Okuldaki hakkımda söylentiler

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Malum okul açılıyor.Benden nefret eden 4-5 kişi var ama öyle böyle nefret değil.Biriyle çıkmıştım ayrılınca arkamdan kötü kız bilmem ne ama neler neler atıyo bi bilseniz.Ve benden nefret eden kişilerde böyle.İçimi rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.Okula gitmek hiç istemiyorum onları hiç görmek istemiyorum.Benden nefret edenlerden biri de çok yakın arkadaşımdı yazın doğum gününü kutlamadım diye küstü ama nasıl dedikoducu bi kız hem bütün sırlarımı söyler hem de birşeyler uydurur.Of çok kötüyüm şu bana sataşan kişileri boğmak istiyorum

unutmuşlardır artık....
unutmasalar bile tıkayacaksın kulaklarını yapacak bişey yok...

Boşver takma. Başın dik bi şekilde git ve onlara hiç uyma. Sen ne kadar doğru olursan, o kadar saygı görürsün ve onlar ne derlerse desinler seni bilenler takmazlar o sözleri.
Benimde başıma geldi. Dostum dediğim kişiyle aram bozuldu kız bunu sindiremeyince resmen namusuma laf etti. Ama kimse takmadı. Çünkü okuldaki tavrımı herkes iyi olarak biliyor. Aksine o kızın adı kötüye çıktı bizim sınıfta. İlahi adalet işte. :34:

Son düzenleme:
kendinden eminsen salla boşver.
reklamın iyisi kötüsü olmaz:27:

şaka tabi bu ama hakikaten hiç takma onları
Allah a havale et
er geç hepsi gelir tıpış tıpış özür dilemeye.
3-4 dedikoducu yüzünden geri kalan samimi dostlarını harcama onları düşün mutlu olmaya bak:51:

Canım benim anlıyorum seni..
Ama tınlamayacaksın ,bugün var yarın yok onlar...
Tenefüslerde kitap oku 10 dk gelir geçer
Derslerine çalış üniversite sınavları için
İyi bir bölüm kazan çatlat onları ve bugünleri unut..
Onlarda boş muhabetler etmeye devam etsn..
Ama bu süreçte konuşacağın istisnalar çıkar elbet kafa dengi tekrar dostluk kurabileceğin ama sen oluruna bırak
Sakın takmış gibi göürnme üstüne daha çok gelirler ,tınlama sinir et vazgeçerler belli zaman sonra

Ay zaten şu çete gibi kzılar erkekler öldürür beni..... Sen aldırma onaları
İçinden okula gitmek gelmez sanki heran üstüne gelcekler hakkında sürekli kötü konuşulcak gibi düşünürsün ama.. Sen boşver sen nekadar ağırınca altın olursa Okadaaar sevgi saygı toplarsn bırak konuşsunalr sanki senden bahsetmiyolarmış gibi davran aldırma zaten belli bi süre sonra vazgeçerler. :8::8::8::8:

Malum okul açılıyor.Benden nefret eden 4-5 kişi var ama öyle böyle nefret değil.Biriyle çıkmıştım ayrılınca arkamdan kötü kız bilmem ne ama neler neler atıyo bi bilseniz.Ve benden nefret eden kişilerde böyle.İçimi rahatlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.Okula gitmek hiç istemiyorum onları hiç görmek istemiyorum.Benden nefret edenlerden biri de çok yakın arkadaşımdı yazın doğum gününü kutlamadım diye küstü ama nasıl dedikoducu bi kız hem bütün sırlarımı söyler hem de birşeyler uydurur.Of çok kötüyüm şu bana sataşan kişileri boğmak istiyorum
yaşın kaç canım?bi de okula ilk günlerde bi erkekle (kuzenin vs)gitme ihtimalin yokmu

Kendini ne kadar güçsüz gösterirsen onlar seninle daha çok uğraşırlar.O yüzden kafana bir şey takmıyormuş gibi umursama onları.Her zaman güçlü gözük.

Malesef kuzenimle falan gitme ihtimalim yok.Korktuğum bir şey de yok aslında sadece hakkımda konuşulmasından nefret ederim.Bir erkeğin zaten en itici olduğu durum ayrıldığı kız hakkında atıp tutması.Benim yaşadığım ilişkilerde hep bu başıma geldi.Sizin de başınıza geliyor mu?Gelmemesi için napıyorsunuz?

Ah ah ben bu dedikoduculardan az çekmedim :/ anlıyorum seni canım ama elden gelen birşey yok işte onlar seni gördükçe kinleniyorlar... Daha kötü bişey yapmasınlar da dillerini yorsunlar bırak :13:

Senin bundan sonraki duruşun önemli.
İnsanlar ne derlerse desinler, sen denileni haklı çıkaracak bir davranışta bulunmazsan dedikleriyle kalırlar.
Geçen geçmiş, olana çare yok ama şu an ve sonrasındaki davranışlarınla kimseye laf vermemeye çalış ve bu süreçte duyma onları:36:

Malesef kuzenimle falan gitme ihtimalim yok.Korktuğum bir şey de yok aslında sadece hakkımda konuşulmasından nefret ederim.Bir erkeğin zaten en itici olduğu durum ayrıldığı kız hakkında atıp tutması.Benim yaşadığım ilişkilerde hep bu başıma geldi.Sizin de başınıza geliyor mu?Gelmemesi için napıyorsunuz?

Yaşadığın ilişkilerinde hal ve hareketlerin nasıl ?

Kulaklarını tıkayacaksın umursamaz olacaksın ve önüne bakacaksın. Onların istediği de bu onlara bunu verirsen daha çok konuşturursun. Salla gitsin yani anlayacağın hiç takma.

Başıma geldi ama seninkinden biraz farklı oldu sonu.. Lisedeki sevgilim ile benim yakın sandığım bir arkadaşım yavaştan sevgili olma aşamasına gelip benim kuyumu kazmaya çalıştılar. Ama ikisini de ben oyuna getirdim. 3 yıl boyunca 3müzde aynı sınıftaydık ne benim ne sınıftakilerin yüzlerine bakamadılar bir daha, okul içinde de hiç yan yana gelemediler :27::27: Ava giderken avlandılar anlayacağın:ssz: Üzülme sende boşver gitsin arkandan iyi konuşsa nolur, kötü konuşsa nolur :31:

kaçıncı sınıftasın bu arada? gerçekten dostum diyebileceğin 1-2 ikişi kalmadı mı?kaldıysa onlara odakla kendini.çok insan çok sorun demek :)

Çok mutsuzsan değiştir okulunu. Lisede bir toplu halde hareket etme baskısı oluyor insanda özellikle de kızlar arasında. Birinin sevmeyip kötülediğini illa diğerlerinin de sevmemesi gerekiyor, toplu ergen kavgaları vs. de sırf bu benim sevmediğim insanı dostumda sevemez baskısı yüzünden.

Bence hazır lisede okul değiştirmek artık çok kolayken değiştir okulunu, temiz bir başlangıç yap, yeni arkadaşlıklar kurmayı dene. Çünkü sırf birkaç kişinin yapacakları yüzünden okula gitmek istemiyorsan bu bir çeşit psikolojik baskıdır ve senin hem derslerindeki başarını hem de ruh halini etkiler.

Yorumlar için çok teşekkürler.Son sınıftayım bu arada.Haklısınız lisede biri sevmezse hiçbiri sevmez durumu oluyo.Dost dediğim birkaç kişi var tabiki.Beni sevenlerde var kendimi kolay sevdiririm arkadaş kolay bulurum genelde.Ne biliyim tedirgin oldum işte.Buarda bir arkadaşımız oyuna getirdiğini anlatmış.Biraz daha detay verir misin sen anlatırken çok eğlendim :9:

Yorumlar için çok teşekkürler.Son sınıftayım bu arada.Haklısınız lisede biri sevmezse hiçbiri sevmez durumu oluyo.Dost dediğim birkaç kişi var tabiki.Beni sevenlerde var kendimi kolay sevdiririm arkadaş kolay bulurum genelde.Ne biliyim tedirgin oldum işte.Buarda bir arkadaşımız oyuna getirdiğini anlatmış.Biraz daha detay verir misin sen anlatırken çok eğlendim :9:

O zamanlar sevgilimle 5 aydır beraberdik, kız da en samimi arkadaşımdı.. 3 müz de eşit ağırlıktaydık, tek sınıf olduğundan 15 kişilik bir sınıfta hep nescafe 3ü bi arada gibi gezerdik :27: Ben saf saf dersti, okuldu derken bunlar işi ilerletmişler sevgili olmuşlar.. Planlarına göre çocuk benden ayrılacak kızla sevgili olacak bende sınıfta yalnız kalcam daha yeni alan seçimi yapmıştık sınıfta birbirimizi tanıyan tek bizdik, sırlarımı da anlatırlardı allah bilir:31:..Beden eğitimi dersinin olduğu gündü halı sahanın oraya inmiştik sınıfça.. Bunlar mont alma bahanesiyle sınıfa çıktılar sözüm ona bana da mont getircekler iyilik meleklerim benim :27: Anladım tabi durumu sınıfın en dedikoducu kızlarını aldım yanıma sınıfa çıktım, kapıyı açmamla bizim kumruları iş üstünde yakaladık sırada :32: Kızla okuldan ne kimse sevgili oldu, ne de bi arkadaş grubuna girebildi. Ben dedikodusunu hiç yapmadım ama kız için " en yakın arkadaşının sevgilisini almaya çalışan sülük" dediler lakabı da sülük kaldı. Oğlana gelince 3 yıl boyunca benden belki yüzlerce kez özür diledi hiç bir zaman affetmedim, erkekler de onun ne karaktersiz bir insan olduğunu anladıklarından aralarına almadılar. Bana gelince sınıf halime üzüldüğünden her gün bir ilgi, bir şefkat pamuk prenses gibi el üstünde tutuldum. :12: Şaka bir yana olay onlara çok iyi bir ders oldu bana da tabi :21:

Back
X