teşekkür ederim ustalarımın izinden gidiyorum
Amonra
lush lemony kremi nasıl kullanıcaz hergünmü sürmek lazım tırnak etleri için şimdi aklıma geldide :44:
Merhaba arkadaşlar... Finallerine rağmen 4 gündür topiğinizi okuyorum ve bu da her gün okuldan gelirken watsons a gitmekle sonuçlandı. Sizlerinkine kıyasla çok az fakat aynı evi paylaştığım kardeşlerime göre çok fazla ocem oldu benim de...Sonunda bu sayfaya kadar geldiğim için ben de birşeyler paylaşmak ve sizlere katılmak istedim... Tabii kabul edersenizAmonraa sen gerçekten bir oje perisisin ve benim gibi bir yeteneksize ilham vererek güsel güsel ojeler almama hatta zamanla onları güzel bir şekilde sürmeme yardımcı oldun farketmeden...
Hepinize çok teşekkürler kızlaar öpüldünüz
canım benim
hayatına ufacık da olsa bi keyif renk gelmesine katkım olduysa ne mutlu bana
her zaman gel kendi topiğin gibi
ojelerinin resimlerini de finallerin bitince koy mutlaka
merakla bekliyorum
küçük bütçelerle koleksiyon yapabilirsin tatlım
merakla bekliyorum
küçük bütçelerle koleksiyon yapabilirsin tatlım
Merhaba arkadaşlar... Finallerine rağmen 4 gündür topiğinizi okuyorum ve bu da her gün okuldan gelirken watsons a gitmekle sonuçlandı. Sizlerinkine kıyasla çok az fakat aynı evi paylaştığım kardeşlerime göre çok fazla ocem oldu benim de...Sonunda bu sayfaya kadar geldiğim için ben de birşeyler paylaşmak ve sizlere katılmak istedim... Tabii kabul edersenizAmonraa sen gerçekten bir oje perisisin ve benim gibi bir yeteneksize ilham vererek güsel güsel ojeler almama hatta zamanla onları güzel bir şekilde sürmeme yardımcı oldun farketmeden...
Hepinize çok teşekkürler kızlaar öpüldünüz
Ahhh ahh bu işler böyle başlıyor işte...3 ay evvel sanırım, 3 renk ojem vardı, birde annemin kullandığı renk eder 4...Şimdi 800 kusur ojem var hangi rengi ararsan...Ama itiraf etmeliyim ki muhteşem bir renk terapisi, en sıkıntılı olduğun anlarda çıkartıyorum raftan 2 tatlı renk, değmesinler keyfime...Bana bu sevgiyi ve bu terapi yöntemini aşıladığın için teşekkürler Amonra'm...
sizde bnm ocelerime bakınnn panter emel oldum ki bennn
Eki Görüntüle 204628 Eki Görüntüle 204629
bi kaç saat önce sürmüştü ablammmm
aynen katılıorum. sıkıntılarımı alıor bu ojeler. paylaşımlarınız için herkese tşkler. başta amonra
amonra çatlayan ocen var mı senin
sünger baskıyı anlatcan mıı
ocelerime yorum yapcan mııı
amonraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?