:))))))))) yok canım hiçç bişecik olmuyooo ben evliyim bide ütelik çalışıyorumda ama maşallah bişicik olmuyo.hamur falan işlerinde ojelerimi çıkarıyorum güzelce temizleyip yapıyorum
saç yıkarken tırnagın deriye degmemesimi gerekio nedenkiii benim tırnaklarım kısada olsa banyo yaparken tırnaklarım deger deriyeee:26::26:
benim tırnaklarda iş yok desene
niyesini tam bilemiyorum da bendeki etkisi şöyle ki derimi yolup kanatıyorum uzun tırnakla yıkarken tırnaklarım hızar gibidir de bunun açıklamasını kılıç yapar gördüğünde muhtemelen :44:
konad için aradım şimdi bi yeri ama 10 lira diyo diskler 100 lira civarı olursa indirim yaparmış peh
hımmmmmm kanıyomu enteresan bende tam tersi yırtarcasına yıkarım saçımı allaha şükür bişe olmazz
ben disklerimi bornpretty den aldımmm konad die 10 tl vereme bi tane diske vallaaaa benim aldıklarımda çok güzellll hemdeee ben 2 disk 3 tane damga ojesi damgası ve sıyıracını set halinde kargoda dahil 19.50 ye aldımm yurtdışındann
ama yurt dışından getirebiliyo muyum ki gelir mi?
gelse alırım da...
gelio tabiki canm o yasak sadece bi site içinmiş.ama benim aldıgım siteden memnun kaldım ben 15 gün içinde elimdeydi yaniiii
sipariş vereli 1 ayaa yakın oluyo 10-15 gündürde bendeler işteeeeeeeee
a m o n r a kuzuuummmmm açtım konuyu
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-bayanlar-uskudara-giderken.html#post19769931
herkese duyuralım mı canlar balıkımda uğruyor buralara ilk buraya verdim linki hadi hayırlısı inşallah güzel bir buluşma olur
sayende bu topicdeki hatunların hepsi klinik destek almak zorunda kalacak
oje kaçakçılığına başlayabiliriz hep beraber nırnırınınımmm :82:
dün makro çekip koyarım demiştim ama makina gelene kadar sildim yeniden yaptım
yaşasın altın sarısı!
Eki Görüntüle 212116 Eki Görüntüle 212115
Amonra
Dün eminönüne gidip aseton işini çözdüm
Herhalde daha büyük boyu olsa onuda alıp çıkcaktım
Eki Görüntüle 212416 Eki Görüntüle 212417 uzun zamandır eklemiyordum resim işte size yeni inciler
süper başlayalım hemen ben kaçırırım siz etrafı kolaçan edin
sen bu ebru olayını kıvırdın kkuzu maşallah çok güzel:
maşallah nissanım süper olmuş
epeydir ihmal ediyodun affettik seni
bulışma var kız haftaya gelsene sen de
derya ben falan olcem o kesin şimdi
bi de sen olsan yetti gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?