• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ojenin abuk kurumas iin forml bilen varm?

slm şimdi aklıma geldı kalyon dıye bı kurutucu sprey var bıçok kozmetıkçıdede vardı bildigim kadarıyla bırde şu manikür pedikür için satılan pılle falan çalısan aletlerın kurutucuları oluyo elını bıkaç dakıka altına koyuyosun ojeyı kurutuyo.bi nevi fön makinesının soguk ayarında kurutmak gıbı bısey=)

bir arkadaşım oje sürdükten hemen sonra elini akan suyu içine tutuyordu.hemen kuruduğunu söylemişti!

Başlıkla konunun kendisi ne alaka ben anlamayamadım? Oje kurutucu spreyler var onlardan temin edebilirsiniz,ojenin içine de aseton koymak tırnaklarınıza zarar verir çok cahilce bi yöntem,ayrıca aseton koyarsanız ojeniz sürdükten sonra kurumaz öle saatlerce beklersiniz

Başlıkla konunun kendisi ne alaka ben anlamayamadım? Oje kurutucu spreyler var onlardan temin edebilirsiniz,ojenin içine de aseton koymak tırnaklarınıza zarar verir çok cahilce bi yöntem,ayrıca aseton koyarsanız ojeniz sürdükten sonra kurumaz öle saatlerce beklersiniz

Haklısın canım, bence de...

ojeyi sürdükten sonra saç kurutma makinası kullan birde avondan aldığım oje sürerken hemen kurumaya başlıyordu onuda tavsiye edebilirim

Kızlar ilk katı sürdükten sonra ikinci katı sürmek için acele etmeyin iyice kurumasını bekleyin ilk kat tam kuruduktan sonra 2. katı sürün o zmn 2. katta daha çabuk kuruyor. Eğer böyle yapılırsa musluk altına tutmanıza bile gerek kalmaz.

Back