- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
tekrar denerim foto eklemeyi. eşimi bıktırdım sabahtan beri yanıma çağırıyorum resim eklerken . becerebilirsem büyük eklicem :44: . tavsiyeni dikkate alıcam , bulabilirsem tabi :84:
Her kırtasiyede var kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar denerim foto eklemeyi. eşimi bıktırdım sabahtan beri yanıma çağırıyorum resim eklerken . becerebilirsem büyük eklicem :44: . tavsiyeni dikkate alıcam , bulabilirsem tabi :84:
Aramayınca bulunuyormuş demek kiben buldum ben buldum
hiç aramadan tesadüfen buldum :86:
Aramayınca bulunuyormuş demek ki
ivet
ama istediğim alix avienleri hala bulabilmiş değilim
haftaya cevahirde de bakcam
bulursam benimkine aldırıcam
İnşallah bulursun ne diyeyim
kızlar yazın el ve ayaklarda farklı renk ojelerin modaymış. canlı ve derin renkler moda. uzun süredir kadınlar sadece kırmızı renk oje ve french manikürü yaptırıyordu, bende öyle :78:. bu sene rengarenk ojeler moda olacakmış. ayrıca uzun tırnaklara renkli ojeler cadı gibi duruyor diye tırnaklarımızı uzatmayacakmışız bu sene. o derttende kurtulduk yani
gerçi tırnaklarım kuş kadar
oce süremiyorum :86:
tırnakları zayıf ve çabuk kırılan birisi olarak bu habere çok sevindim
Ben manikürde yaptırmıyorum kendimde yapmıyorum
Çok çabuk enfeksiyon kapıyorum titizlenince gelip buluyor işte
Ama şekil vermeyi seviyorum tırnaklarıma törpülüyorum parlatıyorum falan iştee
inşallahhholur bebişim daha çok ojemiz olur. buna şükür :87:.
kızlar parmaklarıız tırnaklarınız çok güzel.benimkiler de güzel olsa sürerdim oje. ama hiçgüzel değiller. özellikle:84:r tırnaklarım çok çirkinler
Evet tatlım hepsi görünüyor
Bencede, çirkin el tırnak yoktur, uygun kesilmeyen tırnak vardır...
şu oje fırçalarından alsam iyi olcak, üff amma masraflı hastalıkmış bu oje hastalığı :96:
inşallahhh
servetinin git gide çoğalması dileğiyleee
benim de aklıma gelen cümle: çirkin tırnak yoktur, ocesiz tırnak vardır
sessizseda, bence de denemeler yap
bindik bi alamete, gidiyoruz kıyamete
buffer ne demek ki :18:
Tırnakları parlatmaya yarayan törpümsü bir şey var ya onun adı nail buffer...
evet bebeğim 74 numaraymış, şimdi baktım . ummadığım anda karşıma çıktı . yıldırım aşkı diyebiliriz
kızlar yazın el ve ayaklarda farklı renk ojelerin modaymış. canlı ve derin renkler moda. uzun süredir kadınlar sadece kırmızı renk oje ve french manikürü yaptırıyordu, bende öyle :78:. bu sene rengarenk ojeler moda olacakmış. ayrıca uzun tırnaklara renkli ojeler cadı gibi duruyor diye tırnaklarımızı uzatmayacakmışız bu sene. o derttende kurtulduk yani
bende aramasam cikar mi karsimaben buldum ben buldum
hiç aramadan tesadüfen buldum :86:
benimde karsima ciksa
ben zaten rengarengim ama kisa tirnaklari sevmiyorum hatta kisa ve ojeli.. mumkunse uzun ve ojeli olucak..
bende aramasam cikar mi karsima
bende var olan ama kullanmaya üşendiğim şey
dün gece kaynatmışsınız kızlar
hemi de bensiz
Ayak tırnaklarım sararıyo nası beyazlatcam
Amonra tarifi vermişti galiba, bol vazelin sürüp limon kolonyası ile ovuşturuyorduk sonrada bir çorap falan geçiriyorduk, böyle bir şeydi...Bu işe yaramazsa ayaklarını ılık suda beklettikten sonra üzerine saç boyamakta kullanılan peroxid sudan damlat 1 damla(sadece tırnağa)...Oje sürmeden evvelde alta muhakkak koruyucu bir cila sür çünkü tırnaklar havasızlıktan değil ojeler boyadığı için sararıyor özellikle sedefli ojeler tırnak sarartmakta usta...
yeşil mi arıyosun kuzum
ben bulursam alayım sana
oceciler buluşması yaptığımızda veririm