eşim aradı kayınvalidem çocuğu doya sevmek istiyorum meme emmesiyle uğraşamam herkesin çocuğu anne sütüyle mi büyüyor o pisin sütünü içse ne olur ben ona gününü göstermeye geliyorum demiş. eşimin dediği şu senin o pis dediğin kadının tek bir lafına bakar ana babamı gelince kapının önüne koymam kendinize güveniyorsanız gelin polis karakolunda bulursunuz kendinizi hem de benim tarafımdan şikayet edilirsiniz demiş. aç teli özür dile anilsadan o gelmesin derse iptal et bileti demiş. eşim aradı onlarla uğraşıp yuvamın huzurunu bozamam ben sana bıraktım gelselerde gelmeselerde evladım üzerine söz olsun sen istemediğin sürece onları asla ama asla görmek zorunda değilsin yanındayım, arkandayım, seninleyim bunu bil ben seni çok seviyorum evladımı çok seviyorum sizi üzecek bişey yapacağıma ölürüm daha iyi dedi.
kayınvalide de aradı alacğın olsun köpek etmişsin oğlumu senin bir lafına bakarmış kapının önüne koyulmamız özür lemezsek sendek gelemezsiniz diyor çocuk görmeye dedi. planınızı bozmayın iyi günler dedim kapattım