• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Sen yaşıyor musunnnn? :52: Nerelerdesin kızım sen? İnsan bi akşam bile açmaz mı msn'i... Valla ben ümidi kestim artık senden. :37:

Yaşar, ne yaşar ne yaşamaz deme hakkımı kullanıyorum:1::1::1: Saat sabahın 05:24 ü, bütün gece ders çalıştım son bir aydır hep böyle, başkada bir şey yapmaya halim kalmıyor...İhmal ettim sizi kusura bakmayın kızlar ama içim rahat etmiyor çalışmayınca...Cumartesi son sınav ve Pazar özgürlüğümü ilan edeceğim artık...Azzzz sonra....

:16::16::16::16:

fotoraf0416.jpg

bu da çatlayan ojem
altında golden rose 176 var

Bu nasil bisey ya cok merak ettim simdi :)

Önce altta ki sürüyorsun sonra üsttekini öylemi?

Peki nasil böyle parca parca oluyor sonra?

Yani maniküre gitmene gerek kalmiyordur senin dimi herseyini kendin yapiyorsun :nazar:

Yaşar, ne yaşar ne yaşamaz deme hakkımı kullanıyorum:1::1::1: Saat sabahın 05:24 ü, bütün gece ders çalıştım son bir aydır hep böyle, başkada bir şey yapmaya halim kalmıyor...İhmal ettim sizi kusura bakmayın kızlar ama içim rahat etmiyor çalışmayınca...Cumartesi son sınav ve Pazar özgürlüğümü ilan edeceğim artık...Azzzz sonra....

Hadi bakalım, kolay gelsin sana Kılıçbalığım. :) Özledim çok, ama dayanırım 3-5 gün daha. :61:

Son düzenleme:

baligim kolay gelsin umarim sinavlarin iyi gecer calis calis yine calis...

kizlar nasilsiniz valla ben de en yogun donemi geciriyorum islerle bogusuyorum:33: ozledim sizi... amonra sen nasilsin kuzu...

Hadi bakalım, kolay gelsin sana Kılıçbalığım. :) Özledim çok, ama dayanırım 3-5 gün daha. :61:

Çoğu gitti azı kaldı tatlım, bende özledim...

baligim kolay gelsin umarim sinavlarin iyi gecer calis calis yine calis...

Çok teşekkürler tatlım, bu gün 3. gün, iyi gidiyor şükür...Meleklerim yanımda, mutluyum, huzurluyum ve güvendeyim...

Bu nasil bisey ya cok merak ettim simdi :)

Önce altta ki sürüyorsun sonra üsttekini öylemi?

Peki nasil böyle parca parca oluyor sonra?

Yani maniküre gitmene gerek kalmiyordur senin dimi herseyini kendin yapiyorsun :nazar:

o ojenin marifeti canım
çatlayan oje ondan öyle şekilli oluyo:34:

asıl sen yaşıyo musun biz açıyoruz da noluyo sanki:63:
gıcık küsüm ben sana:63:

Ay vallahi tipik yengeçsin he, aynı benim kızım. :))) Yaw ben seni ne zaman msn'de görsem merhaba diyorum bi kerecik de önce sen de ayol! :))) Küsme bana ayrıca, sev beni, şu sıralar sevilmeye pek ihtiyacım var. :)))

Ay vallahi tipik yengeçsin he, aynı benim kızım. :))) Yaw ben seni ne zaman msn'de görsem merhaba diyorum bi kerecik de önce sen de ayol! :))) Küsme bana ayrıca, sev beni, şu sıralar sevilmeye pek ihtiyacım var. :)))

seviyorum kız az trip atayım dedim sadece
öyle koşturuyorum ki bu aralar kuzu
hele iş yerinde sıkı yönetim var kaç gündür
evde de biliyosun koşturmaca:36:

Kıyamam sana ben:16::16::16:

seviyorum kız az trip atayım dedim sadece
öyle koşturuyorum ki bu aralar kuzu
hele iş yerinde sıkı yönetim var kaç gündür
evde de biliyosun koşturmaca:36:

Evet kedileri ikiledi bu arada 2 tane zıpçıktısı oldu Amonra'nın :1::1::1:

amonra başardım artık yemiyorum tırnaklarımı :8:

oje süre süre uzadı birde baktım ki uzamışşşşş:52:

Eklentiler

• $2011-06-02 14.42.38.jpg
    $2011-06-02 14.42.38.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 39