- 30 Aralık 2009
- 22.931
- 89.463
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
ya ne için sence ?1 yıl sonra öğretmeni değişecek diye mi yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne için sence ?1 yıl sonra öğretmeni değişecek diye mi yani?
ya ne için sence ?
Yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum ama büyüttüğünüzü düşünüyorum şuan.
Öğretmenler kendi istekleri ile tayin istediklerinde de öğretmen değişir. Yerine başka bir öğretmen gelir.
Eğitim kalitesine güvenmiyorum deseydiniz o ayrı tabi...
ne bileyim ben de bir anlam veremedim..ay ne kadar uzadı yalnız ücretli vekil vs mevzusu
kadının kendi çocuğu kendi kararı
bu kadar da inisiyatifi olmasın mı yani? okulunu öğretmenini seçemez mi bir insan evladının? biz koca liselilere giriyoruz onlar bile hocam siz girseydiniz diye veli çağırıyorlar bizlerle konuşmak için el kadar çocuk ilk defa okula gidecek nesi garip geldi bu kadar hayret...
ne bileyim ben de bir anlam veremedim..
Liseye giden çocukları bile daha iyi okullara yerleşsin diye veliler dershaneye yolluyor iyi öğretim kurumlarında öğrenim alsın diye dişini tırnagına takıyor benim ugraşım garip geliyor.
evet okul içinde sınıf degişikligine giriştim..İyi yaptım diye düşünüyorum çoook teşekkür ederimsınıf değiştirmişsiniz kendi okulunda galiba? en iy,sini yapmışsınız. özel okula vermeyecekseniz değişme ihtimali düşük olan bir öğretmenle başlamak en iyisi.
ilk günkü paniğinizi hatırlıyorum o zaman farklı yazmıştım ama durum farklıydı şimdi farklı. her anne çocuğu için en iyisini ister. sizin istekleriniz de bir eğitimci olarak bana gayet makul ölçütlerde geliyor. abartacak ne var bu kadar bilmem.
hakkınızda hayırlısı olsun allah pişman etmesin. hepimiz için güzel bir eğitim öğretim yılı olur umarım.
haklısın bu yönü de varBU arada ben de öğretmen seçme olayına karşıyım aslen. Onur kırıcı bir olay öğretmenler açısından ama kendi çocuğum olsa seçerdim
sınıf degiştirdim canım sonunda zor oldu ama hamdolsun halloldu.Ben sizi anlıyorum. Eğer ücretsiz izinede ayrılırsa yaklaşık 2,5 sene derse gelemez. o süre içinde de ücretli öğretmen devam eder malesef. Ücretli öğretmen iyi olabilir ama asil öğretmen gelince birde ona alısacak. Zor iş.
Kolejler iyi belki ilk okulda güzel de olur. Ancak daha sonrasına kolej hoşuma gitmiyor.
Sınıf yada okul değiştirebilirsiniz çok iyi olur. Eşinin is yerine yakın okullar olur mu araştır. Sen çalışıyor olsaydın senin yakınındaki okula başlardi.
aynen yeri geliyor iyi bir doktor arıyoruz..ya benim çocuğum olsa bende uğraşırdım eğitimin içinde olduğum için daha hassasım evet tayin durumu var ama kalıcı olmasını iyi bi öğretmenin olmasını istemek kötü bir şey değil ki. doktor da seöiyoruz her şeyi seçiyoruz öğretmen niye seçmeyelim.
hahaha :)) sorunlu velilerle ugraşmak zor haklısınBizler de veli seçebilsek keşke
:) ben veli öğrenci özellikle de idareci seçmek istiyorum. okulda sorun lar olmasa falan fıstık :) hayaller hayaller :)Bizler de veli seçebilsek keşke
Böylece herkes istediğini elde etsehahaha :)) sorunlu velilerle ugraşmak zor haklısın
Öğretmen öğretmendir
Hepsi aynı okulu okuyor
Vekil olunca ezik mi oluyor yani
canım özel okuldan döndük sildirdim kaydımızıSize katılmıyorum, bu yazdığınızı kaç kişi beğenmiş birde. Vallahi şaşırdım .
4 yıllık fakülte mezunu olan öğretmenlik eğitimi almamış birçok insan vekil öğretmenlik yapıyor. Ezik olmuyorlar tabii ama kesinlikle bir eğitim fakültesi mezunu kadar donanımlı olamaz bir vekil öğretmen (Eğitim Fakültesi mezunu değilse tabi).
Ben vekil öğretmenliğe karşı değilim ama okula yeni başlayacak olan bir grup çocuk için vekil öğretmen atanması çok yanlış. Eğitimin ilerleyen dönemlerinde olabilir ona bir lafım yok.
Konu sahibi neden çocuğunu özel okula vermiş onu anlamadım. Başka bir sınıfa yada başka bir devlet okuluna verilemez miydi acaba ?