Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

hahahahaaa ben buna 1 yıl gülerim yahuu
süpermiş annen

çok güzel çoook

muhteşemsin canım benim

Koptummmm! :))))) Anne süpermiş sahiden de! :)

yurtdışından oje alan arkadaşlar, hiç sticker tarzı süsleme malzemesi sipariş edeniniz oldu mu ? internetteki alışveriş sitelerinde çok güzel şekiller falan var deneyeniniz oldu mu ?

dealextreme sitesinde güzel stickerlar var daha evvel denedim güzeldi...

Yok yahu ben tırnağa yapamam herhalde bu konuda acayip kaazmayım haha

Bu arada evet tüyleri koyulaştırır ve bol bolda besleyip kalınlaştırır...

hahahahaaa ben buna 1 yıl gülerim yahuu
süpermiş annen

Bir dahaki buluşmayı anamıda getireyim bari ölürsünüz gülmekten fena matraktır

Keşke sende olsaydın pudingim

ben zati söyledim kocişe, bir helikopter alda rahat rahat buluşmalara gideyim dedim
o da bekle alıcam dedi
sanki alsa nolcek şunun şurası bir kaç milyon dolarcık , olmadı ikinci el al

aman havanız batsın
sen gitseydin keşke ya şapka, güneş gözlüğü ile falan.... ünlüler gibi :82: :97:

Bu arada evet tüyleri koyulaştırır ve bol bolda besleyip kalınlaştırır...
Bir dahaki buluşmayı anamıda getireyim bari ölürsünüz gülmekten fena matraktır
annen süpermiş :81:. badem yağı kuru ciltlere faydalıdır. ben kullanırım ellerime. içindeki e vitamini saçlarada faydalı, cilde de...

Canım e vitamini faydalıdır, badem yağının içindede bol miktarda bulunur ama sorun şu ki badem yağı el üzerindeki tüyleri koyulaştırıyor ve kalınlaştırıyor...Bu yüzden badem yağı yerine direkt e vitamini kullanıyorum ben...Bence sende öyle yap...Bize ilk öğretilenlerden biri buydu çünkü

Hani saç bakım yağı karışımları yapıyoruz içine ampül kırıp ekliyoruz o E vitaminini mi ellerine sürüyorsun nasıl uyguluyorsun? Benim ellerim hep yumuşacıktır sabah akşam da kremlerim hep ama eğer daha faydalı bir uygulama varsa ben de yapmak isterim. :)

Eczaneden evicap balya alıp el kreminin içine ekleyebilirsin,yani saç bakımında kullandığımız e vitamini ile aynı gayet basit bir işlem...

hiç di mi cimri kocan nolcak

yahu milletin beni görmesi değil ki sorun orada, sevgilime ne diyecektim, kk da yazdığımı bilmiyor ve bilmemeli annem dışında kimse bilmemeli

sen ne mezunuydun? veya ne okuyordun? ben e vitaminini el kreminin içine kırıyordum :26:, onun içinde tüylenme yapar dediler, bende öyle bir sorun olmadı . zaten şampuanın içinede kırıyorum :94:

hiç di mi cimri kocan nolcak

yahu milletin beni görmesi değil ki sorun orada, sevgilime ne diyecektim, kk da yazdığımı bilmiyor ve bilmemeli annem dışında kimse bilmemeli
hımmm, doğru... sevgilinden saklamak zor olurdu

E vitamini tüylenme yapmaz tam tersi e vitamini saç, cilt ve tırnak için kullanılması gereken ve eksikliği halinde saç tırnak ve ciltte tahribata sebep olan bir vitamindir.Badem yağı sadece saç,kaş,kirpik için kullanılır, saç için kullanımda saçları koyu renk kişilerin kullanması yararlıdır açık renk saçlılar kullanması saç rengi koyulaşmasına sebep olur...Güzelik ve saç ile alakalı bilgim meslek lisesinde bu alanda okumuş olmamadan dolayı tatlım...Bu ara herkes mezuniyet alanımı soruyor garipsemeye başladım...Üniversite konusunu yazmıyorum bile, reklama girmesin

Son düzenleme:

e vitamini tırnaklarımı gçlendirir mi

Güçlendirir tabii ki, dediğim gibi saç,tırnak ve cilt için çok gerekli bir vitamindir, duruma göre el kremlerine karıştırılabilir veya doğrudan günde bir kapsül içilebilir...

kremlerim tüp şeklinde kullanmasamda 2-3 el kremim var (alma hastalığı)
nası karıştırcam ben

kremlerim tüp şeklinde kullanmasamda 2-3 el kremim var (alma hastalığı)
nası karıştırcam ben

Enjektör alıp e vitaminini içine çek, sonra iğneyi tüpün içine sokup sık...Veya bir kavanoz bulup kremi içine boşalt, üzerine e vitaminini ekle sonra tahta bir çubuk ile karıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…