Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

tırnakları zayıf ve çabuk kırılan birisi olarak bu habere çok sevindim

Ben manikürde yaptırmıyorum kendimde yapmıyorum
Çok çabuk enfeksiyon kapıyorum titizlenince gelip buluyor işte
Ama şekil vermeyi seviyorum tırnaklarıma törpülüyorum parlatıyorum falan iştee

gerçi tırnaklarım kuş kadar
oce süremiyorum :86:

Kafana taktıkça gözüne batar, bence sen yine süreceğini sür, iyi davran tırnoşlarına

Banyodan veya bulaşık yıkadıktan sonra tırnak etlerini geriye doğru it, sık sıkda el kremi sür yeter ki zaten söylememe gerek sen bunları yapıyorsun...Ammaaaa o tırnak parlatıcılar çok zararlı mümkünse kullanma tatlım, görüntü çok güzel bunu kabul ediyorum ama maalesefki tırnakları inceltiyor.Bufferlar benim yasaklı listemde...

olur bebişim daha çok ojemiz olur. buna şükür :87:.
inşallahhh

servetinin git gide çoğalması dileğiyleee

kızlar parmaklarıız tırnaklarınız çok güzel.benimkiler de güzel olsa sürerdim oje. ama hiçgüzel değiller. özellikle:84:r tırnaklarım çok çirkinler

Evet tatlım hepsi görünüyor

Bencede, çirkin el tırnak yoktur, uygun kesilmeyen tırnak vardır...

benim de aklıma gelen cümle: çirkin tırnak yoktur, ocesiz tırnak vardır

sessizseda, bence de denemeler yap

şu oje fırçalarından alsam iyi olcak, üff amma masraflı hastalıkmış bu oje hastalığı :96:

bindik bi alamete, gidiyoruz kıyamete

Sermayeyi oceye yükledik Resmen oje kolleksiyoneri olduk çıktık Ben böyle renk terapisinin gözünü seveyim, aldıkça alasım geliyor Odama gidip gidip ocelerime bakıyorum şaka gibi, birde internette sürekli oce bloglarındayım veeeeeee oce çılgınlığına sevgili ağabeyimde bulaşmış durumda, bana oce hediye almış

evet bebeğim 74 numaraymış, şimdi baktım . ummadığım anda karşıma çıktı . yıldırım aşkı diyebiliriz

benimde karsima ciksa

ben zaten rengarengim ama kisa tirnaklari sevmiyorum hatta kisa ve ojeli.. mumkunse uzun ve ojeli olucak..

ben buldum ben buldum

hiç aramadan tesadüfen buldum :86:
bende aramasam cikar mi karsima

Son düzenleme:
benimde karsima ciksa

ben zaten rengarengim ama kisa tirnaklari sevmiyorum hatta kisa ve ojeli.. mumkunse uzun ve ojeli olucak..

bende aramasam cikar mi karsima

yeşil mi arıyosun kuzum
ben bulursam alayım sana
oceciler buluşması yaptığımızda veririm

Ayak tırnaklarım sararıyo nası beyazlatcam

Amonra tarifi vermişti galiba, bol vazelin sürüp limon kolonyası ile ovuşturuyorduk sonrada bir çorap falan geçiriyorduk, böyle bir şeydi...Bu işe yaramazsa ayaklarını ılık suda beklettikten sonra üzerine saç boyamakta kullanılan peroxid sudan damlat 1 damla(sadece tırnağa)...Oje sürmeden evvelde alta muhakkak koruyucu bir cila sür çünkü tırnaklar havasızlıktan değil ojeler boyadığı için sararıyor özellikle sedefli ojeler tırnak sarartmakta usta...

kış girdi direli ayaklara oce sürmüyom
sedefli oce kullanmam
vazelini deneyeyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…