf tekrarı dedi.

Bizim bulunduğumuz şehrin dışına çıkmaz katiyyen aile kuzusu,he bu aşamada zaten tepesi atar birşey yapar diye de korkuyoruz.
Geçen gün çamaşır suyu arıyordu içip kurtulacağım diye.
çok üstüne gidiyorsunuz siz de gibi yahu
Bizim bulunduğumuz şehrin dışına çıkmaz katiyyen aile kuzusu
bu sizin düşünceniz mi yoksa o da gerçekten gitmek istemez mi? sorun bence bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…