• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Enjektör alıp e vitaminini içine çek, sonra iğneyi tüpün içine sokup sık...Veya bir kavanoz bulup kremi içine boşalt, üzerine e vitaminini ekle sonra tahta bir çubuk ile karıştır...

watsosnta boş kutular vardı bi ara hala varsa alam

ilk başarılı franken denememi yaptım
açık yeşil oldu hosuma gitti :69:

:1::1::1:

dealextreme sitesinde güzel stickerlar var daha evvel denedim güzeldi...

Yok yahu ben tırnağa yapamam herhalde bu konuda acayip kaazmayım haha

Bu arada evet tüyleri koyulaştırır ve bol bolda besleyip kalınlaştırır...

Bir dahaki buluşmayı anamıda getireyim bari ölürsünüz gülmekten fena matraktır:1::1::1:

:1::1::1:

:71::71::71::71::71::71:

$Img-0006.jpg
Orly Space Cadet inanılma güzel bir oce, yanar döner yeşil desen değil, bronz desen değil:1::1::1:
$Img-0008.jpg
Derya kuzuları...
$Img-0007.jpg
Galaxy Girl
$Img-0004.jpg
Galaxy Girl, Space Cadet ve Out of this World üçlemesi...
$Img-0009.jpg

Orly Cosmic Fx serisi aslında 6 ojeden oluşuyor ama ben en çok beğendiğim 3 tanesini aldım, denediğimde eğer kıvam, kalıcılık ve parlaklık konusunda başarılı bulursam diğer 3 rengide almayı düşünüyorum...Bunları yurtdışından sipariş etmiştim diğer 3 rengi burdan almayı düşünüyorum böylece beklememe gerek kalmayacak...

Bu da tüm serirnin toplu görünüşü...
$CosmicFX_lineup.jpg

Son düzenleme:
kuşum güle güle kullan
ben yeşiline bitiyorum :69:

Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun...Hangi yeşil, benim aldığım mı yoksa diğer yeşil mi? O da güzel yanar döner bir renkmiş içimde kaldı ama ayın 18 ine kadar bu kadar oce yeter artık:1::1::1:

$Img-0011.jpg

Sürer sürmez resmini çekeyim dedim ki zaten sağa sola bulaşmış olan ocelerden anlamışsınızdır :1::1::1:

Alttaki koyu mavi renk benim yaptığım, tek katta bile müthiş kapatıcılık sağlayan mavi franken, üstteki açık mavi renk Amonra'nın yaptığı yaparken içine sevgisini kattığı, tek katta bile kapatıcılık sağlayan nefis bebek mavi franken:emir_bebek: Bu vesile ile tekrar teşekkür ederim Amonra'm:16:

Bu arada bu ikinci Konad denemem, pek bir amatör işçilik yaptım ama idare edin artık, sizce nasıl olmuş , gelecek vaad ediyor muyum?

Unutmadan tırnaklarımı bir hayli kısalttım, şu sıra saç uzatma sevdasında olduğumdan dolayı kafa derime masaj yapmakta zorlanıyorum uzun tırnakla.Yaza kadar bu boy ile devam edeceğim...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 154274

Sürer sürmez resmini çekeyim dedim ki zaten sağa sola bulaşmış olan ocelerden anlamışsınızdır :1::1::1:

Alttaki koyu mavi renk benim yaptığım, tek katta bile müthiş kapatıcılık sağlayan mavi franken, üstteki açık mavi renk Amonra'nın yaptığı yaparken içine sevgisini kattığı, tek katta bile kapatıcılık sağlayan nefis bebek mavi franken:emir_bebek: Bu vesile ile tekrar teşekkür ederim Amonra'm:16:

Bu arada bu ikinci Konad denemem, pek bir amatör işçilik yaptım ama idare edin artık, sizce nasıl olmuş , gelecek vaad ediyor muyum?

Unutmadan tırnaklarımı bir hayli kısalttım, şu sıra saç uzatma sevdasında olduğumdan dolayı kafa derime masaj yapmakta zorlanıyorum uzun tırnakla.Yaza kadar bu boy ile devam edeceğim...

bu mu amatör işi :19: hiç olmamış zaten de kıskanmadım:63:
bu ne güzllik yaaa:53:

Eki Görüntüle 154259
Orly Space Cadet inanılma güzel bir oce, yanar döner yeşil desen değil, bronz desen değil:1::1::1:
Eki Görüntüle 154260
Derya kuzuları...
Eki Görüntüle 154261
Galaxy Girl
Eki Görüntüle 154262
Galaxy Girl, Space Cadet ve Out of this World üçlemesi...
Eki Görüntüle 154263

Orly Cosmic Fx serisi aslında 6 ojeden oluşuyor ama ben en çok beğendiğim 3 tanesini aldım, denediğimde eğer kıvam, kalıcılık ve parlaklık konusunda başarılı bulursam diğer 3 rengide almayı düşünüyorum...Bunları yurtdışından sipariş etmiştim diğer 3 rengi burdan almayı düşünüyorum böylece beklememe gerek kalmayacak...

Bu da tüm serirnin toplu görünüşü...
Eki Görüntüle 154266

süper süper süper
yakıyı resmen bayıldım:27:

Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun...Hangi yeşil, benim aldığım mı yoksa diğer yeşil mi? O da güzel yanar döner bir renkmiş içimde kaldı ama ayın 18 ine kadar bu kadar oce yeter artık:1::1::1:
4.sıradaki balım
bende alcam ama nisan sonunda :69:
Eki Görüntüle 154274

maşallah balım çok güzel olmuş :69:

Eki Görüntüle 154274

maşallah diyeyım tatlum be ne güzellik büyle bayıldım ama kıskanmadım:63::63:

şimdi size tırnağa gazete baskısını anlatıcam
ben de bi blog da görünce çok hoşuma gitmişti
herkesin kolayca basit malzemelerle yapabileceği bi desen
önce ihtiyacımız olanlar
fotoraf0488.jpg

sonra gazetenin iç sayfalarında mümkün olan en küçük yazıları tırnaklarımıza yetecek kadar kesiyoruz

fotoraf0489.jpg

Sonra ojemizi sürüyoruz ben kese kağıdına yakın bi renk tercih ettim cecile 6 numara

fotoraf0490.jpg

iyice kuruması bekliyoruz

fotoraf0495.jpg

sonra kestiğimiz kağıtları tırnağımıza kapatıp kolonya döküp nazikçe bastırıyoruz elimizle
kağıdı yavaşça kaldırdığımızda yazılar tırnağımıza çıkıyo

fotoraf0497.jpg

sonra kurumasını bekliyoruz 1-2 dk. parlak cila ya da oje kurutucu geçerek sabitliyoruz baskıyı

fotoraf0498g.jpg

işte hepsi bu kadar.

Eki Görüntüle 154274

Favorim bu ikisi bayıldım resmen:78::78:

Back