- 27 Temmuz 2012
- 6.316
- 85
Narmik bu dediğin çocuklukta basit bir özenti ve imrenmedir ama ergenlikte ciddi bir yarışa dönüşebilir.çocuk masumluğu yerini başka şeylere bırakabilir..
olay zaten bu değil ki..güvenlik sorunu,sınırları bilememe vb..bir sürü sorunu da beraberinde getirecek.keşke önce pilot uygulama yapılsaydı.
aslında bir kot bir tişort ne güzel olurmuş. ahh. erken dsoğmuşum
Kısa kollu herşey yasak ama kotta bol olucak.
bencede yanlış olmuş. keşke bu gibi konularda bizlere danışma gereği duysalar
Benim yaşadığım yerde serbest. Başörtüsü serbest olsun bazıları çok takılmış ne olacakki? Asıl önemli olan giyeceği alamayanlar başörtüsü takan öğrencileri tehdit olarak görmeniz çok üzücü.
Neden yasak olsun ki? :44:
Bir yandan doğru buluyorum,bir yandan da doğru bulmuyorum bu uygulamayı...
Tepki alabilirim belki ama benim ilk anda aklıma gelenler şu şekilde....
Hava atmak,marka gösterişi yapmak söz konusuysa eğer,
Giyilen formaların,önlüklerin de kumaş kalite farkı oluyor..Bir çocuk atıyorum 5 tl lik kalemle yazarken,diğeri 10 tl lik kalem kullanıyor...Diğer çocuk ötekinin kalemine özenmiyor mu ??
Biri 10 tl lik okul çantası ile okula giderken diğeri 30 tl lik okul çantası ile gidiyor...Üstelik diğer çocuğa özenmekse bu çocuklar okul dışında da bir araya geliyorlar zaten...Yani hayatları sadece okul ve ev olmuyor..Dışarda oyun da oynuyorlar,buluşuyorlar da...Vs.vs...
Eğer aynı tip kıyafetler olucaksa formanın kumaşı,alınan kalemlerin cinsi kalitesi,okul çantaları,vs. vs. ne varsa tamamen aynı olacak ki özenti,kıskançlık vs. olmasın......
olay buna geliyor işte..belkide amaç bu.
8 yaşındaki bir çocuk hangi iradeyle ve bilerek başörtüsü takar. bunu düşünün lütfen
olay buna geliyor işte..belkide amaç bu.
8 yaşındaki bir çocuk hangi iradeyle ve bilerek başörtüsü takar. bunu düşünün lütfen
Kısa kollu tişört gömlek yasak, dar olan pantalon yasak, dizde olan etek yasak vücut hattını teni gösteren herşey yasak.
Kısa kollu tişört gömlek yasak, dar olan pantalon yasak, dizde olan etek yasak vücut hattını teni gösteren herşey yasak.