Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

naaann moralim çok bozuk
blogeer mahkeme kararıyla erişim engeline girmiş
gitti blogum gitti resimlerim

minicik canim minicik bir hatun
kuculsun de cebime girsin hatun
o kadar da minicigim deme bari

cumartesi erken gel o zaman
biz oce alcaz arada derede
görcez bakalım cebime sığcak kadar minik misin

nissan cok pis kırıldım
erken gelcem inşllah bismillah
cuma c.tesi gelmicem sölicem
kabul görürse erken gelirim
ilk önce cinekologa gitcem

naaann moralim çok bozuk

Yahu değiştiririz dns ayarlarını girersin be yavrum üzüldüğün şeye bak...Ben görüyorum senin blogunu, karşımda şu an...

:18: amanin yemek tarifi gibin gene. ya gratislerden ucuza bi el kremi var papatya özlü almanca yazılı, o çabucak emiliyor ve çok iyi geliyor bana ama o kadar çatlak değil tabii, yine de aklınızda olsun kızlar, 3 tl falan ama pamuk gibi yapıyor ve heemn emiliyor artık nivea falan sürmüyorum elime

barnağa bak barnağa
aha da seveyim seni kıyamam

naaann moralim çok bozuk

e sen de mi giremiyosun, nasıl ya diyecektim ki kılıç çözmüş olayı

açılmasa da olur ben onlara mı kaldım
burda koyarım resimleri

hiç di mi ya

Yahu değiştiririz dns ayarlarını girersin be yavrum üzüldüğün şeye bak...Ben görüyorum senin blogunu, karşımda şu an...

Kılıcın elinden hiç bir şey kurtulmaz

kızlar vazelin tek başına sürülünce el üstündeki deriyi bloke ediyormuş. ben ayaklarımada sürerken karıştırıyorum. çok faydalı . anında çatlak görüntüsünü kaybediyor :89: .

vazelin ve normal el kremini ikisini bir arada sür, anında etki eder

Vazelin vardı evde ama aklıma gelmedi, onun yerine harika bir karışım yaptım kendimce, dün akşam sürüp yattım, bu gün ellerim pamuk gibi, koca bir çanak yaptığım göz önünde bulundurulursa herhalde 1 ay kafam rahat

Sipariş ettiğim Nail Art serisi elime nihayet ulaştı, ufak bir deneme yaptım kullanımı oldukça kolay ancak yaptıktan hemen sonra sildiğimden size göstermek için fotoğraf çekme şansı bulamadım...

Bu nail art serisi 2 şekilde kullanılabiliyor, ister incecik fırçası ister 0.5 kalem inceliğindeki ucu kullanılarak çeşitli şekiller yapılabiliyor...

Son düzenleme:

nerden geldı bunlar kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…