Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

bak benim en büyük hatamda o sanırım yaaa bende videolardaki gibi şekil vermeye çalıştımm tabiki beceremedimmm
seninkide güzel olmuş ama koyu renk olduğu için fazla belirgin durmamış bence
yoksageyt güzel

evet koyu renk hep zaten o koyu renkleride suda dagıtana kadar canım çıktııı bendeee barronun dedigi gibi parmaklarıma çıkan desenlere bayıldımmmm hatta ööle bırakıcaktım nerdeyseee

yani bence çok güzel olmuş
mütavizi olcam diye yeme bizi
ama zahmetli ya
parmaklara bulaşıyo falan ortalık kirleniyo
yok yok ben temiz işlerin adamıyım

yok beeeeeeeee yakından görsen anlarsın ojelerin üstünde baloncuklar var ahahah
bilmiyorum da ben normal oje sürerken annem kardeşim o arada bi şey bulur napar eder iş çıkarır batar o ojeler izli gezerim ya da fırça izi olur
bunda büyücü gibi çanağın başına oturup da şekil çizdiğimi görünce ürküp ellemediler yaptım rahat rahat
taze oje alıp tekrar denemelere devam edicem aşamalı fotoğraf çekerim hatta koyarım buraya dombul dombul ellerimi

hatunlar aşmış ya da ojeleri çok sıvı yani de dün bütün ojeleri suya attım yumurta sarısı kıvamında haşlanıp da yukarı çıkanlar hep opak olanlardı sedefli renkler çok güzel dağılıyo sedefe ağırlık vermek lazım
kına gecelerinde elleri ojelesinler bence daha güzel ooooooooooooh rengarenk desen desen
minnacıcık tırnağa çıkan desen ne ki elimi batırasım geldi içine

bak ben bu fikriiiii tutttummmmmmmmmmmmmm kınayıda hiç sevmem ama ojeee ölemiii demiiiiiiiiiiiii bencede kına gecelerinde ojeleri suya damlatıpp gelinlerin ellerini batırsınlarrr ojeyeeeeeeeeeeeee

bak ben bu fikriiiii tutttummmmmmmmmmmmmm kınayıda hiç sevmem ama ojeee ölemiii demiiiiiiiiiiiii bencede kına gecelerinde ojeleri suya damlatıpp gelinlerin ellerini batırsınlarrr ojeyeeeeeeeeeeeee

aynen aynen yapmak lazım aslında ben o ojelerin içine bi şeyler sokup kaplama yapmayı da düşündüm denemek lazım kitap ayracı mı yapsam kendime

aynen aynen yapmak lazım aslında ben o ojelerin içine bi şeyler sokup kaplama yapmayı da düşündüm denemek lazım kitap ayracı mı yapsam kendime

süper eglenceli fikirler varrrrrrrrrrrrr sende yaaaaaaaaa

bak bide birinden duydummmdaaa bu su teknigini kızın teki direk tırnagının üzerine yapıomuşşşş farklı renkte ojeleri ufacık damlatıyomuş tırnagına sonrada kürdanla karıştırıp şekil veriomuş fimo gibi kabarıkta durur

izledim onu da izledim ama oje o kadar kalın sürülünce kaç saatte kuruyacak ki?
takıcılıkta kullanılan kabartma aletine benzer bi şeyle yaptı benim izlediğimde ama o çok zahmetli hem de faal kullandığın eline nasıl yapacaksın ki desen çizmeyi?
ben beceremem şahsen bi de desen çizdiğinde boşalan yerleri o aparatla tekrar doldururuyo çok zahmetli geldi
yeni hedefim oje ebrusu

link atsana yaaa ben hiçç görmemiştimmm bide yenide olsa oje koleksiyoncusu olucamm tüüüüüü bana

146 tane ojem var benimmm sende kaçtane varrrrr

link atsana yaaa ben hiçç görmemiştimmm bide yenide olsa oje koleksiyoncusu olucamm tüüüüüü bana

146 tane ojem var benimmm sende kaçtane varrrrr

bilmem saymadım sayamadım
o kadar çok ki şu filmde altınları sayarken karıştırıp durmaları gibi
benim ojelerim az cık 2 haneyi geçmeye de niyetim yok zaten ayda en fazla bi hafta ojelenen tırnaklarıma fazla bile
kırmızı ruj koleksiyonumu göstereyim sana

bak o bendede varrrrrrrrrrr bayılırım kırmızı rujaaaaaaaaaaaaaaa

evet ama kadının tırnaklarının uzunluğu iğrenç bence
o tırnaklarla yemek falan yapmıyodur heralde

cnm ona göre bakımını ve temizligini yapıyodun benim tırnaklarımda çok uzun ama hergün iki kere fırçalıyorum onları güselceeeee

Eklentiler

• $5.JPG
    155,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $Yeni Resim.JPG
    141,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $ff.JPG
    143,1 KB · Görüntüleme: 71
cnm ona göre bakımını ve temizligini yapıyodun benim tırnaklarımda çok uzun ama hergün iki kere fırçalıyorum onları güselceeeee

aman tanrım
ben böyle tırnakla bi şey yapamam yahu canım sıkıldıkça kurabiye kek börek vs yapıyorum hamurun içine elimi soktuğum an pıtır pıtır kırılır
hem de saç yıkarken tırnağın saçlı deriye değmemesi lazım mümkün mertebe onu nasıl halledelim hı ?

ya bi de geçtiğimiz sayfalarda gördüm amonra konad disklerinde indirim olan bi siteden bahsetmiş o site nedir acaba özelden gönderir misiniz indirim falan tabi yoktur artık da alanlar olmuş en azından güvenilir demek ki
indirim olan yer varsa o daha da güzel olur tabi

:))))))))) yok canım hiçç bişecik olmuyooo ben evliyim bide ütelik çalışıyorumda ama maşallah bişicik olmuyo.hamur falan işlerinde ojelerimi çıkarıyorum güzelce temizleyip yapıyorum

saç yıkarken tırnagın deriye degmemesimi gerekio nedenkiii benim tırnaklarım kısada olsa banyo yaparken tırnaklarım deger deriyeee:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…