Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

aradığın rengi buldum hatta aldım
sürüp resim çekicem
bakalım aynısı mı

müsadenizle burdan söylemek istiyorum Amonra nın tanıttığı oje kurutucu makine malum siteye gelmiş bilginize ben bugün sipariş verdim ayrıca konad da var bir bakın derim belki hoşunuza gidebilir

şu ünlü flormar u33 ü aldım sonunda
çok güzel bir renk gerçekten de sürerken de ne kadar beceriksizliğime denk gelirse gelsin fırça izi olmadı hiç
ışık gördükçe renkten renge girdi ama silmesi uğraştırınca folyoya koştum

bir de louboutin manikürü yaptım ayakkabılarını almak nasip olmadı manikürüyle idrare ediyorum işte
daha uzun tırnaklarda daha da güzel gözüküyor
matlaştırıcı sürdüğüm halini de ekledim

şimdii merak ediyorum acaba neden kimse bir şey paylaşmıyor?
ayrıca bu sıcaklarda sandalet giyen sevgili hatunlar pedikürlü tırnaklarını neden saklıyorlar acaba bizlerden :44:

sadece ebrulinin videosuunu gördüm canm çok güzel ama çok zahmetli bi işmiş
ama denemek istedi canm yarn hemen uygulamaya geçiyorum hepsini yapmaya uğraşamazsamda serçe parmaklarıma yaparm

yaa bayıldm süpermş u33. folyo olayını anlamadm ama:26:

yaa bayıldm süpermş u33. folyo olayını anlamadm ama:26:

oje zor çıkıyordu ben de asetonlu pamukları tırnaklarımın üstüne yerleştirip folyoyla kapladım 3-4 dakika sonra da folyoyu bastırıp çekerek çıkardım
çok kolay çıktı öyle yapınca oje
makina hakkını veremedi gerçekten güzel bir oje aslında u serisi hep güzel galiba

kuzu roon asetonla folyaya da gere kalmıyo
ben hiç sıkıntı yaşamıyorum

kuzu roon asetonla folyaya da gere kalmıyo
ben hiç sıkıntı yaşamıyorum

zaza han çıkarmamda roon aseton da aldım ama henüz evdeki aseton bitmedi, geçen yaz almıştım sanırım kendinden geçmesi bu yüzden
asetonun uçup kaçmaması için ne yapmak lazım acaba? :44:

sadece ebrulinin videosuunu gördüm canm çok güzel ama çok zahmetli bi işmiş
ama denemek istedi canm yarn hemen uygulamaya geçiyorum hepsini yapmaya uğraşamazsamda serçe parmaklarıma yaparm

çok zahmetli değil aslında ojeler kurumadan şekil verip tırnağa geçirdikten sonra çabucak bitiyor bana iki elime aynı şekilde oje sürmekten kolay geliyor, sol elimi kullanma konusunda kendimi geliştirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…