Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

tırnakların şeklini boşverin rengi göstermek istedim ama yükleyemedim güzelmiş hoşuma gitti renk
nar çiçeği rengimi bana öyle geldi sizcede öylemi ?

Cosmoshop 011

şimdi görünüyordur umarım :26:

Eklentiler

• $2011-05-16 17.12.41.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $2011-05-16 17.13.29.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 45
amonra bebişim sana bi şey danışmak istiyorum ... dün oje kurutucu aldım alix avien bu gün deniyim dedim çok tırıt geldi bana böyle su gibi bi şey sürme çubuğu ile sürünce ojeyi siliyor damlatınca da yarısı dökülüyor ... ben bi şey anlamadım bu işten lütfen beni aydınlat bebişim :26:

alix avieni kullanmadım ama kalyonun spreyini kullandım yaglı yaglı oluyodu oje yüzeyi çok hoşuma gştmediii resimde gördügünü dün aldımmm vede bayıldımmmm kocaman bi şişe vede fiyatı 8,90 gratis diye bi market varya ordan bulabilirsin markasıda flormarrrr

ay çok sağ olun kızlar ya ... benimki de iğrenç bi şey söyliyim de kimse almasın ... peki canım bu ojeyi ne kadar sürede kurutuyor ... bir de ojenin kalıcılığını arttırıyor mu ? ...

ay çok sağ olun kızlar ya ... benimki de iğrenç bi şey söyliyim de kimse almasın ... peki canım bu ojeyi ne kadar sürede kurutuyor ... bir de ojenin kalıcılığını arttırıyor mu ? ...

canım ben hergün ojelerimi degiştirdigim için kalıcılıgını uzatıyormu bilmiyorum.:26::26::26:
ama nekadar sürede kuruttugunu söyliyim hemen ben ojeleri sürdükten sonra bi 30 sn bekleyip sıkıyorum ve 1 dk içinde hiç bozulmuycak şekilde kuruyooo zorlu ojeler bileeeayrıca hoş bi limon kokusu var içerigindeeee

ben bazen renk daha farklı görünsün diye bi kaç kat sürüyorum acaba onlarda da işe yarar mı

süpermiş banada lazım böyle bişey hemen alayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…