Enjektör alıp e vitaminini içine çek, sonra iğneyi tüpün içine sokup sık...Veya bir kavanoz bulup kremi içine boşalt, üzerine e vitaminini ekle sonra tahta bir çubuk ile karıştır...
watsosnta boş kutular vardı bi ara hala varsa alam
ilk başarılı franken denememi yaptım
açık yeşil oldu hosuma gitti
Foto isterükkkkk
tırnaklarım uzamadan koymam
ayrıca flormarın yeni serinin laciverti bende farklı durdu
amoştakinden daha koyu daha renkli :44:
seriyi tamamlayabilirim bayıldım
dealextreme sitesinde güzel stickerlar var daha evvel denedim güzeldi...
Yok yahu ben tırnağa yapamam herhalde bu konuda acayip kaazmayım haha
Bu arada evet tüyleri koyulaştırır ve bol bolda besleyip kalınlaştırır...
Bir dahaki buluşmayı anamıda getireyim bari ölürsünüz gülmekten fena matraktır
kuşum güle güle kullan
ben yeşiline bitiyorum
Eki Görüntüle 154274
Sürer sürmez resmini çekeyim dedim ki zaten sağa sola bulaşmış olan ocelerden anlamışsınızdır
Alttaki koyu mavi renk benim yaptığım, tek katta bile müthiş kapatıcılık sağlayan mavi franken, üstteki açık mavi renk Amonra'nın yaptığı yaparken içine sevgisini kattığı, tek katta bile kapatıcılık sağlayan nefis bebek mavi frankenBu vesile ile tekrar teşekkür ederim Amonra'm
Bu arada bu ikinci Konad denemem, pek bir amatör işçilik yaptım ama idare edin artık, sizce nasıl olmuş , gelecek vaad ediyor muyum?
Unutmadan tırnaklarımı bir hayli kısalttım, şu sıra saç uzatma sevdasında olduğumdan dolayı kafa derime masaj yapmakta zorlanıyorum uzun tırnakla.Yaza kadar bu boy ile devam edeceğim...
Eki Görüntüle 154259
Orly Space Cadet inanılma güzel bir oce, yanar döner yeşil desen değil, bronz desen değil
Eki Görüntüle 154260
Derya kuzuları...
Eki Görüntüle 154261
Galaxy Girl
Eki Görüntüle 154262
Galaxy Girl, Space Cadet ve Out of this World üçlemesi...
Eki Görüntüle 154263
Orly Cosmic Fx serisi aslında 6 ojeden oluşuyor ama ben en çok beğendiğim 3 tanesini aldım, denediğimde eğer kıvam, kalıcılık ve parlaklık konusunda başarılı bulursam diğer 3 rengide almayı düşünüyorum...Bunları yurtdışından sipariş etmiştim diğer 3 rengi burdan almayı düşünüyorum böylece beklememe gerek kalmayacak...
Bu da tüm serirnin toplu görünüşü...
Eki Görüntüle 154266
bu mu amatör işihiç olmamış zaten de kıskanmadım
bu ne güzllik yaaa
süper süper süper
yakıyı resmen bayıldım
Benim kedim senin kedin, bu lafımı unutma...İstediğin renkler sadece bir metrobüs mesafesinde
4.sıradaki balımTeşekkür ederim canım, daha iyileri sizin olsun...Hangi yeşil, benim aldığım mı yoksa diğer yeşil mi? O da güzel yanar döner bir renkmiş içimde kaldı ama ayın 18 ine kadar bu kadar oce yeter artık
Eki Görüntüle 154274
Sürer sürmez resmini çekeyim dedim ki zaten sağa sola bulaşmış olan ocelerden anlamışsınızdır
Alttaki koyu mavi renk benim yaptığım, tek katta bile müthiş kapatıcılık sağlayan mavi franken, üstteki açık mavi renk Amonra'nın yaptığı yaparken içine sevgisini kattığı, tek katta bile kapatıcılık sağlayan nefis bebek mavi frankenBu vesile ile tekrar teşekkür ederim Amonra'm
Bu arada bu ikinci Konad denemem, pek bir amatör işçilik yaptım ama idare edin artık, sizce nasıl olmuş , gelecek vaad ediyor muyum?
Unutmadan tırnaklarımı bir hayli kısalttım, şu sıra saç uzatma sevdasında olduğumdan dolayı kafa derime masaj yapmakta zorlanıyorum uzun tırnakla.Yaza kadar bu boy ile devam edeceğim...
4.sıradaki balım
bende alcam ama nisan sonunda
maşallah balım çok güzel olmuş
Eki Görüntüle 154274
şimdi size tırnağa gazete baskısını anlatıcam
ben de bi blog da görünce çok hoşuma gitmişti
herkesin kolayca basit malzemelerle yapabileceği bi desen
önce ihtiyacımız olanlar
sonra gazetenin iç sayfalarında mümkün olan en küçük yazıları tırnaklarımıza yetecek kadar kesiyoruz
Sonra ojemizi sürüyoruz ben kese kağıdına yakın bi renk tercih ettim cecile 6 numara
iyice kuruması bekliyoruz
sonra kestiğimiz kağıtları tırnağımıza kapatıp kolonya döküp nazikçe bastırıyoruz elimizle
kağıdı yavaşça kaldırdığımızda yazılar tırnağımıza çıkıyo
sonra kurumasını bekliyoruz 1-2 dk. parlak cila ya da oje kurutucu geçerek sabitliyoruz baskıyı
işte hepsi bu kadar.
Eki Görüntüle 154274
maşallah diyeyım tatlum be ne güzellik büyle bayıldım ama kıskanmadım
selammm kızlarrrrrr
Favorim bu ikisi bayıldım resmen:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?