Okuldaki hakkımda söylentiler

Ben senin yerinde olsaydim karsilarina gecip cilveli cilveli... iyi kizlar cennete, kotu kizlar heryere citir kizlar nereye nereyede giderer! sarkisini soylerdim:DDD hahah oylece kalirlardi bence. Senin kendinle ve olagan durumla dalga gecmen ve sinirlenmemen onlari kizdiracaktir ise yarar:D:52::52::52:

O zamanlar sevgilimle 5 aydır beraberdik, kız da en samimi arkadaşımdı.. 3 müz de eşit ağırlıktaydık, tek sınıf olduğundan 15 kişilik bir sınıfta hep nescafe 3ü bi arada gibi gezerdik :27: Ben saf saf dersti, okuldu derken bunlar işi ilerletmişler sevgili olmuşlar.. Planlarına göre çocuk benden ayrılacak kızla sevgili olacak bende sınıfta yalnız kalcam daha yeni alan seçimi yapmıştık sınıfta birbirimizi tanıyan tek bizdik, sırlarımı da anlatırlardı allah bilir:31:..Beden eğitimi dersinin olduğu gündü halı sahanın oraya inmiştik sınıfça.. Bunlar mont alma bahanesiyle sınıfa çıktılar sözüm ona bana da mont getircekler iyilik meleklerim benim :27: Anladım tabi durumu sınıfın en dedikoducu kızlarını aldım yanıma sınıfa çıktım, kapıyı açmamla bizim kumruları iş üstünde yakaladık sırada :32: Kızla okuldan ne kimse sevgili oldu, ne de bi arkadaş grubuna girebildi. Ben dedikodusunu hiç yapmadım ama kız için " en yakın arkadaşının sevgilisini almaya çalışan sülük" dediler lakabı da sülük kaldı. Oğlana gelince 3 yıl boyunca benden belki yüzlerce kez özür diledi hiç bir zaman affetmedim, erkekler de onun ne karaktersiz bir insan olduğunu anladıklarından aralarına almadılar. Bana gelince sınıf halime üzüldüğünden her gün bir ilgi, bir şefkat pamuk prenses gibi el üstünde tutuldum. :12: Şaka bir yana olay onlara çok iyi bir ders oldu bana da tabi :21:

Süpersin canım. Konu sahibi şaşırmasın Kartal Disk Tekstilin ilk mezunları burdaysa neler yapıldığını bizden duy :)

Aayyyyhttttt çok ayıp bence a dostlar sizce de değil mi 15-16 yaş öyle şeyler için :19:

O eskidendi canım şimdi ki nesil çok rahat bizim zamanımızda aile çevre gibi faktörler vardı o kalmadı gibi birde ekonomik özgürlük var diktiririm diye düşünüyorlar ünv.bitince işe girdiğimde. Bu forumda bile böyle kardeşlerim var maalesef ve 15 yaşında iki kişi ile ilginelebilecek deneyimde olanlar bile.

liseli olduğunu tahmin ediyorum.
ben üniversiteliyim hatta son sınıf ama benim de sana benzer bir durumum var, 4 kişiyle aram kötü oldu ve onlar da çete gibi sürekli beraber geziyor, arkamdan atıp tutuyor. hele de terk ettiğim eski sevgilim bunların arkadaşı ki düşün durumu, arkadaşlarına tekmeyi basmamı hazmedemedikleri için arkamdan ne laflar etmişler. üstelik bunlar çocuksu deyip geçebileceğim şeyler de değil ya da bu insanlar az verecek çocuklar da değil, 22-23 yaşında insanlar. ama insanlar kaç yaşına gelirse gelsin çocuk, kalabalık olan kendini güçlü hissediyor. marifet yalnızken de güçlü olmakta.

ama, zerre umrumda değil. başlarda okula hep ayaklarım geri geri gitti tabi ki, aynı senin gibi hissettim. sonra düşündüm de bikaç götü boklu için enerjimi düşüremicem, giyinip süslenip enerji dolu gidiyorum okula. ağızlarını istedikleri kadar yorsunlar bir dakikamı bile onlar için üzülerek geçiremicem. onları yok say, başkası için moralini bozmaya değmez, onları bu kadar önemli şeyler haline getiren sensin. şuan benim için yanımdan ha sinek geçmiş ha onlar :D başkalarıyla gül konuş, mutlu gözük, bak bizsiz ne kadar mutsuz dedirtme.

ayrıca ales kpss gibi dertlerim varken en son oturup düşüneceğim şeyler onlar. emin ol senin de vardır düşünecek daha önemli dertlerin.

Güldük müldük ama karaktersizlik valla.İnşallah ilerde ben de kötü anılara böyle gülerim :9:

Karaktersizlikten değil de saflığından yaptı bence. Çocukla öpüp koklaşırsa elde ederim sandı malum 16lı yaşlar:27: Elde edememesini geçtim bütün okula rezil oldu, ondan ona dedikodusu yapıldı, kızın adı çıktı. Emin ol gülersin canım hayatta her acı geçici:31:

ayy kızlar çok hoşsunuz ne kadar güzel moral veriyosunuz zaten hiç mutsuz gözükmedim beni gören herkes ooh ne dertsiz tasasız kız der :9:

Böylelerini görmezden geleceksin, gördüğünde hiç yüzlerine bakmadan ilerleyeceksin, onlara ufak bir zayıf yönünü gösterirsen sen kaybetmiş olursun, güçlü ol ve dik dur.
Konuşur, konuşur susarlar.

Bugün seni konuşurlar yarın bir başkasını, gündem hep değişir bu tip insanlar için merak etme :31: Aklı başında kimse de onları kaale almıyor zaten :31:

öncelikle şunu sormak istiyorum, neden dedikoducu olduğunu bildiğin birine sırlarını açıyorsun? bence herkese her şeyini anlatmamalısın canım, çünkü en yakınların bile yeri gelir zaaflarını,eksiklerini kullanır hale gelirler. ayrıca boşver ne derlerse desinler senin hakkında, sen umursamazsan bir söyler iki söyler sonra susarlar. gül geç,ama gerçekten gül geç yani. sonra pes edeceklerini düşünüyorum. çünkü seni kızdırmak hoşlarına gider, baktılar ki iyi de malzeme veriyorsun ağızlarına hiç pes etmezler. o yüzden hiç takma kafana,cevap verme,muhattap dahi olma. :13:

Back
X