Okullarda kılık kiyafet serbestlıği

gençlerin nispeten eşit oldukları tek yer okuldu, nispeten diyorum ve özel okulların varlığını kenara koyuyorum şimdi hiçbi sınır kalmayacak ana babaların vay haline, yoksulluk sınırı 3000 küsür lira olan bi ülkede bu uygulama uzun vadede çocukları doyumsuzluğa ve kıskançlığa itecek, onun var benim neden yok diye ana babalrına düşman olacaklar belki çalıp çırpacaklar, bunun adı aslında kılık kıyafet serbestliği değil tek bi kılığı serbest hale getirmek anladınız siz o kılığın ne olduğunu

Evet ,dediğin gibi pilot uygulama olsa daha iyiydi ama dediğim gibi ergenlikte de zaten okul içinde aynı şekilde giyinseler de birbirlerine hava atacak bir şey buluyorlar...Örneğin, beden eğitimi dersinde giyilen spor ayakkabının markası bile yarışa sebep zaten............

bencede yanlış olmuş. keşke bu gibi konularda bizlere danışma gereği duysalar

Benim yaşadığım yerde serbest. Başörtüsü serbest olsun bazıları çok takılmış ne olacakki? Asıl önemli olan giyeceği alamayanlar başörtüsü takan öğrencileri tehdit olarak görmeniz çok üzücü.

çok yanlış kötü bi uygulama bu şimdiki çocuklar zaten süs püs peşinde biribiryle bir yarış içine girecekler iyice maf ediyorlar düzeni ya

bencede yanlış olmuş. keşke bu gibi konularda bizlere danışma gereği duysalar

danışıyolarmış, velilerin en az %60 karşı çıkarsa uygulama kalkcakmış,
köyde adam kalkcak ben istemiyorum diye dilekçe vermeye gitçek, tabii

hayır bide şu var. kıyafet yetiştirmeyeceğiz. şimdi gün boyu okula gidiyo sonra eve geli bi eşofman çekip oturuyo. o zaman okula gidecek okul ortaında kıyafetler mahvolacak. benim oğlan haftada bir kot yırtar bu giidşle.. bide tek oğlan ya üç -dört çocuk olsaydı ne yapacaktık.

olay buna geliyor işte..belkide amaç bu.
8 yaşındaki bir çocuk hangi iradeyle ve bilerek başörtüsü takar. bunu düşünün lütfen

bence formada kalınır ama nasıls akıyaftte serbest diye öğrenciler bi ondan bi ondan giyer ortalık iyice karışır. ne gereği varsa şimdi

ayyy şaşırdım yeni duydum çok gereksiz bir uygulama. sanki hepimizin standartların üzerinde yaşıyoruzda kalkıp birde kıyafet serbestliği yapılıyor. kılık kıyafeti bıraksalarda artık daha yararlı daha gerekli şeylere kafayı yorsalar.

bende aynı fikirdeyim. küçük bir çocukken arkadaşımın otomatik kalem kutusuna çok özenmiştim. o kadar aratmıştım aileme ama bulamamıştım.

dışarıdaki yeni nesile bakıyorumda zaten serbestlerdi. ne saç toplama var, makyajsız gezme gibi birşeyde ortadan kalmış durumda. üniversitelerde de kıyafet serbestliği var. orada fakir öğrenciler yok mu?...

8 yaşındaki bir çocuk hangi iradeyle ve bilerek başörtüsü takar. bunu düşünün lütfen

çocuk bunları anlamlandıramaz bile, öğretmenlerimiz çok daha iyi açıklar, çocukların bunları anlayacak soyut zekası bile gelişmemişken bazı şeylerin empoze edilmesine karşıyım

başörtüsü takmak zorunda kalmaz kimse merak etmeyin. isteyen takar belki sadece . şu anda yönetmelik gereği Kız öğrenciler, imam-hatip ortaokul ve liseleri ile çok programlı liselerin imam-hatip programlarında tüm derslerde başlarını örtebilecek. Ayrıca kız öğrenciler, ortaokul ve liselerde ise seçmeli Kur'an-ı Kerim derslerinde başlarını örtebilecek.

akşama kadar tv de izledikleri çizgi filmlerde, dizilerde, reklamlarda neler neler empoze ediliyo o çocuklara . korkunda ondan korkun bence

Kısa kollu tişört gömlek yasak, dar olan pantalon yasak, dizde olan etek yasak vücut hattını teni gösteren herşey yasak.

memurluğa başladığım ilk dönemde kursa katıldım. ben başörtüsü ile girdim , bir arkadaştan cesaret ealarak. bu arkadaş , (o zaman pantolonda yasaktı), dar pantolonlar, taytlar, mini eteklerle katılırdı kursa. bende ona güvenip başörtüsü ile katıldım. o arkadaş uyarılmadı, hoca o kadar kişinin önünde beni uyardı. bir daha bu ikeilde gelmeyin diye. yasak başörtülüye olunca pek güzel uygulanır benim memlketimde.

Onu giyme ,bunu giy olmaz.Baş örtüsü serbestse mini etek de,askılı da serbest olmalı !.. Herkes istediğini giyip ,sürüp sürüştürmeli o zaman.Kızlar okul formasının üstüne makyaj yapıyor ,kalkıp da serbest kıyafette yapmayacak öyle mi ? Öğretmenler yandı tek kelime ile ! Bi de onları kontrol edecekler yok eteğin 10 karış yukarda yok şu....Ana-babalar da artık her haftasonu çocuklarına o hafta giyecekleri kıyafetleri almak için çarşı,pazar,avm dolansın dursun artık!Ezilen fakir fukaranın çocuğu olacak.O çocukların psikolojisini düşünen oldu mu acaba bu kararı alırken.Ha,sosyal devlet olarak çocukları tiril tiril giydireceklerse sözüm yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…