süper bayılıyorum bu renge bende var
kaç kişi yolda sormuştur bu ne marka ne numara diyesana da çok yakışmış
bak benim en büyük hatamda o sanırım yaaa bende videolardaki gibi şekil vermeye çalıştımm tabiki beceremedimmmdur yakından çekeyim bende küçük makinamı bulayım da makro çekimle olmayınca anlaşılmayacak
tazecik ojeler almam lazım
sedefli renkler muhteşem oluyo altın sarısı sedefli beyaz vs vs vs her tırnağım ayrı oldu zaten
ama sen hep koyu renkler kullanmışsın ondan bence araya sedefli açık renk daha çok katsaydın hem üst üste renk atıp da şekil veremedim bi türlü videodaki gibi :44:
seninkide güzel olmuş ama koyu renk olduğu için fazla belirgin durmamış bence
yoksageyt güzel
yani bence çok güzel olmuş
mütavizi olcam diye yeme bizi
ama zahmetli ya
parmaklara bulaşıyo falan ortalık kirleniyo
yok yok ben temiz işlerin adamıyım
bak benim en büyük hatamda o sanırım yaaa bende videolardaki gibi şekil vermeye çalıştımm tabiki beceremedimmm
evet koyu renk hep zaten o koyu renkleride suda dagıtana kadar canım çıktııı bendeee barronun dedigi gibi parmaklarıma çıkan desenlere bayıldımmmm hatta ööle bırakıcaktım nerdeyseee
hatunlar aşmış ya da ojeleri çok sıvı yani de dün bütün ojeleri suya attım yumurta sarısı kıvamında haşlanıp da yukarı çıkanlar hep opak olanlardı sedefli renkler çok güzel dağılıyo sedefe ağırlık vermek lazım
kına gecelerinde elleri ojelesinler bence daha güzel ooooooooooooh rengarenk desen desen
minnacıcık tırnağa çıkan desen ne ki elimi batırasım geldi içine
ya süper ojelere bakarken kuyumcu vitrini izleyen hatunlar gibi değişik bi haz alıyorum
daha çok oje daha daha daha
bak ben bu fikriiiii tutttummmmmmmmmmmmmm kınayıda hiç sevmem ama ojeee ölemiii demiiiiiiiiiiiii bencede kına gecelerinde ojeleri suya damlatıpp gelinlerin ellerini batırsınlarrr ojeyeeeeeeeeeeeee
aynen aynen yapmak lazım aslında ben o ojelerin içine bi şeyler sokup kaplama yapmayı da düşündüm denemek lazım kitap ayracı mı yapsam kendime
süper eglenceli fikirler varrrrrrrrrrrrr sende yaaaaaaaaa
bak bide birinden duydummmdaaa bu su teknigini kızın teki direk tırnagının üzerine yapıomuşşşş farklı renkte ojeleri ufacık damlatıyomuş tırnagına sonrada kürdanla karıştırıp şekil veriomuş fimo gibi kabarıkta durur
izledim onu da izledim ama oje o kadar kalın sürülünce kaç saatte kuruyacak ki?
takıcılıkta kullanılan kabartma aletine benzer bi şeyle yaptı benim izlediğimde ama o çok zahmetli hem de faal kullandığın eline nasıl yapacaksın ki desen çizmeyi?
ben beceremem şahsen bi de desen çizdiğinde boşalan yerleri o aparatla tekrar doldururuyo çok zahmetli geldi
yeni hedefim oje ebrusu
link atsana yaaa ben hiçç görmemiştimmm bide yenide olsa oje koleksiyoncusu olucamm tüüüüüü bana
146 tane ojem var benimmm sende kaçtane varrrrr
bilmem saymadım sayamadım
o kadar çok ki şu filmde altınları sayarken karıştırıp durmaları gibi
benim ojelerim az cık 2 haneyi geçmeye de niyetim yok zaten ayda en fazla bi hafta ojelenen tırnaklarıma fazla bile
kırmızı ruj koleksiyonumu göstereyim sana
bak o bendede varrrrrrrrrrr bayılırım kırmızı rujaaaaaaaaaaaaaaa
yolladım linki mesaj attım özelden
hayır ben bi de kapalıyım sırf evde sürmek için kırmızının her tonu rujum var
annem şükür kapalısın açık olsan yanmıştık der durur zaten
geldi geldi saol cicim şahane şeyler varmış burdaaaaaaa
eve gidipp oje süresim geldi yaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
evet ama kadının tırnaklarının uzunluğu iğrenç bence
o tırnaklarla yemek falan yapmıyodur heralde
cnm ona göre bakımını ve temizligini yapıyodun benim tırnaklarımda çok uzun ama hergün iki kere fırçalıyorum onları güselceeeee
aman tanrım
ben böyle tırnakla bi şey yapamam yahu canım sıkıldıkça kurabiye kek börek vs yapıyorum hamurun içine elimi soktuğum an pıtır pıtır kırılır
hem de saç yıkarken tırnağın saçlı deriye değmemesi lazım mümkün mertebe onu nasıl halledelim hı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?