- 30 Aralık 2009
- 22.938
- 89.531
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
fallenim ben daha varya servisi hiiiç işin içine katmamıştım..250 tutuyordu servis km basına hesaplama yapıyorlar..canım hiç endişe etme.
samimi söylüyorum sana.tabiki imkan olsada koleje versen ama bizim akraba yazdırmış işte.
kıyafetleri 580 tl tutmuş servis kırtasiye cart curt derken seni çok zorlar.
bende kızımı dershaneye verdim.ilk okulda öğretmeni şahane bir öğretmendi.
4 yıl kesintisiz okuttu kadrolu öğretmenmiş.
ama inan bana zorda olsa öğretmen değişimi alışıyor cocuklar.
şimdi ben benım kıza daha çok açıyorum kesenin ağzını çünki teog du v.s.idi daha önemli.
ama bu benım şahsi fikrim.ben o öğretmenle sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
zaten birinci sınıfta büyük iş sana düşüyoryandın bu sene sen.talat ipi tut :)))))))
quicim evet dedigin gibi suan gözlem altına almaktan başka çare kalmadı bana..Maddi olarak orta veya lise için uygun deyince arkadaşlar bir de birkaç yere telefon açıp birebir konusunca bu karara vardık..Ama mesela şöyle olursa quimm eşimin işleri istedigimiz gibi giderse iyi bir özel okula vermeyi isterim.
Çok kötü oldu o kadar hevesliydim sanki okula ben başlayacaktım..
inşallah evet öyle yapmayı düşünüyorum..Tek çarem bu artıkKolejden iyiki vazgeçmişsiniz, çokmuş ücretiYa ufakken kolay da okula başlayınca ben napacam bakalım,Allah yardım etsin anne babalara. Benim kız kardeşim önümüzdeki ay lisede vekil öğretmen olarak başlayacak. Normal öğretmenlik okudu 5 yıl, kadrolu öğretmenlerden tek farkı atanamaması. Bence sizin evladınızın öğretmeni de öyledir.Dediğiniz gibi takip edersiniz,layığıyla yapmıyorsa değişiklik yaparsınız
dün varya ne kadar yansımasın desemde dönüp babasına ben ikinci gittigimiz okula gidicem hayıııııır deyip durdu..Sabah konuştuk okul kıyafetlerini giydirdik ay ne güzel oldun dedik felan neyse vazgeçti dayatmaktanKontes bu arada çocuğa yansıyor mu bu duyguların? elinden geldiğince bu öğretmeni beğenmiş gibi yap da moral olsun.
Bir de işte neden ayrıldın kontes yoksa bebek planı için mi?
fa
fallenim ben daha varya servisi hiiiç işin içine katmamıştım..250 tutuyordu servis km basına hesaplama yapıyorlar..
henüz bizimkilerin zamanına kadar MUHTEŞEM EGİTİMİM SİSTEMİMİZ kaçkere daha degişir bilmemen iyisi gerçekten birikim yapmak.Egitimi için en fazla o zaman lazım olacak
bende bu yıl koleje veriyim benim kızı dedim ben özel okulda okumam dedi :))))dün varya ne kadar yansımasın desemde dönüp babasına ben ikinci gittigimiz okula gidicem hayıııııır deyip durdu..Sabah konuştuk okul kıyafetlerini giydirdik ay ne güzel oldun dedik felan neyse vazgeçti dayatmaktan
Kendisi çok iyi çok nazikti ama iyi bir öğretmen değildi allah var. Çıktı valla. Hem de nereleri gezdi.Öğretmenlerin akademik yıl içerisinde yurt dışına çıkışları yasak diye biliyorum. Ben de eğitim fakültesi mezunuyum, üni.den en yakın arkadaşım bir okulda müdür. O söyledi bana bunu.
ayy pupilla öyle birşey olsa keşke ama sanırım anladıgım kadarıyla zaten atanmış öğretmenimiz dgum izninde oldugu için olmuyor ya da yanlış mı biliyorum ?
şanssızlık yaşamışsınız gerçekten.ben de onu istiyorum inşallah sınıf öğretmenidir diye..
Mudür yardımcısı öyle dedi bakalım...Sınıf öğretmeniymiş bir nebze rahatladım sayılır..Ama çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?