• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

amonra burda ama ben yeni gördüm yeni mesajları valla
hal dermen yok sıcaklar çarptı beni
tırnağımda 3 gündür kırmızı oje
ne dayanıklı çıktı bana mısın demedi
şimdi ben onu çekip koysam ne olur
bildiğin kırmızı işte
sizler koyun çekirgeler
ben dinlenmedeyim nadasa bıraktım kendimi:1:

attachment.php

ssule07 canım şu ortadaki kırmızı ojenin numarası ne ?

~Bu arada A m o n r a , canım bayadır takip ediyorum başlığını sayende evi yine ojeyle doldurucam :9: çalışmaların çok güzel. Tam gaz devam :10: :71::71::71:

Güle güle kullan canım, çok güzeller...Bu arada lush kutusu ile çektiğin fotodaki ojeyi hala bulamadım:53:

pazarda ben de bulamadım kuzu ya aklımda alıcam sana ama
85 yok bi koyusu var o da bildiğin turuncu
ve ben o ojeyi nerden aldım hala hatırlayamıyorum
oje aldığım bi çok yere baktım yok

pazarda ben de bulamadım kuzu ya aklımda alıcam sana ama
85 yok bi koyusu var o da bildiğin turuncu
ve ben o ojeyi nerden aldım hala hatırlayamıyorum
oje aldığım bi çok yere baktım yok

İlla ki bir yerde bulunur kuzum, kaçmıyor ya...Hoş gerçi bu ara oje bile sürmüyorum...

Maşalllaah size yaa :17:
Ne kadar güzel her renkten ojeniz var, bende oje tutkunuyum sizin kadar olmasamda :9:

Madem ojeyi cok seviyorsunuz size birşey sormak istiyorum. Su siralar Küçük sırlarda Ayşegül mavi yeşil karışımı bir renk sürüyor tırnaklarına. Biliyormusunuz markasini ve numaralarını? :71:

Maşalllaah size yaa :17:
Ne kadar güzel her renkten ojeniz var, bende oje tutkunuyum sizin kadar olmasamda :9:

Madem ojeyi cok seviyorsunuz size birşey sormak istiyorum. Su siralar Küçük sırlarda Ayşegül mavi yeşil karışımı bir renk sürüyor tırnaklarına. Biliyormusunuz markasini ve numaralarını? :71:

küçük sırları takip etmediğim için bilemiyorum rengi
ama bi resmi falan varsa görebilirsem fikir yürütebilirim sanırım:34:

Teşekkür ederim Amonra.
Simdi google da bir yazı gördüm..

son dönemde pek bir moda, en bir trendy olan oje rengi. öyle ki girdiğim kozmetik mağazalarının oje satan bölümlerinde kızlar hep bunu soruyordu ve ne yazık ki bulamıyordu.
ayşe özyılmazel'in düğününde parmağındaki oje rengidir kendisi. ama asıl patlamayı küçük sırlar'daki ayşegül'ün parmaklarında görülmesiyle yapmıştır.

Renk yeşil değil bildiğin turkuazmiş :26: :9: Örnek gönderiyorum.

$Bergamo.jpg

$DSCN4805.JPG

Acaba heryerde bulabilirmiyim bu rengi. 1 hafta sonra tatile gideceğimde tam yaz rengi. Bayıldım bu tonlara.

Elf Kozmetik de buldum o rengi, hatta sipariş bile verebiliyormussun :9:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Back