- Konu Sahibi audreywaldorf
-
yaşın kaç canım?bi de okula ilk günlerde bi erkekle (kuzenin vs)gitme ihtimalin yokmuMalum okul açılıyor.Benden nefret eden 4-5 kişi var ama öyle böyle nefret değil.Biriyle çıkmıştım ayrılınca arkamdan kötü kız bilmem ne ama neler neler atıyo bi bilseniz.Ve benden nefret eden kişilerde böyle.İçimi rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.Okula gitmek hiç istemiyorum onları hiç görmek istemiyorum.Benden nefret edenlerden biri de çok yakın arkadaşımdı yazın doğum gününü kutlamadım diye küstü ama nasıl dedikoducu bi kız hem bütün sırlarımı söyler hem de birşeyler uydurur.Of çok kötüyüm şu bana sataşan kişileri boğmak istiyorum
Malesef kuzenimle falan gitme ihtimalim yok.Korktuğum bir şey de yok aslında sadece hakkımda konuşulmasından nefret ederim.Bir erkeğin zaten en itici olduğu durum ayrıldığı kız hakkında atıp tutması.Benim yaşadığım ilişkilerde hep bu başıma geldi.Sizin de başınıza geliyor mu?Gelmemesi için napıyorsunuz?
Malesef kuzenimle falan gitme ihtimalim yok.Korktuğum bir şey de yok aslında sadece hakkımda konuşulmasından nefret ederim.Bir erkeğin zaten en itici olduğu durum ayrıldığı kız hakkında atıp tutması.Benim yaşadığım ilişkilerde hep bu başıma geldi.Sizin de başınıza geliyor mu?Gelmemesi için napıyorsunuz?
Yorumlar için çok teşekkürler.Son sınıftayım bu arada.Haklısınız lisede biri sevmezse hiçbiri sevmez durumu oluyo.Dost dediğim birkaç kişi var tabiki.Beni sevenlerde var kendimi kolay sevdiririm arkadaş kolay bulurum genelde.Ne biliyim tedirgin oldum işte.Buarda bir arkadaşımız oyuna getirdiğini anlatmış.Biraz daha detay verir misin sen anlatırken çok eğlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?