Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

ronyam süper olmuş renk en sediğim renklerden biri ve sana da çok yakışmış fıstığım

canım sanırım sayfa 11 de kese kağıdının üzerine gazete kağıdıyla yapılmış ojeler var
ben onlara bayıldım bide ebruli olanlar var onlara

uuooff bayıldım bayıldım abartısız 100 sayfa okudum artık gözlerim isyan etti :)
amonra ben de arada sürüştürüp ekleyeyim iznin olursa

Çoğu sayfaya baktım o kadar güzel renkler paylaşmışsın ki arayıp da bulamadıklarımı hemen not ettim.
Kendi tarzını yaratmış olman da ayrı bir güzellik, çok iyi bir konu olmuş teşekkürler

annemden sonra en çok güldüğüm annelerden biri seninki biliyorsun di mi kılıcım balığım küsmelerini yerim ben onlarınnn

48 ve 128 bu kış en çok kullandığım kırmızılarrr ve güneşli günler kendini gösterince de 228 e geçtim daha koyu süper oluyor

cimri değil tutumlu derler ona

Canım manikürcüne vermek yerine içine 2 damla siyah damlatsan mesela rengi daha koyu olmaz mı belki bu şekilde hoşuna gider Demokrasilerde çareler tükenmez dene derim...

kırmızı sevgilimin en sevdiği oce rengi

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler
insan kasımpaşalı olunca

uuooff bayıldım bayıldım abartısız 100 sayfa okudum artık gözlerim isyan etti :)
amonra ben de arada sürüştürüp ekleyeyim iznin olursa

insan kendini durduramıyor bir başlayınca bilirim, ben de işk bulduğumda öyle olmuştum

beğenmene çok sevindim çok incesin teşekkür ederim

tekniği çok kolay bulaşık süngerinden bi parça kesip
ojeyi tırnağına bu süngerle yediriyosun
oje fırçaya değil süngere alınıyo gerisi yaratıcılığına kalmış

[video=youtube;09SK69mb8uo]http://www.youtube.com/watch?v=09SK69mb8uo[/video]

[video=youtube;WBYfrRNJpJA]http://www.youtube.com/watch?v=WBYfrRNJpJA&feature=fvwrel[/video]

bunu görmüştüm Amonra'm ama nasıl yapıldığını ayrıntılı anlattığın bir sayfa var sanmıştım ben pardon.

canım vardı bi kaç sayfada geri de videosuyla beraber
uygulamalı olarak

canım al videoları ve açıklamayı ekledim senin için

canım al videoları ve açıklamayı ekledim senin için

canım ya inanılmazz derecede teşekkür ediyorum!!!
süpermiş valla. ebruli çalışmasına acayip bayıldım. o kabın içindeki su nasıl bir su acaba bilgin var mı? yani katkılı bir su mu yoksa normal saf şu içtiğimiz sulardan mı? katkılı suysa içinde ne katkısı var? çok soru sordum sana da zahmet verdim ama merakımı hoş gör :26:
şu ekleyeceğim resimdeki ojenin nasıl yapıldığını merak ediyordum. meğersem sünger baskısıymış.bu sayede öğrenmiş oldum.tekrar teşekkür ediyorum.

o su sadece su canım yalnız içme suyu olması lazım
çeşme suyuyla ojeler nedense dibe batıyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…