• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Sipariş ettiğim Nail Art serisi elime nihayet ulaştı, ufak bir deneme yaptım kullanımı oldukça kolay ancak yaptıktan hemen sonra sildiğimden size göstermek için fotoğraf çekme şansı bulamadım...

Eki Görüntüle 150205 Eki Görüntüle 150206 Eki Görüntüle 150207

Bu nail art serisi 2 şekilde kullanılabiliyor, ister incecik fırçası ister 0.5 kalem inceliğindeki ucu kullanılarak çeşitli şekiller yapılabiliyor...

çok güzeller canım güle güle kullan, hangi siteden aldın ne kadar ? :53:

amanin neler neler konuşulmuşşşş, kılıcım balığım karışımın işe yaramış ne güzel:46:

çilekli, hmm anneme deneyeyim en iyisi normalle vazelini karıştırmayı :9: eldiven düşmanı annem bi öğretemedim :84:

kılıııççç, guaj boya mı gibiler yaf:26: amanin sen hakkat ressam olacaksın önümüzdeki günlerde anlaşılan :34:

amanin neler neler konuşulmuşşşş, kılıcım balığım karışımın işe yaramış ne güzel:46:

çilekli, hmm anneme deneyeyim en iyisi normalle vazelini karıştırmayı :9: eldiven düşmanı annem bi öğretemedim :84:

kılıııççç, guaj boya mı gibiler yaf:26: amanin sen hakkat ressam olacaksın önümüzdeki günlerde anlaşılan :34:

Yok canım bildiğin ojenin daha faklı kıvamlı ve şişesi farklı bir versiyonu ama çok şekerler değil mi? Ressam olmaya ressam sayılırım zaten ama tırnağa çizemem ki tuvale çizdiklerimi:14:

bu aksam beyfendiyi beklerken
girdim golden rose
flormar standlarına :21:
sürdüm bile geldiğimde görürsünüz :37:

canım bende eldiven kullanamıyorum. gliserin almıştım geçenlerde, badem yağı evde bulundururum zati. onlardanda bir karışım denicem :87:

kızlaaaar, yarın benim yerimede gezin :64:. ben istanbulda olsam asla kaçırmazdım :16:. fotoları sabırsızlıkla bekliyorum :18:

ya benim ellerim pambuk gibi
yarın kılıca tutturuyum :60:
mütevazilik yapmadıgım tek şey cildim
kadife gibidir, kuaförüm hep reklamımı yapar :60:
ama benim sorunum tırnaklar :14::14:

girdim golden rose

Sabırsızlıkla bekliyorum...Benim azıcık kafam bozuk o yüzden french yaptım maalesef:27:

:1::1::1:Yarın tutacağım seni o zaman :1::1::1:

Sabırsızlıkla bekliyorum...Benim azıcık kafam bozuk o yüzden french yaptım maalesef:27:

:1::1::1:Yarın tutacağım seni o zaman :1::1::1:

benim moral süper aşkla buluştum ..
onun yanında sanki dünya yansa umrum olmıcak ,kılımı kıpırdatmıcam.
tabi oceleri çantama sakladım gene mi dicek :1:
ivet ivet tutu beni :)

amoşun tilifonunu aldım. erken gelicim doktordan çıkıp gelcem. hatta siz gelene ben kayfemi alır cigara keyfi yaparım :21:

en önemli soru senin neyin var ?

benim moral süper aşkla buluştum ..
onun yanında sanki dünya yansa umrum olmıcak ,kılımı kıpırdatmıcam.
tabi oceleri çantama sakladım gene mi dicek :1:
ivet ivet tutu beni :)

amoşun tilifonunu aldım. erken gelicim doktordan çıkıp gelcem. hatta siz gelene ben kayfemi alır cigara keyfi yaparım :21:

en önemli soru senin neyin var ?

Ne güzel vallahi, allah tamamına erdirsin, işte erkek var böyle huzur verir, erkek var olan huzuru kaçırır...Bende artık oce aldığımda eve gizli gizli sokuyorum ama tabii ben yoken annem kutuya gidip bakıyor...Dünkü konuşma
Annem: Kızım ojelerine yem verdin mi?
Ben : Hı? Ne yemi?
Annem: Tavşan yemi
Ben : Ne alaka anne? :53::53::53:
Annem: Ne bileyim kızım bunlar tavşan gibi ürüyorda!!!

Ben yerlerde tabii:1::1::1::

Son düzenleme:
Ne güzel vallahi, allah tamamına erdirsin, işte erkek var böyle huzur verir, erkek var olan huzuru kaçırır...Bende artık oce aldığımda eve gizli gizli sokuyorum ama tabii ben yoken annem kutuya gidip bakıyor...Dünkü konuşma

anne süper :60:
bi çizim yapsam benim ki bana çekmeceli dolap yapcek :69:

her zaman huzur vermiyo canım
aksam üstü gerdi gerdi
sonra ben gerdim
sonra yumuşadık :60:
tamamına erer miyim bilmem ama yüce rabbim gerçek aşkı yaşamayı nasip etti
sonrası Allah kerim ..

ben ufaktan uzuyım.
yarın 10,20 doktor randevusu
sonra hoop cevahir :37:
amoşa mesaj atarım. beklicem yeride sölerim. :16::16:

anne süper :60:
bi çizim yapsam benim ki bana çekmeceli dolap yapcek :69:

her zaman huzur vermiyo canım
aksam üstü gerdi gerdi
sonra ben gerdim
sonra yumuşadık :60:
tamamına erer miyim bilmem ama yüce rabbim gerçek aşkı yaşamayı nasip etti
sonrası Allah kerim ..

ben ufaktan uzuyım.
yarın 10,20 doktor randevusu
sonra hoop cevahir :37:
amoşa mesaj atarım. beklicem yeride sölerim. :16::16:

Tamam kuzu, yarın görüşürüz, allah rahatlık versin...:54:

:60::60::60::60::60::60::60: bir bakayım dedım de sabah sabah koptum yahu..

Koptummmm! :))))) Anne süpermiş sahiden de! :)

yurtdışından oje alan arkadaşlar, hiç sticker tarzı süsleme malzemesi sipariş edeniniz oldu mu ? internetteki alışveriş sitelerinde çok güzel şekiller falan var deneyeniniz oldu mu ?

Yok canım bildiğin ojenin daha faklı kıvamlı ve şişesi farklı bir versiyonu ama çok şekerler değil mi? Ressam olmaya ressam sayılırım zaten ama tırnağa çizemem ki tuvale çizdiklerimi:14:

yakıştırmayı iyi yapmışım desene o zaman:34: e işte yaratıcılık burada başlıyor, tuval tırnaklar:46:

girdim golden rose

beklemek hiç sorun olmuyor o standlar olunca etrafta:1:

canım bende eldiven kullanamıyorum. gliserin almıştım geçenlerde, badem yağı evde bulundururum zati. onlardanda bir karışım denicem :87:

al bi karışımcı daha başımıza:9: eldiven giyin, giydirin diye kampanya başlatıcam başta annem için:84:

e her güzelin bi sorunu olurmuş, kusur değil ama sorun :34:
Badem yağı olmaz:1::1::1: Saça, kirpiğe kaşa ok ama cilde olmaz...

:18: vyoksam tüy mü çıkarır:1:

gece gece topic ziyaretinin faydalarıııı :60::60::60: vitamin oldu vallahi bu kadar gülmek, bu anneler nasıl renk renk yahu, ondan mı oje hastalığımız acep:60: e genlerimiz normal değil ki biz normal olak, zaten normallik de neymiş ne kadar banal :63: di mi ama :9:

Annem bu, anlatılmaz yaşanır :1::1::1:

aynı sözü ne kadar çok kullandığımı bilsen ah benim kaderdaşım :48::9:

Back