- Konu Sahibi annemiseviyorum
-
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedime ortak oldunuz. inanmayacaksınız ama görümcem mesaj attı müsait olunca ara abla annemin sana söylemek istediği şeyler varmış diye. ben onu arayacağım inanın ki çok yorgunum, yılgınım, üzgünüm, gün geçtikçe azalan sütüme mi yanayım. her defasında o çocuk onun değil alacağız elinden demelerine mi üzüleyim telefonda bilmiyorum. konuştuklarımızı yazarım nasıl olsa hakaret yiyeceğim muhakkak bir kavga çıkar Allaha emanet olun
Yanlış anlama canım ama seninki gibi bir eşe sahip olmak isteyip de olamayan kaç kişi var biliyor musun? Seni bu kadar seven ezdirmeyen kocana gerçekten de haksızlık ediyorsun. Eşinin ailesinin kötü olmasının faturasını eşine kesmen çok yanlış, üstelik evlenince aileyle de evleniyosun derler eşin sana bu durumu hiç yaşatmamış tamam belki evlilik sürecinde kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama önemli olan eşinin sana karşı tutumu değil mi? Bak onun ailesini eşinin bir kusuruymuş gibi gör herkesin kusurları olabilir ve böyle altın kalpli, dinsiz imansız bir ortamda yetişmesine rağmen Allah yoluna girmiş eşine daha fazla zulmetme, ne dinsiz imansız kocalar var kocana sıkı sıkı sarıl onu üzme..
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedime ortak oldunuz. inanmayacaksınız ama görümcem mesaj attı müsait olunca ara abla annemin sana söylemek istediği şeyler varmış diye. ben onu arayacağım inanın ki çok yorgunum, yılgınım, üzgünüm, gün geçtikçe azalan sütüme mi yanayım. her defasında o çocuk onun değil alacağız elinden demelerine mi üzüleyim telefonda bilmiyorum. konuştuklarımızı yazarım nasıl olsa hakaret yiyeceğim muhakkak bir kavga çıkar Allaha emanet olun
kısa ve öz konuşmamızı anlatayım anilsa naber? iyiyim ... teyze siz nasılsınız( anne demem yasak kendileri tarafından o yüzden teyze diyorum ), çocuğa mama aldım şimdi sen emziriyorum bahaneleriyle çocuğu kaçırırsın 5 günde emzirmeyiver. ayrıca gelince sakın huzur kaçıracak bişey olmasın sana şimdiden söylim dedim ne olur ne olmaz diye. dedi. bende bu iki konuyuda eşimle konuşsanız daha yerinde olur dedim kapattım. eşim her konuyu ben konuşucam ailemle sen hep eşime soprun de kapat der 3 yıldır bende yine öyle yaptım bu kadar. eşimi aradım söyledim şimdi eşimle annesi konuşuyor birazdan eşimden haber gelir zaten
nasıl yani? o 5 günde sen evde olmayacak mısın? bebek evde mi kalacak?kısa ve öz konuşmamızı anlatayım anilsa naber? iyiyim ... teyze siz nasılsınız( anne demem yasak kendileri tarafından o yüzden teyze diyorum ), çocuğa mama aldım şimdi sen emziriyorum bahaneleriyle çocuğu kaçırırsın 5 günde emzirmeyiver. ayrıca gelince sakın huzur kaçıracak bişey olmasın sana şimdiden söylim dedim ne olur ne olmaz diye. dedi. bende bu iki konuyuda eşimle konuşsanız daha yerinde olur dedim kapattım. eşim her konuyu ben konuşucam ailemle seni aradıklarında sen hep eşime sorun de kapat der 3 yıldır bende aynı şekilde yapıyorum mecburen eşime konuşulanı yalan katmadan anlatıyorum o annesiyle konuşuyor yine öyle yaptım bu kadar. eşimi aradım söyledim şimdi eşimle annesi konuşuyor birazdan eşimden haber gelir zaten.
Bence konuyu din konusu üzerinden uzaklasarak konusursak daha saglikli olur. Zaten dini konularin konusulmasi yasak, bir de üzerine baska insanlarin yanlis anlayabilecegi, baska insanlari incitebilecek sekilde yorumlar yapmak, olayi iyice kizistirir.
Dipnot: Allah`a inanmayan, insan gibi insan, cocuk, es, koca, anne, baba, nine ve dedeler de var.
off ,hrm suçlu hem güçlü.kısa ve öz konuşmamızı anlatayım anilsa naber? iyiyim ... teyze siz nasılsınız( anne demem yasak kendileri tarafından o yüzden teyze diyorum ), çocuğa mama aldım şimdi sen emziriyorum bahaneleriyle çocuğu kaçırırsın 5 günde emzirmeyiver. ayrıca gelince sakın huzur kaçıracak bişey olmasın sana şimdiden söylim dedim ne olur ne olmaz diye. dedi. bende bu iki konuyuda eşimle konuşsanız daha yerinde olur dedim kapattım. eşim her konuyu ben konuşucam ailemle seni aradıklarında sen hep eşime sorun de kapat der 3 yıldır bende aynı şekilde yapıyorum mecburen eşime konuşulanı yalan katmadan anlatıyorum o annesiyle konuşuyor yine öyle yaptım bu kadar. eşimi aradım söyledim şimdi eşimle annesi konuşuyor birazdan eşimden haber gelir zaten.
kısa ve öz konuşmamızı anlatayım anilsa naber? iyiyim ... teyze siz nasılsınız( anne demem yasak kendileri tarafından o yüzden teyze diyorum ), çocuğa mama aldım şimdi sen emziriyorum bahaneleriyle çocuğu kaçırırsın 5 günde emzirmeyiver. ayrıca gelince sakın huzur kaçıracak bişey olmasın sana şimdiden söylim dedim ne olur ne olmaz diye. dedi. bende bu iki konuyuda eşimle konuşsanız daha yerinde olur dedim kapattım. eşim her konuyu ben konuşucam ailemle seni aradıklarında sen hep eşime sorun de kapat der 3 yıldır bende aynı şekilde yapıyorum mecburen eşime konuşulanı yalan katmadan anlatıyorum o annesiyle konuşuyor yine öyle yaptım bu kadar. eşimi aradım söyledim şimdi eşimle annesi konuşuyor birazdan eşimden haber gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?