Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

çok güzeller canım güle güle kullan, hangi siteden aldın ne kadar ?

amanin neler neler konuşulmuşşşş, kılıcım balığım karışımın işe yaramış ne güzel

çilekli, hmm anneme deneyeyim en iyisi normalle vazelini karıştırmayı eldiven düşmanı annem bi öğretemedim :84:

kılıııççç, guaj boya mı gibiler yaf:26: amanin sen hakkat ressam olacaksın önümüzdeki günlerde anlaşılan

Yok canım bildiğin ojenin daha faklı kıvamlı ve şişesi farklı bir versiyonu ama çok şekerler değil mi? Ressam olmaya ressam sayılırım zaten ama tırnağa çizemem ki tuvale çizdiklerimi

bu aksam beyfendiyi beklerken
girdim golden rose
flormar standlarına
sürdüm bile geldiğimde görürsünüz

canım bende eldiven kullanamıyorum. gliserin almıştım geçenlerde, badem yağı evde bulundururum zati. onlardanda bir karışım denicem :87:

kızlaaaar, yarın benim yerimede gezin . ben istanbulda olsam asla kaçırmazdım . fotoları sabırsızlıkla bekliyorum :18:

ya benim ellerim pambuk gibi
yarın kılıca tutturuyum
mütevazilik yapmadıgım tek şey cildim
kadife gibidir, kuaförüm hep reklamımı yapar
ama benim sorunum tırnaklar

girdim golden rose
flormar standlarına

Sabırsızlıkla bekliyorum...Benim azıcık kafam bozuk o yüzden french yaptım maalesef

yarın kılıca tutturuyum

Yarın tutacağım seni o zaman

Sabırsızlıkla bekliyorum...Benim azıcık kafam bozuk o yüzden french yaptım maalesef

Yarın tutacağım seni o zaman

benim moral süper aşkla buluştum ..
onun yanında sanki dünya yansa umrum olmıcak ,kılımı kıpırdatmıcam.
tabi oceleri çantama sakladım gene mi dicek
ivet ivet tutu beni :)

amoşun tilifonunu aldım. erken gelicim doktordan çıkıp gelcem. hatta siz gelene ben kayfemi alır cigara keyfi yaparım

en önemli soru senin neyin var ?

Ne güzel vallahi, allah tamamına erdirsin, işte erkek var böyle huzur verir, erkek var olan huzuru kaçırır...Bende artık oce aldığımda eve gizli gizli sokuyorum ama tabii ben yoken annem kutuya gidip bakıyor...Dünkü konuşma
Annem: Kızım ojelerine yem verdin mi?
Ben : Hı? Ne yemi?
Annem: Tavşan yemi
Ben : Ne alaka anne?
Annem: Ne bileyim kızım bunlar tavşan gibi ürüyorda!!!

Ben yerlerde tabii:

Son düzenleme:

anne süper
bi çizim yapsam benim ki bana çekmeceli dolap yapcek

her zaman huzur vermiyo canım
aksam üstü gerdi gerdi
sonra ben gerdim
sonra yumuşadık
tamamına erer miyim bilmem ama yüce rabbim gerçek aşkı yaşamayı nasip etti
sonrası Allah kerim ..

ben ufaktan uzuyım.
yarın 10,20 doktor randevusu
sonra hoop cevahir
amoşa mesaj atarım. beklicem yeride sölerim.

Tamam kuzu, yarın görüşürüz, allah rahatlık versin...

bir bakayım dedım de sabah sabah koptum yahu..

Koptummmm! :))))) Anne süpermiş sahiden de! :)

yurtdışından oje alan arkadaşlar, hiç sticker tarzı süsleme malzemesi sipariş edeniniz oldu mu ? internetteki alışveriş sitelerinde çok güzel şekiller falan var deneyeniniz oldu mu ?

Yok canım bildiğin ojenin daha faklı kıvamlı ve şişesi farklı bir versiyonu ama çok şekerler değil mi? Ressam olmaya ressam sayılırım zaten ama tırnağa çizemem ki tuvale çizdiklerimi

yakıştırmayı iyi yapmışım desene o zaman e işte yaratıcılık burada başlıyor, tuval tırnaklar

girdim golden rose
flormar standlarına

beklemek hiç sorun olmuyor o standlar olunca etrafta

canım bende eldiven kullanamıyorum. gliserin almıştım geçenlerde, badem yağı evde bulundururum zati. onlardanda bir karışım denicem :87:

al bi karışımcı daha başımıza eldiven giyin, giydirin diye kampanya başlatıcam başta annem için:84:
yarın kılıca tutturuyum

e her güzelin bi sorunu olurmuş, kusur değil ama sorun
Badem yağı olmaz Saça, kirpiğe kaşa ok ama cilde olmaz...

:18: vyoksam tüy mü çıkarır

gece gece topic ziyaretinin faydalarıııı vitamin oldu vallahi bu kadar gülmek, bu anneler nasıl renk renk yahu, ondan mı oje hastalığımız acep e genlerimiz normal değil ki biz normal olak, zaten normallik de neymiş ne kadar banal di mi ama

Annem bu, anlatılmaz yaşanır

aynı sözü ne kadar çok kullandığımı bilsen ah benim kaderdaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…