Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

kızlar parmaklarıız tırnaklarınız çok güzel.benimkiler de güzel olsa sürerdim oje. ama hiçgüzel değiller. özellikle:84:r tırnaklarım çok çirkinler

kızlar parmaklarıız tırnaklarınız çok güzel.benimkiler de güzel olsa sürerdim oje. ama hiçgüzel değiller. özellikle:84:r tırnaklarım çok çirkinler
sessizim tırnakların kısa mı? zaten okuduğum bir yazıda bu sene uzun tırnak değil kısa küt tırnaklar moda diye yazıyordu. yani uzatamıyorsan yada yapısı uzun değil diye üzülme . uzun yapılı tırnaklılar için tırnaklarınızı en dipten kesin yazıyordu :97:

hem Allah'ın yarattığı şey çirkin olmaz. bir daha duymayayım . Buna şükür diil mi ama

kızlar yazın el ve ayaklarda farklı renk ojelerin modaymış. canlı ve derin renkler moda. uzun süredir kadınlar sadece kırmızı renk oje ve french manikürü yaptırıyordu, bende öyle :78:. bu sene rengarenk ojeler moda olacakmış. ayrıca uzun tırnaklara renkli ojeler cadı gibi duruyor diye tırnaklarımızı uzatmayacakmışız bu sene. o derttende kurtulduk yani

benim adım çileklipuding , çilek delisiyim ben bunuda çok beğendim yapmak istiyorum . kızlar nasıl becerebilirim bunu :84:

Son düzenleme:
şu oje fırçalarından alsam iyi olcak, üff amma masraflı hastalıkmış bu oje hastalığı :96:

canım tırnaklarım boyuna değil enine geniş. ayrıca uzatsam bile ancak normal insanların tırnakları kadar oluyo kesilmiş hali kadar yani.hem oje falan da yakışmıyo bana. hatta hiç ojem de yok. sadece bi parfümeride biri hedie olarak kızma vermişti o var sadece.tırnklarımı hep dipten mi kesiyosun diye soruyolar ama yok normal kesiyorum. beyaz kısmı çok uzayınca ancak sizlerin normal beyaz olmayan kısmı gibi oluyo

Renkli ojeler hem kısa hem uzun tırnakta güzel durur tabii ki ama tırnaklarını uzatmak isteyen hanımların tırnak uçlarını düz törpülemesi şart,yani küt olmalı ...Ayrıca ister küt ister oval törpülensin, tırnaklar çok uzatılmamalı aksi takdirde çok itici bir görüntü oluşuyor...

zevk meselesi canım , isteyen istediği gibi kullanır . ben zaten uzatamıyorum tırnaklarımı, bakımı zor oluyor, törpü ister, uğraştırıcı bana göre :89:. kısa kullanmak işime geliyor , kısa tırnakların trend olması ayrıca sevindirdi beni

yakışır bebiş sen yinede oje sür, özellikle açık renkler daha iyi durur gibi geldi bana . yada becerebiliyorsan boyuna çizgili gibi iki renk sür bir tırnağa. değişik olur, hemde göz yanılsaması olur uzun gibi görünür

Fotoğraf çok küçük canım ya Nail art fırça olarak 0 ve 1 numara akrilik boya fırçası çok işe yarıyor bilgine :)
tekrar denerim foto eklemeyi. eşimi bıktırdım sabahtan beri yanıma çağırıyorum resim eklerken . becerebilirsem büyük eklicem :44: . tavsiyeni dikkate alıcam , bulabilirsem tabi :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…