ben hiç bir zaman onları telefona istememezlik etmedim ki büyüktür yapılır mı böyle şey. onlar ben konuşmak isteyince ya da eşim konuşurken ben isteyince eşime söyle ona bizi telefonla bile aramasın dedikleri için ben artık aramıyorum daha doğrusu küfür duymak istemediğim için artık cesaret de edemiyorum bende çirkinleşirim diye.
kızlar eşimde farkında ne kadar günah olduğunun zaten konuşuytor iki haftada bir ailesiyle ama babasını almıyor çünkü aldığı zaman artık dayanamıyor ilk kullandığı cümle hakaret oluyor. hiç bir zaman atmadık onlar bizi attılar. Allah göstermesin yine bişey olsa biz bakarız aile sonuçta. ama aynı masada midemi bulandırıyorsunuz derse bir baba size ne kadar daha insna yüzünü görmek ister .düşünsenize eşinizin yanında sizi görünce çocuk gibi kusasım geldi diyor babası.eşimin nasıl mücadele edip ne kadar arada kaldığını bir ben bir Allah bilir. kaç kere güzel güzel ikna etmeye çalıştı baba bak ileride torun torba sahibi olacaksın böyle olmaz sofrada bir huzur vermedikçe sürekli hakaret ettikçe ben gelemem bu eve yuvamı korumak zorundayım beni g.doğuda bir Allahın kulu naparsın diye destek çıkıp aramadı bir tek anilsa vardı yanımda. sevdiysem ben bu kızı hakkına ben girip evlendim siz de sevemeeniz bile hakaret etmeyin dedi. cevap aynen şu ONA HAKARET EDİNCE İÇİM RAHATLIYOR HOŞUMA GİDİYOR EŞŞOĞULEŞEK SANA MI SORUCAM KİME NE LAF DİYECEĞİMİ DEFOL GİT EVDEN O... KARINIDA ALIP
kayınpederin cidden ruh hastası olmalı.
Allah sabır versin ve ıslah etsin.
Evladın ana babaya karşı sorumluluğu varsa Ana babanın da evlada karşı sorumluluğu var.
Bunlar nasıl hakaretler böyle.
Sırf eşinin annesi babasıdır diye böyle dümdüz küfreden bi adama hangimiz saygı duyabilir tahammül edebiliriz ki.
arkadaşım ben senin iyi niyetli olduğunu ve çok çok ta sabırlı davrandığını düşünüyorum.
bu kadar katlanmanız bile takdire şayan.
uzak durmaya devam etmeniz en hayırlısı gibi.
taaa ki o büyükler büyüklüklerinin farkına varıp,ayıplarından dolayı utanıncaya kadar.
eşin bi müddet yanlız görüşebilir veya anne babası 5 günlüğüne değil de daha kısa bir ziyarete gelebilir.
bu kadar sıkıntı yaşadığınız bu insanlarla birden bire aranız düzelemeyeceğine göre daha küçük adımlar atılabilir belki.
aslında onlar telefonda ,iyi niyetlerini belli etselerde ve bu küslükten dolayı üzgün olduklarını,
geçmişe sünger çekmek istediklerini filan söyleselerdi eminim eşin de sen de seve seve onları evinize kabul ederdsiniz.
endişelerinizde haklısınız.korumak zorunda olduğunuz bir evliliğiniz ve çocuğunuz var.
ben anne-babaya hürmeti sonsuz olan bir insanım ancak bu tür insanlara da tahammilüm yoktur.
saygı çerçevesinde asgari düzeyde görüşülür ama daha ötesi için uzak durmanız en hayırlısı kesinlikle...