Sınavlar bittiyse ben kimin sınavlarına giriyorum
Kuzum sadece aöf bitti, dün örgün sınavlarım başladı nalları dikmek üzereyim
e izninle yuh diyorum
bitsin şu okullar sana daha okul falan yok
yeter bu kadar diploma
Sınavlar bittiyse ben kimin sınavlarına giriyorum
Kuzum sadece aöf bitti, dün örgün sınavlarım başladı nalları dikmek üzereyim
Sen yaşıyor musunnnn?Nerelerdesin kızım sen? İnsan bi akşam bile açmaz mı msn'i... Valla ben ümidi kestim artık senden.
bu da çatlayan ojem
altında golden rose 176 var
Yaşar, ne yaşar ne yaşamaz deme hakkımı kullanıyorumSaat sabahın 05:24 ü, bütün gece ders çalıştım son bir aydır hep böyle, başkada bir şey yapmaya halim kalmıyor...İhmal ettim sizi kusura bakmayın kızlar ama içim rahat etmiyor çalışmayınca...Cumartesi son sınav ve Pazar özgürlüğümü ilan edeceğim artık...Azzzz sonra....
Yaşar, ne yaşar ne yaşamaz deme hakkımı kullanıyorumSaat sabahın 05:24 ü, bütün gece ders çalıştım son bir aydır hep böyle, başkada bir şey yapmaya halim kalmıyor...İhmal ettim sizi kusura bakmayın kızlar ama içim rahat etmiyor çalışmayınca...Cumartesi son sınav ve Pazar özgürlüğümü ilan edeceğim artık...Azzzz sonra....
Hadi bakalım, kolay gelsin sana Kılıçbalığım. :) Özledim çok, ama dayanırım 3-5 gün daha.
baligim kolay gelsin umarim sinavlarin iyi gecer calis calis yine calis...
Sen yaşıyor musunnnn?Nerelerdesin kızım sen? İnsan bi akşam bile açmaz mı msn'i... Valla ben ümidi kestim artık senden.
Bu nasil bisey ya cok merak ettim simdi :)
Önce altta ki sürüyorsun sonra üsttekini öylemi?
Peki nasil böyle parca parca oluyor sonra?
Yani maniküre gitmene gerek kalmiyordur senin dimi herseyini kendin yapiyorsun
kizlar nasilsiniz valla ben de en yogun donemi geciriyorum islerle bogusuyorumozledim sizi... amonra sen nasilsin kuzu...
asıl sen yaşıyo musun biz açıyoruz da noluyo sanki
gıcık küsüm ben sana
Ay vallahi tipik yengeçsin he, aynı benim kızım. :))) Yaw ben seni ne zaman msn'de görsem merhaba diyorum bi kerecik de önce sen de ayol! :))) Küsme bana ayrıca, sev beni, şu sıralar sevilmeye pek ihtiyacım var. :)))
Ay vallahi tipik yengeçsin he, aynı benim kızım. :))) Yaw ben seni ne zaman msn'de görsem merhaba diyorum bi kerecik de önce sen de ayol! :))) Küsme bana ayrıca, sev beni, şu sıralar sevilmeye pek ihtiyacım var. :)))
seviyorum kız az trip atayım dedim sadece
öyle koşturuyorum ki bu aralar kuzu
hele iş yerinde sıkı yönetim var kaç gündür
evde de biliyosun koşturmaca
amonra başardım artık yemiyorum tırnaklarımı
oje süre süre uzadı birde baktım ki uzamışşşşş
buda büyük azimle uzattığım tırnaklarımdaki oje
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?