- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Arkadaş doğurmak için ilk günü beklemiş dememiş ki, kimse o kadar şuursuz bir cümle sarfetmez. Cümle şu:
"Ama öğretmenimiz dogum iznine ayrılmış beklemiş beklemiş ve okulun açıldıgı ilk gün rapor almış !!!! Ondan önce bu konuyla alakalı alması gereken dogum iznini okulun açılış gününe saklamış"
Ben tam bilmiyorum.Okula ne zaman ayrılacağını daha önceden söyleseydi yerine kadrolu hoca mı gelirdi yoksa ilk gün de rapor alsa 2 hafta önce de rapor alsa aynı şey mi olurdu bilmiyorum. Özel sektördeyim. Doğum için ne zaman rapor alacağımız nerdeyse hamileliğin ilk aylarından bellidir ki izinli olduğumuz o zaman işler nasıl hallolucak şimdiden ayarlansın. Memuriyette bu nasıl bilmiyorum ama konu sahibinin yakındığı şey sizin söylediğiniz şey değil bence.
Arkadaş doğurmak için ilk günü beklemiş dememiş ki, kimse o kadar şuursuz bir cümle sarfetmez. Cümle şu:
"Ama öğretmenimiz dogum iznine ayrılmış beklemiş beklemiş ve okulun açıldıgı ilk gün rapor almış !!!! Ondan önce bu konuyla alakalı alması gereken dogum iznini okulun açılış gününe saklamış"
Ben tam bilmiyorum.Okula ne zaman ayrılacağını daha önceden söyleseydi yerine kadrolu hoca mı gelirdi yoksa ilk gün de rapor alsa 2 hafta önce de rapor alsa aynı şey mi olurdu bilmiyorum. Özel sektördeyim. Doğum için ne zaman rapor alacağımız nerdeyse hamileliğin ilk aylarından bellidir ki izinli olduğumuz o zaman işler nasıl hallolucak şimdiden ayarlansın. Memuriyette bu nasıl bilmiyorum ama konu sahibinin yakındığı şey sizin söylediğiniz şey değil bence.
höh ya,torpil böyle yürüyor işte memlekette..Son durum şimdilik şu.
Milli eğitim bakan yardımcısını araya soktuk bir tanıdıgım vasıtası ile o da bir milletvekili ayarlayıp ilçe milli egitim müdürlügünü arattırdı ögrencinin adını soyadını ve hangi öğretmen olacagına dair bilgiyi verdi..
O da şimdi okul yönetimini arayıp durumu bildirecek muhtemelen bildirmiştir..Bakalım neler olacak..
Son durum şimdilik şu.
Milli eğitim bakan yardımcısını araya soktuk bir tanıdıgım vasıtası ile o da bir milletvekili ayarlayıp ilçe milli egitim müdürlügünü arattırdı ögrencinin adını soyadını ve hangi öğretmen olacagına dair bilgiyi verdi..
O da şimdi okul yönetimini arayıp durumu bildirecek muhtemelen bildirmiştir..Bakalım neler olacak..
sagol canım merak ediyorsan ögreneyim
Mecbur kaldım canım
Çünkü içime hiç sinmedi n'apayım
Öğretmen değişimi yüzünden ne bileyim çocugum etkilenebilir,göze alamadım
Hadii hayırlısı olsun bebeğim, Allah utandırmasın.Durumu çözduk çok şükür istediğin öğretmene aldirdim çok daha mutluyum simdi
kız daha evde oldugumu bile anlayamadım haa okul telaşesinden totom yer görmedi :)Hadii hayırlısı olsun bebeğim, Allah utandırmasın.
Torpilsiz bişi olmuyor maleseff..
Ewde olmak nasıl bişi
Anlat bende güleyim merak ettimm hakız daha evde oldugumu bile anlayamadım haa okul telaşesinden totom yer görmedi :)
İşyerinden habire arıyorlar sanırsın home office çalışıyorum
evet bu atada torpilsiz iş olmuyormuş müdürün bana karşı tavrını görseydin lili çok güldüm ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?