Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

duyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:

Canım ben orjinal konad disklerimi yurtdışından 7$'a aldım şu an tl olarak 11 lira ediyor ki İstanbul'da satış fiyatı tanesi 10 lira...Oradan getirtmeye değer mi bilmiyorum açıkçası...

Canım ben orjinal konad disklerimi yurtdışından 7$'a aldım şu an tl olarak 11 lira ediyor ki İstanbul'da satış fiyatı tanesi 10 lira...Oradan getirtmeye değer mi bilmiyorum açıkçası...

hiç de değmez bu durumda
özelde de dediğim gibi amazondaki setlerin fiyatları çok uygun geldi bundle monster diskleri 25 parça seti 17.99$ orda

ilk resimi bu gece yaptım çok ama çok başarısız malesef
Gazete baskısınıda acele edip dağıtmıştım ama yinede eklemek istedim o rezaletide
Masa başında nasıl oce sürüyorum ben göreyimde kocik çekti bende sizinle paylaşayım dedim

Diğerleride oceleriiiiiiiiiimmmmm
Bıraksam büyüyecek ama kendimi tutuyorum
Kaç aydır amonrayı görmediğim belli
Buluşmalarda o aldıkça benimde alasım geliyordu

Son düzenleme:
Aslında daha güzelleri vardı mesela tatildeyken o kadar boş vaktim oldu ki
Neler neler yapmıştım valla ebruyu bile denedim ama uğraştırıcı
O resimleride buldukça yüklerim
Şimdilik bu beceriksizliklerimle idare edinnnnn

sen baya oje sermayesi yapmışsın görmeyeli
amma çok ocen olmuş la ne güzel
yine gidelim alışverişe oce alalım bi sürü

sen baya oje sermayesi yapmışsın görmeyeli
amma çok ocen olmuş la ne güzel
yine gidelim alışverişe oce alalım bi sürü
ayy gidelim ama kocike söylemeyelim
Bana oce aldırtma tamam mı dedim birde söz verdi sözünün eridir valla
Ama oda ilgileniyor yaa ilgileniyor derken yaptıklarıma yorum yapıyor
bak bu şık olmuş diyor dün gece yaptıklarıma
sen bi harikasın kuzu
renkleri ve elelri çok beğendim
uzamış senin tırnaklar bu arada hadi gözün aydın
maşallah
teşekkür ederim kuzuuuuuummmmmm
uzatılar ama deli gibi soyulmaya devam ediyor
Kesmiyorum suyda çok bırakmıyorum bulaşık temizlik gibi işleri mutlaka eldivenle yapıyorum
Bu ay sonu dr. gidicem kontrol vardı tırnaklarım için kan değerlerine bakarız demişti
mutlaka gidicem çok zayıfladılar
Onlar inat ben inat kensmiyorum
Eşim ojelerdendir diyor ama yok sürmediğim zamanda oluyor yaa

kuzu tırnak ojeden soyulsa ben de tırnak kalmaz biliyosun
yapısndan ya da vitamin eksikliğinden olabilir
aman ihmal etme tırnaklar en ufak hastalığı belli ediyo hemen

Amonra 2 tırnağım kırıldı diğerlerinide kısa kesmek zorunda kaldım

kendimi kötü hissediyorum ne zaman uzarlar ki ben ilk defa bu kadar uzatabilmiştim tırnaklarımı başaramadım :85:

hahahhaaa sen unutulurmusun hiç... hem ben yüzgeçleri ojeli kılıçbalığı görmemiştim göresim geldi:90:

Eh çok ısrar ettiniz geleyim de görüşelim bari yalnız amonra'dan hala tık yok

hiç de değmez bu durumda
özelde de dediğim gibi amazondaki setlerin fiyatları çok uygun geldi bundle monster diskleri 25 parça seti 17.99$ orda

BundleMonstera baktım güzel desenler var kaçırma, bu arada Türkiye'ye gönderim yapılmadığını yazmışlar bir kaç blogda ama gönderim var...Ben haftaya alacağım bir set daha, seninkinden önce gelirse yorum yaparım

Süper süper süper

ama sen bana alma dedin bundlemonster şimdi kaçırma diyosun :44:
amazonun türkiyeye gönderimi var mı şimdi anlamadım ben

ama sen bana alma dedin bundlemonster şimdi kaçırma diyosun :44:
amazonun türkiyeye gönderimi var mı şimdi anlamadım ben

Ben sana o gün iki link atmıştım hatırlarsan ve oradan beşgen olanları değil yuvarlak olanları almanı söyledim, son gelenler fena değil tecrübe ettim, Konad kadar olmasada desenler iyi çıkıyor o yüzden kaçırma diyorum 21.99 olanların desenleride iyi...Türkiye'ye kargosu var ben biraz önce sipariş ettim bile...

kızlar ben sadece parlatıcı, koruyucuyla geziyorum artık o yüzden utancımdan gelemiyorum topiclere dekışa yine başlayacağım kesin ama yazın olmuyor olmuyor:84: hem ben bunalıyom uğraşırken hadi sürdüm bu seferde ertesi gün ne renk giyeceğim çok abuk olacak düşüncesi çok zaman harcatıyor silip parlatıcı sürüyorum sadece. amaaaa tırnakları sararan arkadaşlar korkmasın benim gibi koyu renk ojelere başladıktan sonra yani, çok moralim bozulmuştu, ek hiçbir şey yapmadan 1 hafta ya da 2 haftada eski güzel haline dönüyor tırnaklar renkli oje sürmeyince

hiiiiiiii tamam o zaman hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…