Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

canım al videoları ve açıklamayı ekledim senin için

offf, ağzım sulanarak izledim ebru videosunu ama sadece 1 parmak için o kadar uğraşmak gözümü korkuttu ne yalan söyleyeyim :18::18: ve sağ elime hayatta yapamam:84:

sünger baskısında hani en koyu maviyi de sürdükten sonra pırıltılı yoğun kıvamlı bir mavi sürdü ya, o farklı bir şey miydi, oje miydi, çok yoğundu kıvamı da?:44: bir de -ay ben de çok sordum :78:- illa simli, parıltılılarla mı olur sünger baskısı

o su sadece su canım yalnız içme suyu olması lazım
çeşme suyuyla ojeler nedense dibe batıyo tatlım

ya kireç ya ph derecesi herhalde, belki o ikisi de aynı nedene bağlıdır bilmiyorum ki

simli bi oje sürdü canım
bak canım çekti yapıcam bi sünger baskı
aşamalı olarak aslında o kadar kolay ve eğlenceli ki
ama ne tonlarda yapsam
var mı bi fikrin kuzu

ay kızlarr ebru çalışmasını denedim çok güzel oldu yaa..ama her parmağıma aynı renkler tutmadı..yaparken kendimi kaybetmişim bütün tırnaklar rengarenk oldu ama sevdim valla sünger baskıyı da yapıcam hadi bakalım.

ben sağ elimdeki tırnaklara sürmeyi 5 senede ancak öğrendim hatun olayı aşmış yahu 20 sende çözerim bu olayıda...

Amonrikkkkk ojeye aşermek diye bir şey var kesin! Hem bunun için hamile olmak da gerekmiyor! Yeni bir marka ve yeni ojeler keşfedesim var fena halde. Keşfedilmedik oje de bırakmadık ne yapıcas yaw?

Amonrikkkkk ojeye aşermek diye bir şey var kesin! Hem bunun için hamile olmak da gerekmiyor! Yeni bir marka ve yeni ojeler keşfedesim var fena halde. Keşfedilmedik oje de bırakmadık ne yapıcas yaw?

süvaride yeni ojeler var
çatlayan oje yapmış golden rose sarıdan yeşile her renk var
daha almadım ama alıcam
pastel matlaştırıcı çıkarmış
elite çatlayan oje yapmış
ben yeni şeyler keşvettim
sanki elektiriği keşfetmiş gibi mutluyum gururluyum

Desene ben China Glaze'de mor ve gri çatlayan oje bulup boşuna almışım! Yeşil çatlayan oje çok güzel olabilir hmm almam lazım! :)
Ya Süvari'de C. Arley holoların hepsinden getirtip satsalar ya neden satmıyorlar? Bende sadece 2 ojesi var ve beğendim, keşke diğer renkleri de gelse. Tabii yeni ojelere bakmaya Süvari'ye gideceğim, vakit bulursam bu hafta uğrarım ama ben gitmeden kesin hepsi bitmiş olur. :)))

holografik yine bi kaç tane vardı geldiği gibi bitiyo sanırım ben kırmızı holo buldum bi tane aldım
yeşil sarı çatlayan vardı ama gri var mıydı bilmiyorum kuzu mor da vardı sanırım

ben hergün gittiğim için yakalıyorum canım
özellikle istediğin bişey varsa ben alayım

C. Arley holo olanlardan yakalarsan alır mısın lütfennn? Ben bugün senle yazıştıktan sonra üşenmedim gittim bakmaya ama tek bir tane yoktu, şu yeni çatlayanlardan aldım bi de Pastel'in matlaştırıcısını. C. Arley köşesini didik didik ettim tek bir tane bile bulamadım. İlk gittiğimde 2 tane bulup almıştım açık mavi ve açık taba rengi.

tamam canım ne renk olursa olsun holo bulursam alıcam sana mutlaka

tırnakların şeklini boşverin rengi göstermek istedim ama yükleyemedim güzelmiş hoşuma gitti renk
nar çiçeği rengimi bana öyle geldi sizcede öylemi ?

Cosmoshop 011

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…