• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

:))))))))) yok canım hiçç bişecik olmuyooo ben evliyim bide ütelik çalışıyorumda ama maşallah bişicik olmuyo.hamur falan işlerinde ojelerimi çıkarıyorum güzelce temizleyip yapıyorum

saç yıkarken tırnagın deriye degmemesimi gerekio nedenkiii benim tırnaklarım kısada olsa banyo yaparken tırnaklarım deger deriyeee:26::26:

benim tırnaklarda iş yok desene :1:
niyesini tam bilemiyorum da bendeki etkisi şöyle ki derimi yolup kanatıyorum uzun tırnakla yıkarken tırnaklarım hızar gibidir de bunun açıklamasını kılıç yapar gördüğünde muhtemelen :44:

konad için aradım şimdi bi yeri ama 10 lira diyo diskler 100 lira civarı olursa indirim yaparmış peh

benim tırnaklarda iş yok desene :1:
niyesini tam bilemiyorum da bendeki etkisi şöyle ki derimi yolup kanatıyorum uzun tırnakla yıkarken tırnaklarım hızar gibidir de bunun açıklamasını kılıç yapar gördüğünde muhtemelen :44:

konad için aradım şimdi bi yeri ama 10 lira diyo diskler 100 lira civarı olursa indirim yaparmış peh

hımmmmmm kanıyomu enteresan bende tam tersi yırtarcasına yıkarım saçımı allaha şükür bişe olmazz:1::1::1:

ben disklerimi bornpretty den aldımmm konad die 10 tl vereme bi tane diske vallaaaa benim aldıklarımda çok güzellll hemdeee ben 2 disk 3 tane damga ojesi damgası ve sıyıracını set halinde kargoda dahil 19.50 ye aldımm yurtdışındann :69::69:

hımmmmmm kanıyomu enteresan bende tam tersi yırtarcasına yıkarım saçımı allaha şükür bişe olmazz:1::1::1:

ben disklerimi bornpretty den aldımmm konad die 10 tl vereme bi tane diske vallaaaa benim aldıklarımda çok güzellll hemdeee ben 2 disk 3 tane damga ojesi damgası ve sıyıracını set halinde kargoda dahil 19.50 ye aldımm yurtdışındann :69::69:

ama yurt dışından getirebiliyo muyum ki gelir mi?
gelse alırım da...

sipariş vereli 1 ayaa yakın oluyo 10-15 gündürde bendeler işteeeeeeeee

iki tane disk beğendim ben ordan ama bu 10 lira olan özgürce pazarlamada bisssüüürü disk var yahu
orda neden az ki ):
disk sıyıraç bi de damga almak lazım di mi?
damga yaparken ki ojenin onların sattığından farklı olması sorun mu oluşturuyo acaba?

dün makro çekip koyarım demiştim ama makina gelene kadar sildim yeniden yaptım
yaşasın altın sarısı!
$DSCF1075.jpg $DSCF1079.jpg

Amonra :62:

Dün eminönüne gidip aseton işini çözdüm :66:

Herhalde daha büyük boyu olsa onuda alıp çıkcaktım :64:

Eklentiler

• $2011-06-19 08.15.25.jpg
    $2011-06-19 08.15.25.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 57
dün makro çekip koyarım demiştim ama makina gelene kadar sildim yeniden yaptım
yaşasın altın sarısı!
Eki Görüntüle 212116 Eki Görüntüle 212115

sen bu ebru olayını kıvırdın kkuzu maşallah çok güzel

Amonra :62:

Dün eminönüne gidip aseton işini çözdüm :66:

Herhalde daha büyük boyu olsa onuda alıp çıkcaktım :64:

enee sen resmen bidon almışsın bak bu daha iyi benim aldığım bi küçüğü
kaç lira bu ben de bu boy alayım bidakine

Eki Görüntüle 212416 Eki Görüntüle 212417 uzun zamandır eklemiyordum resim işte size yeni inciler

maşallah nissanım süper olmuş
epeydir ihmal ediyodun affettik seni
bulışma var kız haftaya gelsene sen de
derya ben falan olcem o kesin şimdi
bi de sen olsan yetti gari:60::60:

:60::60::60: süper başlayalım hemen ben kaçırırım siz etrafı kolaçan edin:60::60:

sen bu ebru olayını kıvırdın kkuzu maşallah çok güzel:

tamam ben gözcülük yaparım telsizim de olacaktı evde bi yerde
kğıkkıkk amonra giriş yaptı kğıkkğokk kapıları kontrol edin :60::60:

bugün de üşenmezsem yapıp çekerim fotoğrafını 4 tane sedefli oje aldım dün güzel olurlar diye tahmin ediyorum teşekkür ederim beğenmenize sevindim :69:
sevgilim tırnaklarıma bakıp bakıp daha neler yapacaksın merak ediyorum dedi durdu dün :62:

duyun beni canlar
isviçreden getirtme gibi bi durum var konad disklerini ve fakat ben 11 tane disk beğendim oralarda fiyatı ne kadardır ki acaba ona göre elesem :44:

enee sen resmen bidon almışsın bak bu daha iyi benim aldığım bi küçüğü
kaç lira bu ben de bu boy alayım bidakine

5 lt lik bidon evet :60: kocamla gittik eminönüne göya ben istanbulu gezicem görücem :34: o etrafı gezdirmeye çalışıyor bense zazahanı arıyom çaktırmadan neyse en sonunda buldum dedim bir daha buraya ne zaman gelebilirim belli olmaz al bidonu çık :27:
fiyatı 25tl bence taşıyabilirsen al bir kere dursun kenarda her daim lazım nasılsa :34:

bugün ebru denedim yine alta koyu mat renk süreyim de yaptığım belli olsun dedim
sürdüğüm renge de bayıldım ama ebrulu halini hiç de beğenmedim :63:
$page.jpg

banta çıkan yerler daha güzel değil mi ama yaaaa :1:

sildim onları french yaptım işaret parmağıma da boncuk kondurdum :1:
da ben bantla kalemle ya da ince uçlu fırçayla yapmadım boncuğu da frenchi de ojelerin kendi fırçalarıyla yapıyorum hep :31: $DSCF1103.JPG

maşallah nissanım süper olmuş
epeydir ihmal ediyodun affettik seni
bulışma var kız haftaya gelsene sen de
derya ben falan olcem o kesin şimdi
bi de sen olsan yetti gari:60::60:

Hııı beni sattın sen iyiden iyiye :14::14::14::14: Neyse Üsküdar sahiline vurmuş yüzgeçleri ojeli bir kılıçbalığı görürseniz anlayın ki o benimdir:43:

Back