Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Enjektör alıp e vitaminini içine çek, sonra iğneyi tüpün içine sokup sık...Veya bir kavanoz bulup kremi içine boşalt, üzerine e vitaminini ekle sonra tahta bir çubuk ile karıştır...

watsosnta boş kutular vardı bi ara hala varsa alam

ilk başarılı franken denememi yaptım
açık yeşil oldu hosuma gitti

Orly Space Cadet inanılma güzel bir oce, yanar döner yeşil desen değil, bronz desen değil

Derya kuzuları...

Galaxy Girl

Galaxy Girl, Space Cadet ve Out of this World üçlemesi...

Orly Cosmic Fx serisi aslında 6 ojeden oluşuyor ama ben en çok beğendiğim 3 tanesini aldım, denediğimde eğer kıvam, kalıcılık ve parlaklık konusunda başarılı bulursam diğer 3 rengide almayı düşünüyorum...Bunları yurtdışından sipariş etmiştim diğer 3 rengi burdan almayı düşünüyorum böylece beklememe gerek kalmayacak...

Bu da tüm serirnin toplu görünüşü...

Son düzenleme:
kuşum güle güle kullan
ben yeşiline bitiyorum

Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun...Hangi yeşil, benim aldığım mı yoksa diğer yeşil mi? O da güzel yanar döner bir renkmiş içimde kaldı ama ayın 18 ine kadar bu kadar oce yeter artık

Sürer sürmez resmini çekeyim dedim ki zaten sağa sola bulaşmış olan ocelerden anlamışsınızdır

Alttaki koyu mavi renk benim yaptığım, tek katta bile müthiş kapatıcılık sağlayan mavi franken, üstteki açık mavi renk Amonra'nın yaptığı yaparken içine sevgisini kattığı, tek katta bile kapatıcılık sağlayan nefis bebek mavi franken Bu vesile ile tekrar teşekkür ederim Amonra'm

Bu arada bu ikinci Konad denemem, pek bir amatör işçilik yaptım ama idare edin artık, sizce nasıl olmuş , gelecek vaad ediyor muyum?

Unutmadan tırnaklarımı bir hayli kısalttım, şu sıra saç uzatma sevdasında olduğumdan dolayı kafa derime masaj yapmakta zorlanıyorum uzun tırnakla.Yaza kadar bu boy ile devam edeceğim...

Son düzenleme:

bu mu amatör işi hiç olmamış zaten de kıskanmadım
bu ne güzllik yaaa

süper süper süper
yakıyı resmen bayıldım

Teşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun...Hangi yeşil, benim aldığım mı yoksa diğer yeşil mi? O da güzel yanar döner bir renkmiş içimde kaldı ama ayın 18 ine kadar bu kadar oce yeter artık
4.sıradaki balım
bende alcam ama nisan sonunda

maşallah balım çok güzel olmuş

maşallah diyeyım tatlum be ne güzellik büyle bayıldım ama kıskanmadım

Favorim bu ikisi bayıldım resmen:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…